Пари Сен Жермен назначи нов старши треньор - бившия наставник

...
Пари Сен Жермен назначи нов старши треньор - бившия наставник
Коментари Харесай

ПСЖ за Мбапе: Или преподписва до 2 седмици, или ще бъде продаден

" Пари Сен Жермен " назначи нов старши треньор - някогашния ментор на " Барселона ", " Рома " и испанския народен тим Луис Енрике. Той подписа за две години, заменяйки освободения след единствено един сезон на поста Кристоф Галтие.

Предизвестеното представяне на Луис Енрике обаче мина главно под знака на въпроси към боса на ПСЖ Насер ал Хелайфи за Килиан Мбапе. 

Преди седмици звездата уведоми клуба, че няма да преподпише изтичащия си следващата година контракт. Това била негова позиция поначало. Така парижани са пред угрозата в края на юни 2024 година да го изгубят без пари. 

Алтернативата е да бъде продаден това лято и още веднъж се заприказва, че на опашката за един от най-хубавите футболисти в света са " Реал " (Мадрид) - най-много, " Ливърпул ", че и " Манчестър Юнайтед " около катарски интерес към покупка на клуба.

Насер ал Хелайфи бе безапелационен, че " никой не е по-голям от тима " и че в тази обстановка той се грижи най-много за интереса на ПСЖ. В този смисъл - сложи изискване Мбапе да преподпише до седмица-две. 

Най-синтезирано казано - или възобновява договора, или ще бъде продаден. " Пари Сен Жермен " не може да си разреши да го загуби без пари.

" Моята позция е изцяло ясна. Не желая да се дублирам всякога. Ако Килиан желае да остане, ние също желаем това, рече Насер ал Хелайфи. - Но той би трябвало да подпише нов контракт и да го направи в следащите най-много една-две седмици. Не желаеме да загубим най-хубавия състезател в света без трансферна сума. "

Катарецът добави, че имал джука сделка с футболиста за нов автограф, по тази причина бил сюрпризиран от позицията му от последните седмици.

" Той ни беше споделил, че в никакъв случай не би си тръгнал като свободен сътрудник. Ако си е трансформирал мнението, това не е по моя виновност. Не желаеме да загубим най-хубавия футболист в света без отплата и това е ясно ", повтори богаташът.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР