ово публицистично предаване в следобедния ефир на NOVA ще предложи

...
ово публицистично предаване в следобедния ефир на NOVA ще предложи
Коментари Харесай

„Пресечна точка“ – новото публицистично предаване на NOVA

ово публицистично предаване в следобедния ефир на NOVA ще предложи на феновете уголемен коментар на значимите тематики от деня. Водещ на „ Пресечна точка “ ще бъде радио журналистът с дълготраен опит Михаил Дюзев, който се впуска в ново професионално предизвикателство, този път на телевизионния екран. Публицистичното предаване ще се излъчва от понеделник до петък в 16:10 ч., незабавно след следобедната емисия вести на NOVA.

„ След телевизионните планове, в които съм взел участие до момента и годините пред микрофона, съм сигурен, че хората желаят да чуят и видят разнообразни и обосновани гледки точки по настоящите тематики. Това ще вършим ние в предаването. Отсега поканвам хората със мощно въздействие в обществото, които са водачи на мнение, с цел да ревизират графика си за посещение в „ Пресечна точка”, разяснява водещият Михаил Дюзев.

„ Пресечна точка “ ще събира на едно място три познати лица – водачи на мнение. Гостите ще дискутират три настоящи и поляризиращи обществото политически, обществени и начин на живот тематики, с цел да открият пресечната точка на техните позиции.

Михаил Дюзев приключва Културология в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Естественото продължение на образованието вижда в публицистиката и натрупа своя професионален опит в едни от най-големите медии у нас – радиостанции и телевизионни канали. От 2008-а година води утринния блок на Дарик Радио и се трансформира в един от емблематичните и най-разпознаваеми гласове на ефир.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР