Палестински тийнейджър е изключен от гимназия в САЩ, след като

...
Палестински тийнейджър е изключен от гимназия в САЩ, след като
Коментари Харесай

Палестински ученик е изключен от гимназията, след като майка му критикува Израел

Палестински младеж е изключен от гимназия в Съединени американски щати, откакто майка му подлага на критика нахлуването на Израел в Газа - в обява в обществените медии.

На 15-годишния Джад Абухамда беше казано да не се връща в учебното заведение Pine Crest във Флорида, откакто майка му, доктор Маха Алмасри, осъди „ груповата грубост “ на Израел против палестински цивилни и деца.

Тя е работила в академията във Форт Лодърдейл като учител по математика, когато нейните мнения за наземното навлизане на Израел в Газа излязоха нескрито. И учебното заведение сподели, че по-късно са взели решение да я уволнят на съображение, че тя „ неведнъж “ е споделяла изявления, които са „ омразни и подстрекаващи “.

Но Съветът за американско-ислямски връзки (CAIR) ) отхвърли това съмнение - като сподели, че „ нито една дума “, написана от доктор Алмасри, не е подтикнала към принуждение към някого. И в този момент те приканиха за цялостно следствие от Министерството на образованието след новината, че синът й Джад също е бил изключен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР