Когато в България се появи новата политическа фигура Кирил Петков,

...
Когато в България се появи новата политическа фигура Кирил Петков,
Коментари Харесай

Взгляд: Как основният русофоб на България стана за смях

Когато в България се появи новата политическа фигура Кирил Петков, той незабавно притегли вниманието и получи голяма поддръжка от популацията. Той дойде от Канада, където прекарал целия си живот. Завърнал се в историческата си татковина, Петков въодушеви локалния електорат най-много с дипломата си от Харвардския университет. За българите беше съвсем като за руския човек – знак за качество. Изобщо българите изпитват изключително благоговение към научните трофеи и регалии, изключително тези от вносен генезис.

На първо място, Петков извърши разузнаване в локалната политическа сфера, достигайки поста министър на стопанската система в едно от служебните (временни) държавни управления на България. Веднага да отбележа, че, както се оказа неотдавна, той се изкачи във властта, жестоко нарушавайки закона. Петков „ не запомнил ” да заяви на президента и сътрудниците си, че резервира канадското си поданство. С персонален сексапил, измама и вносно удостоверение за обучение съумя да се измъкне незасегнат от калта.

Измъкнал се от първия скандал, Петков, дружно с различен горделив собственик на „ харвардска диплома “, дошъл от същата Канада, Асен Василев, провеждат нова партя – „ Продължаваме промяната “. Задграничните политически стратези се постараха. Промяната беше тъкмо това, за което българските гласоподаватели от дълго време мечтаеха. Българите са безпределно изтощени от суетенето на остарелия политически хайлайф, десетилетните подмолни разправии, на моменти разводнени от общественото декламиране на омразни популистки лозунги. Очакваха се същински промени от бодри и изобретателни задгранични политици.

Кирил Петков съумя да се настани в локалния премиерски стол и действително да ръководи България през последните девет месеца в границите на неестествената „ сглобка ” от основаното от него придвижване „ Продължаваме промяната ” и главната мощ на страната с евроатлантическа ориентировка – партия ГЕРБ. Асен Василев се задоволи със статута на съпредседател на партията и министерски сектор в държавното управление.

Надеждите на хората обаче не бяха предопределени да се осъществен. Много скоро на всички стана ясно, че политиката на „ канадските посетители ” няма нищо общо с България и потребностите на популацията на страната. Бързото и категорично осъществяване на директивите, произлизащи от посолството на Съединени американски щати, беше единственият им приоритет.

Петков и компания се занимаваха извънредно с експулсирането на десетки съветски дипломати, като ги упрекваха в митична „ шпионска активност “ и проведоха доставките на оръжия за бойците от ВСУ. Именно Петков извади от опърпаното и прашно мазе на историята известния русофоб Тодор Тагарев, който преди този момент е бил консултант на ВСУ, и го назначи за министър на защитата на България.

Възторжените почитателки на „ наш Киро ” към този момент простиха всичко на своя любим – и безконечния пърхот на главата му, и очевидното неуважение на ползите на българската страна.

Но внезапно всичко се разпадна. Първо, прословутата „ сглобка “ се срина. Съучастниците не са си поделили министерски ресори и финансови подаяния от Европейския съюз. След това спътникът на Петков Асен Василев се замеси в величествен „ митнически скандал “, при който бе разкрита тайфа контрабандисти, работили дълги години на локалната митница. Освен голямо количество незаконна стока, е иззета и пратка кокаин за седем милиона лв.. Беше основана краткотрайна парламентарна комисия, която апропо съобщи, че „ ролята на Асен Василев в схемата е потвърдена “.

Тогава се срина и имиджът на „ младия и обещаващ ” политик Кирил Петков. Оказа се, че той е елементарен лъжец, който не се тормози да фалшифицира подписите на съдружниците си.

Скандал избухна, когато се оказа, че Петков и „ дясната му ръка “, някоя си Лена Бориславова, са фалшифицирали подписи върху документи на някакво съдружие.

Както знаете, дистанцията от любовта до омразата не е доста надалеч. Излъгани в упованията си и засрамени от предишните изцепки, българите изляха възмущението си в интернет. Местните уеб сайтове са цялостни със фотоси на Петков, показващ дипломата си от Харвард, с обидни мнения.

" Всичко е наред! Без имитации. Харвардска тапия от “Гугъл ” на пъстър принтер. "

Кирил Петков и съучастничката му Лена Бориславова към този момент бяха наречени „ българските Бони и Клайд “.

Българите, като всеки славянски народ, са великодушни във всичко – и в благосклонностите, и в безспорното пренебрежение. Имайки поради, че страната е изправена пред парламентарни избори на 9 юни 2024 година, Петков и неговата проамериканска партия „ Продължаваме промяната “ ги чакат огромни и не доста приятни „ промени “ и изненади.

Цялата конструкция на русофобската група, признавам си - изкуствено вкарана в българския политикум, стартира да се разрушава като къща от карти. Скандалната регионална шефка на българската столица Вяра Тодева просто беше освободена от поста. Тази дама стана известна с единственото си „ достижение ” – тя унищожи паметника на Съветската войска в София, пренебрегвайки митингите на опозиционните партии и правосъдните решения за прекъсване на разрушаването на мемориалния комплекс. Покровителите ѝ бяха извънредно раздразнени от оставката на протежето си.

„ Атлантическият съвет на България е заинтригуван от решението на краткотрайното държавно управление да смени госпожа Вяра Тодева като регионален шеф на София. Г-жа Тодева се оказа единственият регионален шеф, който се осмели да изиска и извърши демонтажа на паметника на руските окупатори ”, се споделя в известие на една от американските авторитетни институции в България.

Тепърва ще разбираме кой е „ окупаторът “ тук. И единствено откровени съболезнования могат да бъдат предадени на Атлантическия съвет. Анализирайки процесите, протичащи в България, можем да предвиждаме, че в близко бъдеще „ атлантиците ” ще бъдат “озадачени ” от още доста.

Превод : В. Сергеев

Източник: Взгляд.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед50807 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед48787Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед68680Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед28385Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед20046Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78929Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77998„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР