Пълен обрат претърпяха отношенията на Андреа и Кубрат Пулев. Съвсем

...
Пълен обрат претърпяха отношенията на Андреа и Кубрат Пулев. Съвсем
Коментари Харесай

Андреа се помири с Кубрат Пулев

Пълен поврат претърпяха връзките на Андреа и Кубрат Пулев. Съвсем до неотдавна фолкпевицата го хулеше крепко в обществените мрежи, ръсейки обвиняване след обвиняване, кое от кое по-скандално. А през днешния ден – единствено 3 месеца по-късно, певицата популяризира тениските, които са измежду брандирания подбор на боксьора в магазина в интернет уеб страницата му.

През май русокоската сътвори всеизвестен панаир с откровението, че боксьорът, с който имаха връзка 13 години наред, е имал държанка. След разкритията за изневери от негова страна, бързо стана ясно коя е новата жена до боксьора, а Андреа разгласява нова серия разобличения. Бившата пайнерка уточни, че Кубрат си е купил жилище с любовницата. Фолкпевицата приключи с нов шлагер. В края на юли показа песента „ Егоист”, за която всички считат, че е въодушевена от разлъката й с боксьора. Пухкавата звезда сама даде мотив за догатките при премиерата на „ Егоист”, откакто написа в профила си във фейсбук: „ За мен този план е доста прочувствен! Случи се в интервал от живота ми, в който изгубих себе си и най-после още веднъж се преоткрих. Много желаех да създадем освен това от клип. Моментни положения на обич, пристрастеност, проваляне. Заложихме повече на актьорска игра и се надявам да не ви изплашим! Всичко е изкуство и изкуството е в мен!”.

Кубрат Пулев единствено един път е коментирал тематиката.

В своя медийна изява при започване на юни боксьорът показа: „ Тя е един неповторим човек. Няма по какъв начин човек като мен да е бил с някого толкоз дълго време ей по този начин. Ще приема виновността в себе си, че с Андреа не успяхме. Съжалявам, че не успяхме да продължим заедно”.

Въпреки тази миролюбива позиция, догатките бяха по-скоро, че това е едвам началото на разразилата се война сред двамата. Или най-малко от страна на Андреа, което бе подсилено от премиерата на песента „ Егоист”. Затова бе безспорна изненада и за нейните почитали, когато в последните дни на август, русокоската показа линк към магазина с брандираните продукти, които се продават в интернет уеб страницата на боксьора. „ Може да поръчате вашата обичана тениска от тук”, подкани феновете си фолкпевицата. Последва проливен дъжд от емотикни, изразяващи изненада, и мнения, в които феновете питаха Андреа на какво се дължи този ход. Някои непосредствено я попитаха по какъв начин по този начин до скоро е ръсела в обществените мрежи обвинявания за изневери и неистини към Кубрат Пулев, а в този момент го популяризира. Андреа не внесе изясненост, тъй че въпросите остават без отговори към този момент.

Все отново някои допускат, че е допустимо русокоската да е преосмислила държанието си. Още повече, че в последните дни Андреа показва висока работливост и положителна настройка. Тя бе в Букурещ, от където споделя фотоси, за които театралничи с изрязани бански костюми. В сектора се разяснява, че мотив за пътуването на певицата не е единствено почивка, а нов план, който ще показа напълно скоро. От Букурещ Андреа показа и дълъг пост в обществените мрежи, който приканва към положително отношение към себе си и другите, личностно самоусъвършенстване, фокус върху позитивни страсти и държание, писа Уикенд.

Нищо чудно някогашната звезда на чалгата да е превъзмогнала раздялата с Кубрат Пулев и даже да се е помирила с него, разясняват в сектора смяната.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР