Росица Пейчева, която преди няколко месеца разкри, че на 50-годишна

...
Росица Пейчева, която преди няколко месеца разкри, че на 50-годишна
Коментари Харесай

Певицата Росица Пейчева стана майка на момченце

Росица Пейчева, която преди няколко месеца разкри, че на 50-годишна възраст чака третото си дете, е родила наследник.
Прочетете още
Радостната новина заяви самата тя в профила си в обществената мрежа Фейсбук.

" Няма ПО-ВЕЛИКО ЩАСТИЕ!!! Днес 14.05. с моя брачен партньор Ники станахме родители на едно прелестно момченце! Да ни е живо и крепко, и с доста шанс! БЛАГОДАРЯ на Господ Бог, Св. Богородичка и екипа, който се погрижи за нас! ", написа Росица Пейчева.

Съпругът й Николай Петров е един от първите, коментирали обявата. Той разгласява тяхна обща фотография и написа: " Благодаря ти за всичко, миличка! Ти си моята мама, героиня! Гордея се с теб! Обичам те! ".

В телевизионно интервю Росица Пейчева призна, че тази бременност не е била планувана и първоначално е имала съмнения дали да задържи бебето. Но съгласно нея има неща, които се случват по този начин, както ги е решила доста по-голямата мощ от нас - Господ Бог или Съдбата, съобщи. 

" Някой път се ядосваме, когато нещо ни се случи и си споделяме: „ Защо на мен? “ На по-късен стадий обаче разбираш, че май е било за по-добро. Така мисля аз, по този начин изучавам и децата си. Затова реших, че това ми решение още веднъж да стана майка, е предвестител на нещо доста хубаво и положително ", показа гласовитата родопчанка.



Росица Пейчева е една от най-популярните национални певици у нас сега. Пее песни най-вече от Родопската, само че също по този начин и от Тракийската и Странджанската фолклорни области. Дългогодишна солистка на Виевската фолк група.

Певицата към този момент има две огромни деца от първия си брак, а преди няколко години се венча за повторно.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР