Памела Андерсън със сигурност е от жените, които имат богат

...
Памела Андерсън със сигурност е от жените, които имат богат
Коментари Харесай

Памела Андерсън заяви кои мъже са най-добри любовници, ще се изненадате от отговора

Памела Андерсън сигурно е от дамите, които имат богат опит в любовните връзки. Актрисата е имала връзки с много богати и известни мъже, от които несъмнено е научила някои неща (или пък те нещо от нея). Скоро звездата от " Спасители на плажа " показа в Туитър размислите си по тематиката " Кои мъже са по-добри любовници ".

Всеки има свое мнение по този въпрос, само че палавата русокоска е безапелационна, че най-хубавите мъже в леглото са тези, които не се хранят с месо и млечни артикули. " Холестеролът в месото, яйцата и млечните артикули предизвиква сгъстяване на артериите. Забавя се притока на кръв към всички органи на човешкото тяло ", написа Памела и поучава, че може да подобрите цялостното си здраве, в това число издръжливостта в леглото, като станете веган.

Виж още:

" Здравото тяло е секси и яденето на месо не оказва помощ на здравето, а на развиването на еректилна дисфункция ", счита още Андерсън, която е уверена в думите си. Самата тя е веган от десетилетия и знае, че мъжете, които са изчистили от менюто си упоменатите нагоре храни, са доста положителни любовници. 

Ние обаче сме длъжни да споменем, че преди да предприемете съществени промени в питателните си привички, е добре да се посъветвате с вашия персонален доктор.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/pamelaanderson/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР