Пари Сен Жермен продължи да доминацията си във френското първенство,

...
Пари Сен Жермен продължи да доминацията си във френското първенство,
Коментари Харесай

Дуетът Неймар – Кавани проработи късно, ПСЖ с 10 т. напред

Пари Сен Жермен продължи да превъзходството си във френското състезание, макар че победи единствено с 2:0 гостуващия Троа.

Звездният дует Неймар – Кавани проработи късно, само че уверено. Първо Кавани пропусна дузпа, а сетне Неймар първо вкара, а след това асистира за тория гол, дело на Кавани.

Преди към година и половина ПСЖ разгроми към този момент изпадналия тогава Троа с 9:0, само че този път бе надалеч от сходен погром.

Парижани преобладаваха в играта, само че имаха против себе си един самоуверен отбор на Троа, който се отбраняваше сполучливо против променения, в действителност, състав на милионерите от столицата.

Нещо повече – в 36-ата минута топката влезе във вратата на ПСЖ, само че гол не бе зачетен поради минимална засада на Дарбион.

В 41-ата минута Кавани бе арестуван в наказателното поле на Троа и самичък се нагърби с осъществяването на наказателния удар. Вратарят Мамаду Самаса отгатна ъгъла и избави дузпата, може би даже за наслада на Неймар.

Парижани продължиха да преобладават след почивката и да се разминават с гола. Докато най-накрая Неймар с прекрасен и прецизен удар от междинна отдалеченост не порази вратата на гостите. Попадението падна в 73-ата минута.

В 90-ата бразилецът асистира на Кавани, който също се разписа и фиксира крайното 2:0.

Но бе задоволително за трите точки в актива на ПСЖ, който към този момент е надалеч пред всички останали след 15 кръга – с 41 точки и 10 пред втория Марсилия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР