ОвенМоже би, е време да дадете малко повече свобода на

...
ОвенМоже би, е време да дадете малко повече свобода на
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17 ноември: Близнаци, изразете най-съкровените си чувства!

Овен

Може би, е време да дадете малко повече независимост на колегата ви и да покажете, че му имате доверие. Колкото повече ограничавания налагате, толкоз по-голям ще бъде шанса да бъдете отхвърлени от обичания ви човек. Ако сте изгубили мотивация за работа, то си спомнете, за какво въобще сте избрали актуалната си работа. Дали заплатата е водеща или идеята, зад която сте застанали, което и да е от двете, едно малко увещание може да промени възгледите и мотивацията ви. Вероятно, научените уроци за персоналните ви финанси са ви създали малко по-мъдри и към този момент не разхищавате толкоз средства за занимания и първокласни движимости. Осъзнаването на позволените неточности ще ви направи доста по-осъзнати в избора ви даже на някои дребни неща.

 Телец

Успехите ви в работата може да станат мотив за горделивост и удивление от страна на половинката ви. Дори да не ви остава задоволително време за обичания ви човек, то знайте че се гордее с вас и постоянно ще имате поддръжката му. Ако през днешния ден ви следва значим диалог с шефа ви или някой ваш сътрудник с управителна функционалност, то първо се уверете, че сте спокойни и не сте склонни към избухливи прояви. В никакъв случай не повишавайте звук и не отправяйте гневни нападки. Малките ограничавания през днешния ден и самоограничение от шопинг или излизане с другари може да ви спести много пари. Това ще ви донесе задоволство, едвам когато постигнете задачата си за спестявания.

 Близнаци

Чудесен ден, в който умерено може да изразите най-съкровените си усеща. Вслушайте се в желанията на колегата ви и не насилвайте нещата, в случай че има някакви краткотрайни спънки, които са застанали на пътя ви. Целта, която сте си сложили може да е много амбициозна и да ви изтощи, само че вие най-вероятно както постоянно ще дадете всичко от себе си да свършите всичките си работни задания. Може да е много извънредно за вас да вложите пари в куп почистващи препарати за дома ви, или пък да се доверите на компания за професионално разчистване, само че несъмнено това ще е водещата ви цел през днешния ден.

 Рак

Любимият ви човек може да се показа през днешния ден като прелестен наставник с мъдри и скъпи препоръки за вас. Ако имате съмнения по някакъв въпрос и ви е мъчно да вземете решение, то половинката ви ще ви улесни доста. Предлагането на друго решение не постоянно дава мигновен резултат. От вас ще се изисква самообладание в този ден, до момента в който убедите сътрудниците ви, че новият метод може да реши даден проблем, който ви тревожи от много време. Внасянето на нещо ново в дома ви ще ви се отрази отлично, тъй че можете умерено да пазарувате в магазините за домашни използва. Вероятно, ще се вдъхновите и да покажете кулинарните си умения.

 Лъв

Енергията, която ще имате през днешния ден ще е повече от впечатляваща, с цел да постигнете всичко, което сте си наумили да вършиме с вашият сътрудник. Водещата ви роля във връзката, ще ви разреши да реализирате и най-смелите ви мечти. Вероятно, мъчно ще сдържате страстите си през днешния ден, защото ще се натъкнете на куп неща, които ви нервират и голям брой премеждия от грешките, които са позволили сътрудниците ви. През този ден използвайте всяка опция за облага. Вашите финансови каузи ще бъдат променливи през днешния ден. Така че бъдете по - бдителни по отношение на вашите парични средства.

 Дева

Чудесен ден за оферти от ваша страна. Тези, които се двоумят дали да поканят някого на първа среща, най-добре да се възползват от удобното разположение на звездите. Не губете и минута време и действайте самоуверено. Денят ще е подобаващ за пренареждане и почистване на работното пространство към вас. С новата класификация, гениалният ви разум елементарно ще влезе в деяние и доста по-лесно ще развихрите въображението си в работата ви. Събирането на скъпа информация може да ви спести не малко пари. Доброто авансово изследване и четенето ще са ви от изгода, тъй че се посветете на тази активност през днешния ден, с цел да сте осведомени за всичко.

 Везни

Партньорът ви ще бъде вашето леговище за сигурност, протекция и поддръжка. Благодарете му за положителното отношение и помощта, която всекидневно ви оказва. Връзката ви е постоянна, тъй че няма от какво да се притеснявате. Днес ще се наложи да работите еднопосочно, без да променяте мнението си на работното място. Внимавайте, тъй като може и да има рецензии към вас, и в множеството случаи  няма да бъдат градивни. Купуването на нормалните неща, които взимате на седмична или месечна база, надали ще ви донесе задоволство от шопинга. Експериментирането с нещо ново може да е тъкмо това, от което имате потребност в този миг.

 Скорпион

За да върви всичко както би трябвало във връзката ви, може би ще е належащо да вземете нещата в свои ръце и да упражните надзор над половинката си и изборите, които прави, като несъмнено като не стигате до крайности. Разговорите ще са основни за вас. Нестандартното ви мислене може да се окаже доста скъпо за компанията, за която работите, стига да споделите концепциите си с шефа и сътрудниците ви. Това да излезете от рамките на общоприетото може да е малко рисково, само че и много печелившо, тъй че си коства да се опита. Старайте се да сте оптимално спестовни през днешния ден и най-много да възпрете половинката си от вманиачен шопинг, който да изпразни банковата ви сметка. Упражнете непоколебим надзор, в случай че не желаете да си имате фамилни проблеми свързани с парите в фамилията ви.

 Стрелец

Денят ще е удобен за откриване на усеща, секрети и фантазии. Разговорите ви за бъдещето, което си представяте дружно, може да продължат часове наред и да ви отведат в един розов, измамлив свят. Това, което ви припомнят звездите през днешния ден е да не забравяте предписание номер едно в за професионално държание - Водете се от разсъдъкът, а не от страстите. Спазите ли това, всичко ще бъде наред в работата ви през този ден. Днес, може да сте толкоз привързани към концепцията да не посягате към спестяванията си, че безусловно да изпитвате възприятие за виновност, в случай че си позволите да дадете малко повече пари за нещо, което ви е витално належащо.

 Козирог

Семейните и любовните връзки ще бъдат напълно трансформирани в положителния смисъл, несъмнено. Време е да изразите своите усеща и стремежи към колегата си, поднасяйки главозамайващи изненади. Днес, може да имате много „ дразнители “ измежду сътрудниците ви на работното ви място, които преднамерено да се опитат да ви предизвикат, с цел да излезете отвън кожата си. Не се поддавайте на сходни операции и продължете работата си по нормалния метод. Виждането на нещата, които към този момент притежавате и пренареждането на дрешника ви, може би ще ви отвори очите да не се затрупвате с непотребни неща, които към този момент имате. Въздържанието от импулсивни покупки и ненужни артикули!

 Водолей

Днес, може да изпитате някаква носталгия по романтиката и любовта, която сте имали в самото начало на връзката ви с вашият сътрудник. Връщането в „ тези времена “ може да ви отдалечи от действителността. Вместо да сте лицемерни, с цел да се харесате на другите, звездите поучават да бъдете себе си без маски и превземки. Това ще бъде доста по-добрата и печеливша тактика да имате повече другари измежду работният ви колектив. Има огромен риск за вас от загуба на пари през този ден, тъй че се откажете от всевъзможни залагания и хазартни игри. Денят не е подобаващ за вложения и подписване на покупко-продажби.

 Риби

Любовта и романтиката през днешния ден може да се повдигнат на друго равнище благодарение на сантиментален филм или книга, която неотдавна сте прочели. Приложете всичко научено и ще се изненадате от резултата на всичко ново, което сте интегрирали във връзката ви. Възгледите ви за работния развой може много да се разграничават от тези на сътрудниците ви, тъй че намерете златната среда и бъдете склонни на компромис. Крайностите не са целесъобразни. Ако имате някакви съмнения, дали да вложите огромна сума пари в някоя нова софтуерна джаджа, то се доверете на интуицията си. Колкото по-мнителни сте, толкоз по-добре за вас, защото сами може да се откажете от вземането на неправилно решение.

 *Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР