Пандемията накара доста хора да преосмислят приоритетите си в живота,

...
Пандемията накара доста хора да преосмислят приоритетите си в живота,
Коментари Харесай

Том Харди, хлябът, пандемията и анонимните алкохолици

Пандемията накара много хора да премислят целите си в живота, да се съсредоточат върху фамилията вместо върху работата си и да открият непредвидени гении в себе си. Изненадващо или не Том Харди е един от тях.

Той е на корицата на есенния брой на английското издание на Esquire и, с изключение на красивата фотосесия в черно-бяло, дава и много в детайли изявление за живота си, вселената по време на пандемия и всичко останало.

43-годишният артист, който обожаваме от Locke, Peaky Blinders, " Табу " и " Брулени хълмове ", признава, че е бил сюрпризиран от човечеството при започване на пандемията.

" Когато всички започнаха да се запасяват с тоалетна хартия и да разграбват рафтовете в супермаркета започнах да се чудя дали не ми би трябвало оръжие. Зомби апокалипсис ли настава? "

Харди избира да прекара времето на изолираност в дома си със фамилията си - брачната половинка си Шарлот Райли и двете им деца. А с какво се е занимавал вкъщи? С тренировки, с това да хоумскулва децата си и с правенето на самун с мая.

" Още си вардя мая - би трябвало да го питая всеки ден. Това е много ангажиращо. Дори съм направил два буркана при положение, че някой счупи единия - отива година и половина работа ", споделя Том Харди пред Esquire.

" Мислех си да отворя кафене. Да продавам самун с мая, кафе, ще има джиуджицу тренировки и сбирки на анонимните алкохолици. Позволено е да се идва с кучета ".

Актьорът споделя, че е трансформирал и целите си в живота и сега децата му са преди всичко пред работата. " Ако имаш покрив над главата, легло и храна в хладилника какво повече ти би трябвало? Понеже животът не е подготовка, нали? Случва се онлайн и един път ", заключва Харди.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР