ОвенНавярно днес разочарованието най-накрая ще ви изостави и ще имате

...
ОвенНавярно днес разочарованието най-накрая ще ви изостави и ще имате
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 октомври: Деви, любовта ще дойде в живота ви!

Овен

Навярно през днешния ден разочарованието най-сетне ще ви изостави и ще имате място за нови очаквания в любовта. Едва ли ще се примирите с мимолетните връзки, които ще ви бъдат препоръчани с концепцията да се чувствате по-комфортно.

Денят е удобен и ще завършите сполучливо предпочитаните си задания. Работният ви ден ще бъде извънредно динамичен. Ще се наложи да боравите еднообразно добре по всевъзможен начин за връзка.

Днес може да се случат доста промени и тези промени могат да донесат и финансова облага. Възможно е да има позитивни събития, свързани с пари в дома. В взаимозависимост от обстановката бихте могли да инвестирате за домашния интериор.

Телец

Вероятно планетарната обич ще ви накара да почувствате потребността от повече деликатност през този ден. Ще се почувствате най-вече привлечени от спокойни хора, които не внасят спомагателен стрес в живота ви.

Днес ще ви се даде опцията да се справите ослепително със сметки, числа и цифри. Също по този начин, ще можете да коригирате предходните си неточности, свързани с работата.

Възможно е да имате финансови земетресения, само че в случай че избягвате скъпите покупки за известно време, евентуално ще имате по-малко бюджетни несгоди. В последна сметка ще преодолеете напрежението, провокиран от въпроси, свързани с парите.

Близнаци

Този ден ви дава обещание една непреодолима пристрастеност, която ще ви накара да заживеете по-интензивно и незабравимо. Ако сте фамилна двойка, може да възникне и желанието да имате дете.

По всичко наподобява, че проблемите, с които сте се сблъсквали до през днешния ден ще стихнат. Работните полемики ще ви стимулират за по-добра успеваемост в работата.

Денят е удобен, вашите финанси ще бъдат релативно постоянни и евентуално ще изпитате терзания по отношение на изхарченото през празничните дни. Може да прибегнете до заем или заем от близки и другари.

Рак

Звездите ви подканват да деянията оптималната нерешителност в връзките. Защото бихте могли да идеализирате хората до себе си, само че откакто отворите очите си ще осъзнаете, че всичко, което сте си представяли е било една фантазия.

Може да срещнете известни усложнения на работното място, само че това няма да понижи работната успеваемост. Ако сте измежду управителните фрагменти, потърсете отговорност от отговорните.

Всичките ви финансови проекти, вложения или бюджетиране в действителност работят за вас. Внимавайте за пропуснати заплащания или най-добре, обадете се в банката си или проверете онлайн, с цел да се уверите, че всичко е на място.

Лъв

Днес ще бъде идеално време за формализиране на връзките, които не престават от известно време и заслужават по-важна роля в живота ви. Решението за взаимно общуване обаче ще бъде доста мъчително.

Може да бъдете уверени в достиженията си, в случай че избягвате всевъзможни разногласия и спорове с сътрудници и шефове. Не проявявайте ненужно любознание, тъй като това може да подразни хората към вас.

Вероятно, ще се наложи да се уверите, че се придържате към бюджета си и не харчите повече от нужното. Неочаквани разноски евентуално ще ви затруднят да инвестирате в някои положителни финансови покупко-продажби.

Дева

Любовта ще пристигна ненадейно в живота ви, като гръм от ясно небе. Вероятно ще ви бъде мъчно да повярвате, че от пръв взор ще станете герои на любовта. Въпреки това не се оставяйте да бъдете увлечени от ориста.

Вероятно ви чака един под напрежение ден на работното място. Съсредоточете се върху нещата, които би трябвало да бъдат свършени през днешния ден, само че все пак не очаквайте да бъдат завършени дефинитивно.

Очертават се неподходящи промени или вести, свързани във финансовият бранш. Влошаването на материалното ви положение, може да даде първите си позиви да се замислите за финансовата ви дисциплинираност.

Везни

Възможно да възникне напрежение в фамилен проект, в случай че сте прекомерно настъпателни, по тази причина използвайте цялото си самообладание и съпричастност. За да избегнете разногласия и спорове, освободете гнева и безсилието си посредством извършения и спорт.

Вашите работни задания ще стартират стремглаво да се струпват през този ден. Това е по този начин заради обстоятелството за съществуването на известни отлагания, които ще се наложи да компенсирате с доста труд и напрежение.

Вероятно ще се притесните за негативният ви банков баланс гушещ се в портфейлът ви, като че ли сънувате ужасяващ призрачен сън, от който не можете да се отървете. Потърсете варианти да намалите това напрежение.

Скорпион

Може да се почувствате лимитирани или обременени от избрани фамилни отговорности и отговорности. Също по този начин този ден може да ви донесе неочаквани и непредвидени промени, с които мъчно да се справите.

Бъдете деликатни и не се поддавайте на прочувствени решения на работното си място. Възможно е вашите старания да бъдат възнаградени, само че това занапред следва.

Печалбите ще се усилват, заради разнообразни аргументи. Може да заложите на вложения, покупки или продажби. Като цяло денят е удобен за финансовата сфера.

Стрелец

Вроденият ви сексапил и хубост ще ви създадат по-привлекателни и мечтани. Това е едно от най-хубавите времена в годината ви за запознанства и печелене на пари.

Ще усетите ритъмът на сътрудниците ви и бързо ще се справите с всички неща, които би трябвало да свършите през този ден, даже доста по-рано от крайният период.

Най-вероятно ще имате шанса да планирате доста добре своите финансови тактики, в случай че сте в бизнесът. Ще имате опцията да изравните вашите вложени финансови старания и възвръщаемостта им.

Козирог

Съобразявайте се с вашият сътрудник, правейки повече взаимни отстъпки и отстъпки, единствено по този начин ще заобиколите задаващите се конфликтни обстановки. Слушайте деликатно и изразявайте ясно, с цел да избегнете възможни недоразумения.

Навярно очаквате резултати, само че няма да сте сигурни в тяхната реализация. Трябва да деянията повече безстрашие, с цел да извършите задачите си през този ден.

Вероятно, през днешния ден ще осъзнаете, че парите ви изтичат през пръстите някак незабелязано. Необходимо е съществено да обмислите вашите финансови тактики и персоналния си бюджет.

Водолей

Неотразимата Венера, може да ви накара да се чувствате секси и атлетични, само че също по този начин може и да се разочаровате или ядосате. Ако сте прекомерно настойчиви във вашите неосъществими стремежи, евентуално ще предизвикате бурни разногласия и спорове.

Днес е целесъобразно да избягвате влизането в разногласия, които единствено ще ви скъсат нервите. Твърде доста проблеми и напрежение ще ви се струпат през днешния ден, още със започването на работния ден.

Препоръчително е да бъдете по-внимателни и рационални, когато става въпрос за харченето на пари през този ден. Вероятно, ще се наложи огромна смяна в вероятността ви по отношение на разноските.

Риби

Очертава се наклонността да действате безогледно, без да се вземат поради следствията, които може да доведат до огромни разногласия и спорове. Затова изкарайте вашите странни или рискови стремежи от системата си по безвреден метод, без да разстройвате останалите.

Денят е удобен и може умерено да приключите с работните си задължения. Въпреки това този ден може да ви се стори прекомерно претрупан.

Паричното ви състояние през днешния ден, ще е релативно устойчиво и ще може да преодолеете всички компликации по пътя ви. Може даже да се решите да извършите някои рискови покупки.

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР