Пари Сен Жермен и Реймс играят при резултат 1:0 в

...
Пари Сен Жермен и Реймс играят при резултат 1:0 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ПСЖ - Реймс 1:0, Неймар се разписа

Пари Сен Жермен и Реймс играят при резултат 1:0 в мач от 20-ия кръг на Лига 1. Неймар изведе парижани напред в 52-ата минута. 

В 11-ата минута Фоларин Балогън от състава на Реймс съумя да нанесе прецизен изстрел към вратата на ПСЖ. Донарума обаче се оправи чудесно и мазета. 

Пет минути по-късно Джуня Ито също имаше отлична опция да осъществя. Той стреля с глава след центриране в наказателното поле на парижани. Топката обаче мина на сантиметри от десния непряк дирек. 

В 25-ата минута Алексис Флипс стреля от границата на наказателното поле, само че топката прелетя над напречната греда. Първият жълт картон бе вдигнат на Маркиньос от състава на Пари Сен Жермен.

Маршал Мунеци бе открит с прекрасен диагонален пас. Футболистът на Реймс се опита да си спре топката и да се завърти, с цел да стреля, само че докосна топката с ръка и съдията отсъди нарушаване. Все отново по-добрата игра на Реймс през първото полувреме продължи. 

В последната минута от постоянното време на първото полувреме, Неймар откри Лионел Меси, който се опита да се освободи от бранител на Реймс в наказателното поле на гостите, само че аржентинецът бе спрян. Все отново топката попадна още веднъж в краката на Неймар, който опита центриране, което обаче не откри негов съотборник в пеналтерията.

Второто полувреме стартира със промяна на Кристоф Галтие. Марко Верати се появи в игра за парижани на мястото на Витиня. 

В 48-ата минута Лионел Меси овладя топката на гърди и стреля, само че ударът му не бе задоволително добър и мина настрана от вратата. 

Четири минути по-късно Неймар съумя да осъществя след блокиран удар на Меси. Топката се озова в бразилеца, а той съумя да преодолее стража на Реймс, с цел да прати топката в мрежата за 1:0.

LIVE / ПАРИ СЕН ЖЕРМЕН - РЕЙМС 1:0

1:0 Неймар 52'

Съставите на двата тима:

ПСЖ: 99. Донарума, 2. Хакими, 5. Маркиньос, 4. Серхио Рамос, 14. Бернат, 28. Карлос Солер, 17. Витиня, 8. Руис, 10. Неймар, 30. Лионел Меси, 7. Килиан Мбапе

Реймс: 94. Диуф, 32. Фокет, 24. Агбаду, 5. Абделхамид, 25. Де Смет, 21. Матусива, 15. Мунеци, 70. Филипс, 39. Каюсте, 39. Ито, 29. Балогън
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР