Парис Джексън, красивата 22-годишна дъщеря на поп легендата Майкъл Джексън,

...
Парис Джексън, красивата 22-годишна дъщеря на поп легендата Майкъл Джексън,
Коментари Харесай

Какво провокира Парис Джексън да издаде албум

Парис Джексън, красивата 22-годишна щерка на поп легендата Майкъл Джексън, нееднократно е говорила за сложните моменти в живота ѝ.
 Парис Джексън, депресията, гибелта на Майкъл Джексън и признанията, че се е самонаранявала
Защо Парис Джексън се е самонаранявала

Трудните моменти на Парис

Емоционална болежка, меланхолия, самонаранявания... Като че ли компликациите не са спирали да я съпътстват. Тя обаче постоянно е намирала метод да ги преодолее.

Поредният тежък миг в живота ѝ е раздялата с приятеля ѝ Гейбриъл Глен, с който бяха двете половинки на акустичното дуо The Soundflowers. След раздялата тя безусловно изпитва физическа болежка, само че намира метод да се оправи, като я трансформира в изкуство.

on Oct 30, 2020 at 4:33am PDT

Налице е дебютният ѝ соло албум Wilted, който съдържа 11 части и излиза с лейбъла Republic Records на 11 ноември. " Ти беше всичко за мен, а в този момент падам на земята ", пее Джаксън в сингъла Let Down.

" Това е едно от най-страхотните усеща, които съм изпитвала ", сподели Джексън в извънредно изявление за. Музиката е част от живота на дъщерята на Майкъл Джексън, само че до момента тя не е смеела да се назовава певица и композитор. След тежката разлъка обаче очевидно намира храброст да го направи.

Тя дефинира стила си като различен фолк, надалеч от жанра на краля на поп музиката Майкъл Джексън. Върху творчеството ѝ са повлияли доста актьори, измежду които Деймиън Райс, Рей Ламонтан и Конър Обърст и инди рок групата Manchester Orchestra.

" Развълнувана съм, нервна съм, само че се усещам уверена, че хората, които би трябвало да чуят този албум, ще го сторят. Той ще доближи до тях ", споделя тя.

На въпрос какво би споделил татко й за музиката й, Джексън дава отговор, че не знае, само че се надява, че би бил благополучен и би я подкрепил, тъй като тя се усеща щастлива.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР