Палавата украинка от София стресира мъжката половина от последователите си

...
Палавата украинка от София стресира мъжката половина от последователите си
Коментари Харесай

Мъжете са бесни! Палавата украинка от София сменя посоката, шокира с признание

Палавата украинка от София стресира мъжката половина от почитателите си в Instagram. Мацката направи почтен пост, в който написа, че е от девойките, които поддържат тялото си не толкоз от суетност, а с цел да бъдат здрави и издръжливи.

" Понякога не помня, че упражнявам и се грижа за себе си, с цел да наподобявам добре. Спортът е станал метод на живот, всекидневие и е нещо, което върша съвсем всеки ден. Когато упражнявам, мисля повече за това по какъв начин да направя тялото си мощно, а не толкоз по какъв начин наподобява ", написа Юлия Задорожная. 

Виж още: Виктория от " Игри на волята ": Треперя всякога като виждам финала с тези изключителни мъже! 

Еротичната моделка предизвика почитателите си с друго, а точно, че може би желае да се трансформира във фитнес инфлуенсърка. " Какво мислите... да стартира ли да споделям повече спортни фотоси и наличие? ", пита Юлето, а мъжете са безапелационни - не им пука какво споделя, стига да не бяга от стила си. Иначе казано - секси, палава и провокативна.

Виж още: Михаела Филева - рисково близка със Славена Вътова, Александра Богданска и Ивелина Чоева 

Момчета, успокойте топката малко! Юлето няма желание да стопира с горещите фрагменти. Те са ѝ в кръвта, по този начин стана известна в обществените мрежи, а тя знае добре това. Няма неприятно обаче човек да се развива и да демонстрира нещо ново от себе си. Ако е потребна със препоръките си за тренировки и здравословно хранене, за какво да не разгласява и нещо друго!?

Виж още: Кендрик Ламар, Бед Бъни, Бионсе, Хари Стайлс и още: това са най-хубавите албуми на 2022 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР