П орно звездата Рон Джеръми не се признава за виновен

...
П орно звездата Рон Джеръми не се признава за виновен
Коментари Харесай

Порно звездата Рон Джеръми с над 30 обвинения за сексуално насилие

П орно звездата Рон Джеръми не се признава за отговорен по повече от 30 обвинявания за полови насилия, в това число 12 изнасилвания, за 23-годишен интервал в региона на Лос Анджелис, заяви Ройтерс.

Окръжната прокуратура в Лос Анджелис заяви, че правосъдните заседатели са подвели Джеръми под отговорност по обвинявания, свързани с 21 дами на възраст от 15 до 51 години .

Breaking: Ron Jeremy has been indicted on more than 30 counts of sexual assault stemming from allegations made by more than 20 women that span the last quarter-century, prosecutors said.
— Los Angeles Times (@latimes)
Рон Джеръми в този момент е на 68 години. Той е едно от най-големите имена в порноиндустрията - снимал се е допълнително от 2000 кино лентата от началото на 70-те години на предишния век.

В писмо юристът на Джеръми съобщи, че артистът е "невинен по всички обвинявания ". През август 2020 година Джеръми написа в Twitter, че няма самообладание да потвърди невинността си.

Ron Jeremy has been indicted on more than 30 counts of sexual assault involving 21 women over the past two decades, the Los Angeles County District Attorney's Office announced
— CNN (@CNN)
Той беше задържан преди повече от година по обвинявания, че е изнасилил три дами и остава арестуван до процеса. През траялото месеци следствие проговориха още негови жертви.

Инцидентите съгласно жертвите са станали в нощни клубове и питейни заведения в Лос Анджелис, по време на фотоси и в дома на Джеръми, като са почнали през 1996 година Разследването продължава.

Още по тематиката:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР