Овен Щом остане сам вкъщи, Овен ще се отдаде на чревоугодничество.

...
Овен
Щом остане сам вкъщи, Овен ще се отдаде на чревоугодничество.
Коментари Харесай

Какво правят 12-те зодии, когато останат сами вкъщи

Овен

Щом остане самичък у дома, Овен ще се отдаде на чревоугодничество. Разбира се, няма самичък да подготви храната си, а ще се раздруса за нещо към този момент готово. За него не е от голяма важност каква храна ще откри, стига да е подготвена за изразходване. След като е приключил с храненето си, ще седне пред тв приемника или преносимия компютър си, с цел да си отпочине. По време на пълноценната си отмора ще се сети, че му се прави секс. И заради неналичието на сътрудник, с който да се отдадат на пристрастеностите си, ще задоволи желанието си самичък. След това ще му доскучае да стои самичък у дома и ще излезе на открито с другари, с цел да може още веднъж да си похапне наготово и да задоволи желанието си за секс, само че този път с сътрудник.

Телец

За разлика от Овен Телецът ще прекара целия ден в готвене, само че за себе си. Той изпитва същинско наслаждение от готвенето и ще е на седмото небе, че има опцията да се развихри из кухнята. Ще подготви количество храна, което ще стигне за цялото му семейство, и ще изяде всичко самичък, наслаждавайки се на спокойствието си.

Близнаци

В мига, в който разбере, че е останал самичък у дома, Близнакът ще се почувства в действителност сърдит и подценен от цялото си семейство. За да се отърве от самотата си, ще звънне на най-хубавия си другар, с който ще проведат дълъг и евентуално неправилен диалог, просто за запълване на времето. Когато приятелят му затвори, Близнакът ще набере различен собствен прочут, евентуално по скайп или вайбър, защото минутите на мобилния му проект не са неограничени, и ще приказва с него, до момента в който някой от фамилията не се прибере. А когато това се случи, Близнакът сигурно ще излее върху него цялата си гняв за това, че е оставен самичък.

Рак

 Какво вършат 12-те зодии, когато останат сами у дома

Ракът обича да прекарва времето си самичък, тъй че е изцяло допустимо да не разбере, че е останал самичък у дома. Той най-вероятно ще е в стаята си, гледайки обичаното си предаване или четейки обичаната си книга. Каквато и активност да прави, тя наложително ще бъде съпроводена от обичаната му храна.

Лъв

Лъвът ще употребява времето самичък, с цел да се поглези. Той наложително ще отдели огромна част от времето си, с цел да се погрижи за външния си тип – ще се епилира, ще направи маска на лицето и тялото си, ще тества някоя нова техника за гримиране, ще си направи разнообразни прически, с цел да разбере коя му отива най-вече, ще се любува на себе си. А откакто завърши с всичко това, ще си вземе един дълъг душ или вана и ще си легне в уютното легло с телефон в ръка, с цел да си качи някоя и друга фотография.

Дева

Девата ще употребява времето си сама у дома, с цел да подреди всичко по този начин, както тя желае. Тя ще почисти цялата къща, след което ще се погрижи да постави и най-малката дрънкулка на мястото, на което счита че принадлежи. След като е върнала всичко на вярното му място, ще си хвърли един душ, с цел да отстрани мръсотията от себе си и ще прегледа сметките, а в случай че и е останало време, ще направи и седмично разписание.

Везни

 Какво вършат 12-те зодии, когато останат сами у дома

В мига, в който ги оставите сами, Везните ще се излегнат на леглото си, гледайки обичания си филм с обичаната си напитка в ръка. Ще похапват пуканки или шоколад и ще се любуват на времето за себе си. Дори и да има домакинска работа за извършване, ще я подценен и ще се отдадат на пълноценна отмора.

Скорпион

Скорпионът избира да бъде самичък, в сравнение с със фамилията си. Щом остане самичък, ще се посвети на своите секрети занимания, за които никой не трябва да схваща. Може би ще грабне обичания си престъпен разказ и ще прекара времето си в тоалетната, а може би ще прекара времето си в скрито наблюдаване на съседите си.

Стрелец

Стрелецът ще прекара времето си със занимания, които спомагат интелектуалното му развиване. Ще отдели време, с цел да събеседва със себе си по тематиките, които го вълнуват извънредно доста, само че няма с кого да разиска. Също по този начин ще се отдаде на своето занимание, също насърчаващо интелектуалното му развиване, като да вземем за пример логичен игри, книги за рационализиране.

Козирог

 Какво вършат 12-те зодии, когато останат сами у дома

Едва ли е изненада, че Козирогът ще употребява времето си самичък у дома за работа. Той ще работи по новия си план или ще довърши част от работата, която не е съумял да приключи в офиса. Ще сметне какви са разноските за консумативи, ще направи график на седмицата за всеки член на фамилията, ще изследва съседите си, с цел да разбере дали ще има изгода от тях.

Водолей

Щом останат сами у дома, Водолеите ще се впуснат в размишления, в чатове с непознати хора из обществените мрежи. А в случай че им доскучае - и в четене на езотерични книги.

Риби

Рибите ще се зарадват, когато схванат, че са останали сами. Това е времето, в което могат да наваксат с пропуснатия сън, по тази причина мигновено ще легнат под завивките. А откакто се разсънят, ще си пуснат обичаното предаване по малкия екран и няма да станат от леглото, до момента в който някой не се върне и не им сготви нещо.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР