ОвенСемейните ще съумеят да се справят чудесно в своите отношения

...
ОвенСемейните ще съумеят да се справят чудесно в своите отношения
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 7 март: Лъв – правете компромиси, неблагоприятен ден за Скорпион

Овен

Семейните ще съумеят да се оправят отлично в своите връзки през днешния ден. Най-вероятно ще намерят правилния път за игнорирането на някои дребни различия. Някои от вас ще открият нещо необикновено в половинката си, което би могло да анулира и най-малките дефекти.

Точно както вие сте почнали от нулата и сте нямали никакъв опит, по този начин в този момент някой ваш млад сътрудник ще има потребност от вашата помощ и дълготраен опит. Помогнете на нов чиновник или стажант.

Понякога вселената ни възнаграждава, единствено с цел да ни тества дали ще помогнем на небогати и страдащи хора. Не разочаровайте висшата мощ и се погрижете да извършите едно положително дело.

Телец

Възможно е да разкриете нещо ново за вас от предишното на половинката ви, което може да е за положително, или за зло. Проявете схващане, тъй като каквото е да е било, това няма да има повече отношение към сегашния ви живот.

Острият ви разум ще ви помогне да се справите с някои проблеми и непредвидени обстановки на работното ви място. Използвайте всичките си познания и умения, за повишите своята продуктивност.

Ако минавате около витрините на магазините през днешния ден и си харесате нещо, то не се колебайте да го купите. Вероятно, ще желаете да изчакате да понижат цената, само че по-късно надали откриете същият продукт.

Близнаци

Днес може да съумеете да изразите желанията на сърцето си към обичания човек по несравним, артистичен метод. Тези, които търсят сродна душа, може би ще я намерят.

Относно работата ви очаквайте представянето ви да се усъвършенства с всеки минал ден. Поддържайте доброжелателни връзки със чиновници и сътрудници, защото те могат да ви се отплатят обилно.

Очаква ви мощен финансов ден. Инвестициите, направени в дълготраен проект, могат да бъдат печеливши, стига да образувате постоянна финансова тактика.

Рак

Някои от фамилните двойки може да се сблъскат с изкушението да се включат в извънбрачна случка. Опитайте всичко допустимо да устоите на сходни изкушения, с цел да избегнете разрухата на един по този начин мечтан брак.

Усещането ви за сигурност и безпокойствие ще ви сътвори много компликации и ще ви попречи да извършите качествена инспекция на това, което към този момент сте свършили.

Ако чакате прекомерно дълго, с цел да извършите своята инвестиция, може да пропуснете положително предложение, тъй че не чакайте идеалният миг, защото подобен надали ще настъпи.



Лъв

На фамилните двойки може да им се наложи да положат спомагателни старания, с цел да поддържат връзките си, защото през този ден наподобява ще зародят проблеми. Може да се наложи да извършите повече взаимни отстъпки в името на фамилното огнище.

В случай че през днешния ден ви следва изявление за работа или значима служебна среща, то бъдете доста деликатни в подбора на думите си, защото някои ваши реплики може да ви изиграят неприятна смешка.

Избягвайте разплащането с карта или онлайн транзакции. Има огромна възможност да бъде позволена техническа неточност и да си скъсате нервите, до момента в който всичко си пристигна на мястото. По опция през днешния ден плащайте единствено в брой.

Дева

През този ден някои от вас ще се срещнат с подобен човек, който ще изиграе значима роля в животът ви. Най-вероятно въпросната персона може да се окаже страховит сантиментален сътрудник за вас.

Ако знаете, че сте положителни в нещо, в никакъв случай не го правете гратис. Без значение какво ще си помислят другите, постоянно си защитавайте личните ползи.

Когато вършиме нещата, които обичате, печеленето на пари по никакъв начин няма да е мъчно. Ако имате подготовка да водите образования или пишете книги, бихте могли да помислите над това като бизнес.

Везни

Този ден надали ще бъде отегчителен или лишен от сантиментални изненади. Не се обрисуват съществени фамилни раздори на хоризонта. Навярно, ще останете удовлетворени от миговете прекарани дружно с половинката ви.

Днес, звездите ще са на ваша страна и може да постигнете забележителни достижения в кариерата си, доказвайки на самите вас, че сте надскочили персоналния си връх в бизнеса.

Ако погледнете класацията на най-богатите хора в света, то сигурно ще разберете, че би трябвало да спазвате някои елементарни правила, които са присъщи за всички предприемачи. Първо инвестирайте в себе си.

Скорпион

Ако сте се отчаяли и сте съвсем подготвени да се откажете от търсенето на сродна душа, този ден ще ви изненада прелестно. Може би, вярата е душевна патерица в доста връзки, но също по този начин тази вяра умира последна.

Денят няма да е изключително удобен за вас, защото без да желаете може да засегнете някой ваш сътрудник и да предизвикате спор. Както и да се оправдавате, просто върху вас ще се излее купчина от обиди.

Днес, ще ви се отдаде опцията да засадите семената на вашият предстоящ триумф. Ще би трябвало да сте доста търпеливи и грижовни, с цел да се радвате на положителната годишна продукция в бъдеще.

Стрелец

Този ден ще бъде подобаващ за диалози по някои въпроси, които са от голяма важност. Не забравяйте да отделите време, с цел да говорите с половинката си за нещата, с които не сте наясно, с цел да избегнете ненужните недоразумения.

Планетите ще въздействат удобно на вашата успеваемост в работата. Може да не надскочите персоналните си достижения, само че сигурно ще се справите по-добре от през вчерашния ден.

Следете за покупки, които вършиме неумишлено следвани от страстите и настроението ви. Най-често тези придобивки остават захвърлени в някои долап и остават съвсем неизползвани.

Козирог

Една прелестна фаза в любовния ви живот евентуално ще стартира още през днешния ден най-вероятно. Някой от вашите близки другари може да изрази сантиментални усеща към вас и вероятно ще останете прелестно сюрпризирани.

Мечтаете да станете име в региона ви на работа и с доста труд и неизменност, триумфът ще пристигна, стига да имате търпението да извървите сложния и бодлив път към върха.

Трудно ще постигнете същите стойности на облаги като миналата година за същия интервал, само че нещата се трансформират и би трябвало да сте доста гъвкави и да спестявате при всеки вероятен случай.

Водолей

Проблемите в връзките ви ще изчезнат през днешния ден, когато и двамата се опитате да се изправите дружно против тях. Разбирателството е в основата на любовта. Така ще извършите връзката ви още по-приятна и запаметяваща се.

Егото ви през днешния ден може да ви саботира. Замесването ви в спор сред членовете на екипа ви няма да ви е от изгода. Време е да отстъпите, въпреки и да знаете, че за себе си сте прави.

Инвестициите и спестяванията ви са в позитивна вероятност, само че все пак би трябвало да сте доста деликатни, когато става въпрос за реинвестиция в нещо ново и непознато за вас.



Риби

Днес спокойствието в фамилните и другарски връзки ще ви се отрази позитивно, само че на първо място ще ви разреши да гледате с по-голяма обективност на избрани проблеми, които биха могли да ви накарат да останете без мирис.

Вместо да сте подвластни от другите и да се преценявате с темпото на работа на сътрудниците ви, по-добре избързайте и наберете преднина като първи си свършите вашите персонални отговорности.

Обикновено има великодушни хора към вас, които ви оказват помощ с финансови средства, само че не може постоянно да разчитате на другите. Време е да сте по-самостоятелни в ръководството на персоналните си финанси.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР