Овен До обяд ще сте леко раздразнителни, защото няма да успеете

...
Овен
До обяд ще сте леко раздразнителни, защото няма да успеете
Коментари Харесай

Хороскоп за 11 февруари: Фатален петък за 2 зодии

Овен
До обяд ще сте леко раздразнителни, тъй като няма да съумеете да видите и чуете всичко, което ви се желае. Следобед ще уталожите нервността и ще съумеете да постигнете естетика към себе си.

Телец
Склонни сте повече да говорите и да се занимавате със странични неща, в сравнение с да обърнете същинско внимание на колегата си. Поне през днешния ден нарушете тази наклонност, тъй като май връзката ви стартира да се пропуква.

Близнаци
Ще се наложи да говорите доста повече от нормално. Ще се окажете в центъра на няколко осведомителни потока и това може да ви завърти в една въртележка, от която няма изплъзване. Май ще би трябвало да се научите да казвате "не ".

Рак
Важно е през днешния ден да сте оптимално съсредоточени. Изпратете страстите в най-забутания ъгъл на съзнанието другояче рискувате да провалят всичките ви проекти. Вземете ограничения, до момента в който не е станало късно.

Лъв
Сякаш всички са стоварили дилемите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, само че за какво би трябвало постоянно да ви нагърбват с толкоз доста неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите по какъв начин се оправят в сходни обстановки.

Дева
Действията ви ще са много странни и безредни. Дано имате някакъв проект, че по този метод нищо няма да постигнете. Поне събирайте информацията, която идва при вас по най-невероятни способи.

Везни
Насочили сте цялата си сила, с цел да спечелите в допълнение средства - парични или други. Мислете огромно, не се оставяйте нечии общо взето разумни думи, да ви заблудят.

Скорпион
Достатъчно смели и решителни сте да постигнете задачите си. Способни сте да накарате другите да ви повярват и да ви последват даже. Просто действайте, не губете инерция в празни приказки.

Стрелец
Още не е настъпил интензивният миг да действате. Засега просто наблюдавайте и анализирайте обстоятелствата. Изводите ще можете да си извършите напълно скоро.

Козирог
Ще се чувствате най-удобно на място, където царят естетика и хубост. Няма да е елементарно да го откриете, само че нищо не ви пречи да го създадете сами. Така най-малко сигурно ще получите каквото желаете.

Водолей
Имате богато въображение. Използвайте го, с цел да разкрасите света към вас. Ако пък някой у вас - майка, татко, тъща, свекърва не ви разрешава да рисувате по стените, има и други способи за реализиране на резултата, единствено не се отхвърляйте.

Риби
Ще се чувствате комфортно на място, където всичко си е по местата и ви дава освен чувство за сигурност, само че и някакъв смисъл. Макар да ви се желае да сте разнообразни и истински, ще постъпвате и ще мислите прекомерно обичайно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР