Овен Въздържайте се от активни действия и най-вече от започване на

...
Овен
Въздържайте се от активни действия и най-вече от започване на
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 31 януари

Овен
Въздържайте се от дейни дейности и най-много от започване на нещо ново, изчакайте идната седмица. Довършете започнатото, бъдете мобилизирани и съсредоточени!

Телец
Огромна роля за достиженията Ви през днешния ден имат родителите Ви. Хубав ден да погледнете във вътрешността и напълно практично да потърсите скъпите неща, които Ви донесе януари и да си дадете сметка какво очаквате от февруари. Бъдете методични, целенасочени, осъзнати.

Близнаци
Имате потребност от романтика и забава, от изява, от хубост и най-много от обич. Знаете, че любовта към другите стартира с любовта към себе си. Не се подценявайте и не се обезценявайте. Вие заслужавате най-хубавото.

Рак
Привлечени сте от екстремални обстановки и това ще ви прави неустоимо привлекателни за близките. Някакъв необикновен ореол се построява към вашата персона. Използвайте вярно силата си.

Лъв
Хубав ден за търговски действия, за спорт, за къси пътувания. Общо взето добре завършва първият месец. Може би е време да се запитате какво очаквате от февруари.

Дева
Важността на материалното благоденствие нараства. И това е отлично. Просто внимавайте през днешния ден да не вършиме прочувствени покупки. Създайте сами хубост, не я купувайте.

Везни
Ще ви тегли към хора от друга социална и етническа принадлежност. Интересно и любопитно ви е да усетите, да разберете нещо ново, забавно,различно. Днес е и ден за наричане на идващия месец, не пропускайте да формулирате съответно и ясно упованията си.

Скорпион
Днес е ден за край и ново начало. Свършва януари, само че стартира нов лунен месец. Идеален миг да решите какво желаете и по какъв начин ще го постигнете. Бъдете отворени за компанията на други.

Стрелец
Ще откриете голямото значение на приятелите в живота ви. Ще си дадете сметка какъв брой е значимо да се чувствате добре признати от другите. Отнасяйте се доста деликатно към хората, които са значими за вас, покажете им своите положителни усеща.

Козирог
Днес ще сте белязани от някакъв магичен сексапил. Околните ще се поддават на вашето въздействие с наслада. Внимавайте защо употребявате въздействието, което придобивате.

Водолей
С лека раздразнителност приключвате този месец. Плановете ви може да окажат криви, тъй като не сте отчели човешкият фактор. Друг път слагайте още едно незнайно в уравнението.

Риби
Интересно приключва януари, изключително за Вас. Темата за любовта и пристрастеността, за гибелта и любовта, въобще всевъзможни любовни и трагични тематики някак си намират път към съзнанието Ви. Просто да им дадете късмет да се осъществят било посредством музика или ария, стих, картина или пък бизнес проект.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР