Папа Франциск се появи публично с маска за първи път

...
Папа Франциск се появи публично с маска за първи път
Коментари Харесай

Папата за първи път с маска на служба

Папа Франциск се появи обществено с маска за първи път на работа във вторник. Заедно с други религиозни водачи той взе участие в общ молебен за мир по света, заяви " Ройтерс ".
Той бе сниман по време на службата в римската базилика " Санта Мария в Арачели ", ситуирана в Рим.
 Ватиканът отваря архивите си за спорния папа Пий XII Ватиканът отваря архивите си за спорния папа Пий XII
Ватиканът ще отвори историческите архиви за най-противоречивите си ръководители на 2 март. Така ще се разкрие повече информация за папа...
, за прочете обръщението си, само че я постави още веднъж, когато завърши.
Преди това той носеше маски единствено в кола, когато отиваше на седмичната си публика във Ватикана, за което беше подложен на известна рецензия, изключително в обществените мрежи.
Няколко дни по-рано папата се извини на вярващите, че не може да им стисне ръцете, защото разпоредбите за неразпространение на пандемията постановат съблюдаване на обществената отдалеченост.
На 83 години и с отстранена част от белия дроб, когато е бил на 20 години заради болест, папата е измежду рисковите за затруднения по Covid-19.
 Папа Франциск: Проституцията е злобен недостатък, който принизява дамите до плебеи Папа Франциск: Проституцията е злобен недостатък, който принизява дамите до плебеи
Проституцията е „ злобен недостатък “, който принизява дамите до плебеи, и постоянно се прави от мъже, които дефинират себе си като хрис...
За първи път от месеци той пътува при започване на октомври, с цел да показа новата си енциклика.
Франциск участва на богослужението с други християнски водачи в базиликата, в това число Вселенския патриарх Вартоломей,. Едновременно с тях, на други места в Рим евреите се молеха в синагогата на града, а будистки, сикхи, индуистки и мюсюлмански водачи също се молеха.
Италианският район Ломбардия се приготвя да вкара полицейски час. Това е най-голямата ограничаваща мярка в битката с ковид в страната от анулацията на националната обсада напролет, осведоми Агенция Франс Прес. Вечерният час ще е от 23,00 часа до 05,00 часа и се чака да е в действие от четвъртък вечерта до 13 ноември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР