Париж и настоящата Седмица на модата там за пореден път

...
Париж и настоящата Седмица на модата там за пореден път
Коментари Харесай

Критиките, които отнесе принцеса Йожени

Париж и актуалната Седмица на модата там за следващ път се трансформират в местата, на които да забележим най-вече звезди на едно място. При това те нормално са облечени в най-новите творения на най-известните сега дизайнери.
 Фарел Уилямс и
Токи, ресни и кожи - Дивият запад съгласно Фарел Уилямс и Louis Vuitton

Новата сбирка за Louis Vuitton

Наред с кино и музикални звезди, Парижката седмица е притегателно място и за аристократи. Там се появи и принцеса Йожени, която мигновено съумя да се трансформира в едно от най-сниманите лица там.

33-годишната племенница на крал Чарлз беше измежду гостите на представянето на сбирка есен-зима 2024 на Dior Homme. За задачата Йожени беше облечена напълно в черно в рокля и палто Fendi, както и обувки на висок ток, колан и чанта на същата марка.

Много от мненията в онлайн пространството побързаха да изкажат възмущението си от това, че принцесата носи облекла Fendi на ревю на Dior. Тя обаче се оказа много наясно с неписаните правила на Седмицата на модата - мъжката линия на Dior и дамската на Fendi имат един и същи дизайнер, Ким Джоунс.

Сред гостите на ревюто на Dior Homme бяха видяни още Рита Ора,, Люис Хамилтън и Фарел Уилямс. Последният показа втората си сбирка като креативен шеф на Louis Vuitton преди няколко дни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР