Пълнолунието е сила на природата, която ви довежда до ръба

...
Пълнолунието е сила на природата, която ви довежда до ръба
Коментари Харесай

Пълнолунието в Дева ще се намеси драстично в съдбата на тези 4 зодии

Пълнолунието е мощ на природата, която ви довежда до ръба на смяната. В последна сметка, това е моментът, когато Луната – шеф на вашето подсъзнание, образува съпротива със Слънцето – държател на вашето его, предизвиквайки вътрешен спор , който ви принуждава да предприемете дейности.

Тъй като пълнолунието ви довежда до точка на изкривяване, то ви предизвиква да вземете решение по един или различен метод. Приемете нарасналите трептения и напрежение, тъй като това ще докара до нещо необикновено. Ако вашето Слънце, Луна или асцендент се окаже изменчив знак, пълнолунието в Дева ще ви засегне най-вече, тъй че се подгответе за евентуално изменящо живота прекарване.

Пълнолунието на 18 март е необикновено особено. То ще изгрее в рационалния и проведен земен знак Дева, насърчавайки ви да дешифрирате гатанки и да решавате мистерии. Тъй като тази цялостна Луна се опълчва на Слънцето в мечтателния, вълшебен и прочувствен воден знак Риби, тя ще ви обезпечи заземяваща сила, с която да работите, до момента в който осмисляте тематиките, които участват сега в живота ви.

Тъй като това пълнолуние също ще се опълчи и на Юпитер – планетата на растежа и приключенията, както и на Нептун – планетата на фантазиите и фантазиите, може да се почувствате раздрани сред желанието да избягате в света на фантазиите си и нуждата да се изправите пред действителността . Нека вашите мечти ви водят към действителността, която сте повече от способни да създадете.

Ето за какво идното пълнолуние в Дева ще има толкоз надълбоко въздействие върху следните знаци:
 4-те зодии, за които пълнолунието в Дева ще бъде съдбовно  4-те зодии, за които пълнолунието в Дева ще бъде съдбовно  4-те зодии, за които пълнолунието в Дева ще бъде съдбовно  4-те зодии, за които пълнолунието в Дева ще бъде съдбовно
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР