ОвенТози ден ще ви донесе много слънчево настроение. С вашият

...
ОвенТози ден ще ви донесе много слънчево настроение. С вашият
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 декември: Телци, разкрийте съкровените си желания!

Овен

Този ден ще ви донесе доста слънчево въодушевление. С вашият несравним сексапил ще се почувствате непобедими в сантиментално отношение. Всичките ви стремежи през днешния ден може да се осъществят.

Ако покажете на шефовете ви, че сте загрижени за компанията, за която работите, то сигурно ще оценят напъните ви. Не се опасявайте да кажете това, което смятате, че не е редно или считате за опасност.

Не бързайте да подписвате контракти и документи през днешния ден. Изчакайте няколко часа, с цел да помислите и да прецените дали си коства поетият риск.

Телец

Споделете най-съкровените си стремежи, които сътрудникът ви може да ви извърши и се насладете на една по-възвишена фамилиарност. Не забравяйте, че и вие от ваша страна е добре да извършите всичките претенции от половинката ви.

Днес, графикът ви ще е цялостен с един куп срещи и задължения, и като цяло се обрисува един много под напрежение ден изпълнен с доста работа. С вярното приоритизиране, ще съумеете да се справите с всичко планувано.

Всяко благосъстояние е почнало с една велика концепция и шепа пари. Ако разполагате с сходна концепция, която е нечувана и невиждана до в този момент, то вие може да сте един от идващите най-богати хора.

Близнаци

Доверието, което имате във вашия сътрудник ще има огромна роля в отношението на половинката ви и методът, по който се отнася и поддържа връзка с вас. Определено, връзката ви ще премине на по-високо равнище с доверието посред ви.

Енергията от планетите ще бъде на ваша страна и ще ви помогне при значими диалози, срещи с бизнес сътрудници и клиенти. Лесно ще убеждавате хората към вас и ще ги печелите на ваша страна като давате образци с вашият персонален опит.

Разположението на планетите ще има позитивна роля върху финансите ви в този ден. Възползвайте се от това и се пробвайте да инвестирате малко пари, с цел да имате още по-голяма облага.

Рак

Вероятно при започване на деня ще изпитвате известна потиснатост в персоналните ви връзки. Спомнете си за всички тези сантиментални моменти при започване на връзката и ще избегнете мрачно сивите мисли.

Ако си визиите работното ви място като една шахматна дъска, то доста скоро ще пристигна вашият ред да извършите своят ход. Винаги мислете няколко хода напред и се пробвайте да предвидите нужните дейности.

Има огромна възможност да загубите пари и ли да похарчите нерационално средства като се поддадете на импулсите си. Емоционалните покупки могат да ви излязат много солено.

Лъв

Вашият магнетизъм през днешния ден ще успее да омае сътрудникът ви. Бъдете решителни и направете колегата си благополучен. Колкото и да е запазен към странните ви хрумвания, с ненаситност ще се впусне в приключението.

За да има естетика в екипа, в който работите, ще се наложи на приемете някои ваши сътрудници с отрицателните им черти и да се опитате да не се дразните от по-бавните им дейности.

Харчете парите си по този начин, че другите да се възхищават на изтънчения ви усет и класа. Може да си купите едно нещо, само че да е качествено и първокласно.

Дева

За да изведете връзката си на по-високо равнище, през днешния ден може да осъзнаете, че много ще би трябвало да се потрудите, с цел да извървите този дълъг път. Задачата ви няма да е лесна, тъй че включете сантименталният си нюх.

Ако влезете в спор с някой ваш сътрудник през днешния ден, то най-вероятно ще сте губещият и ще се наложи да отстъпите. Макар да не ви се желае да го вършиме, ще би трябвало да запазите работното си място и да се абстрахирате от междуличностните спорове.

Днес, може да ви се наложи да изтеглите част от парите си от някоя инвестиция, това ще значи, че ще получите по-малко пари в сравнение с сте вложили, заради нарушаване на някои клаузи от контракта.

Везни

Възможно е да се почувствате на кръстопът, по отношение на това дали да продължите с индивида до вас за в бъдеще. Отделете си време да размишлявате и анализирате дълбоките си усеща.

Днес, може да се наложи да употребявате тайното си оръжие за справяне с всевъзможни проблеми, а точно – вашият сексапил и усмивка. Всяка компликация ще наподобява като детска игра и работата ви ще върви като по ноти.

Не разчитайте само на родителите ви, да ви оказват помощ финансово, защото и те могат да изпаднат в усложнение за личното си оцеляване. Опитайте се да бъдете по-самостоятелни и самостоятелни във финансов аспект.

Скорпион

Вероятно, ще е належащо по-дълбоко да се разровите в даден проблем и да видите нещата от различен ъгъл, с цел да откриете най-правилното решение за вас и вашият сътрудник. Трудно може да бъдете подведени от сърцето си.

Мислете за работата си като за поредност от борби, които би трябвало да спечелите. С тази настройка ще сте поредни в дейностите си и няма да се отказвате при възможна загуба, а ще си извършите още по-добър проект за идната борба.

Ако имате бизнес и търпите загуби, то евентуално сте изправени пред тествания, от които би трябвало да научите скъпи уроци. След провалянето и добитият опит, ще сте подготвени да генерирате нови облаги.

Стрелец

Плановете с вашата половинка може да пропадат от непредвидена обстановка през днешния ден. След претърпяното отчаяние в първия миг, започнете да вършиме нови проекти за различен сантиментален ден.

Днес, може да имате известни проблеми с техниката, с която работите. Не разчитайте единствено на онлайн ресурсите, а се подгответе да работите на хартия по остарелият метод от едно време.

Влиянието на Юпитер ще ви държи на върха, тъй че се възползвайте от това, с цел да спечелите оптимално доста спомагателни средства, които да запълнят спешният ви фонд.

Козирог

Може да се чувствате неловко да говорите за някой по-лични неща с вашият сътрудник, само че единствено по този начин ще си гарантирате комфорт и успокоение по отношение на това, което ви харесва и това, което ви нервира.

Сега е моментът да поискате подпомагане от всички, на които сте помагали в работата ви. Така заедно ще свършите предоставените ви задания за рекордно малко време.

Не бъдете наивни и не се подвеждайте по предложения за бързи пари от непроучени вложения. Бъдете виновни към финансите си и първо помислете преди да платите каквото и да е.

Водолей

Едва ли ще ви бъде мъчно да се наложите през днешния ден и да стане на вашето както се споделя. Използвайте сантиментален боеприпас, който може да приложите към колегата си и изпълнете всичките си стремежи, които се въртят в главата ви от известно време.

Бъдете деликатни, когато шефовете ви са на близо и ви следят. Не позволявайте да ви проличава, че се притеснявате и работете както нормално.

Ако се движите по планувания ви бюджет и нямате непотребни разходи, ще съумеете да съхраните салдото с финансите си. Изкушения няма да липсват, само че спестяванията ви ще са по-важни за вас.

Риби

Бъдете великодушни към колегата ви през днешния ден във всяко едно отношение. Докажете на половинката си, че заслужава  сърцето ви и сте подготвени на доста жертви, с цел да съхраните любовта посред ви за допустимо най-дълго време.

Днес, ще сте много дейни и енергични на работното ви място. Доброто ви въодушевление ще донесе след себе си позитивни промени и положителни вести за плановете, по които работите.

Ако смятате, че имате задоволително пари да си позволявате най-необходимото и не са ви нужни екстра средства, то помислете отново, дали имате задоволително спестявания, в случай че някой ден останете без работа.

 Хороскопът е направен за всички читатели  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР