Пълен и сензационен обрат са претърпели бурните отношения в една

...
Пълен и сензационен обрат са претърпели бурните отношения в една
Коментари Харесай

Пълен и сензационен обрат: Мария Игнатова и Димитър Рачков вдигнали втора сватба! (СНИМКИ)

Пълен и ефектен поврат са претърпели бурните връзки в една от най-обсъжданите у нас телевизионни двойки.
Втора женитба подвигнаха тв водещите Димитър Рачков и Мария Игнатова. Тази сензационна вест бе публикувана от седмичника „ Галерия “.
Това се е случило на тайното тържество в Тоскана, където актьорите събраха най-близките си другари. Според информацията кумове са били Магърдич Халваджиян и брачната половинка му Кремена. Рачков и Мария най-накрая узакониха връзката си след дълга разлъка и няколко събирания.
 Пълен и ефектен поврат: Мария Игнатова и Димитър Рачков вдигнали втора женитба! (СНИМКИ)
 Пълен и ефектен поврат: Мария Игнатова и Димитър Рачков вдигнали втора женитба! (СНИМКИ)

Двамата подписали в гражданското, след което се почерпили с родственици, без да се подвига доста звук. Решението било непринудено и актьорите не могли да поканят най-близките си другари. Затова решили, по образеца на Маги Халваджиян и Кремена, да вдигнат втора женитба. Избрали точно Тоскана, тъй като районът имал сантиментална стойност във връзката им.
Маги и Кремена пък били виновниците Рачков и Мария още веднъж да се съберат и неслучайно ги поканили за кумове. А около тях и цялата им фамилия.
Освен Халваджиян, измежду гостите са видяни и водещата на предаването „ На кафе “ Гала дружно с мъжа си Стефан.
Празникът бе в дребен и комфортен италиански ресторант, в който младоженците оставиха тлъста 4-цифрена сума. Сватбарите останаха в Тоскана, където се отдадоха на плаж и винен туризъм, прецизира седмичникът.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР