ОвенДнешното разпределение на планетите няма да е във ваша полза,

...
ОвенДнешното разпределение на планетите няма да е във ваша полза,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 15 януари: Везни, вероятността от грешки и гафове е голяма!

Овен

Днешното систематизиране на планетите няма да е във ваша изгода, защото ще сте по-склонни към взимане на импулсивни решения, касаещи персоналния ви живот. Необмислените думи и дейности могат да нанесат вреди на връзката ви.

Може да е окаже, че плануваните ви срещи са отсрочени и в придвижване да би трябвало да взимате бързи решения. Разнопосочната информация в хода на целия ден може да внесе много ужас и безпорядък.

Звездите през днешния ден ще са на ваша страна за подписване на контракти и всевъзможни финансови покупко-продажби. Неочаквано може да ви върнат заем, който по-рано сте дали на ваш другар.

Телец

Ако занапред сте навлезли в нова връзка, то през днешния ден може да откриете някои отрицателни страни у колегата ви и да останете малко разочаровани. Първоначалните ви упования няма да бъдат оправдани, а това радикално може да промени желанията ви.

Днес, може да имате потребност от мощна фигура в екипа ви, която да ви направлява и да дава разпоредби. Най-общо казано ще сте съвършеният реализатор, само че не и водач.

Бъдете изключително деликатни при заплащане с карта, изключително при онлайн извършване на покупки. Има огромна възможност да бъде позволена неточност при транзакцията или да получите стока, която не дава отговор на описанието.

Близнаци

Определено през днешния ден ще стопите дистанцията сред вас и колегата ви и с помощта на планетарното систематизиране, ще имате шанса да видите половинката ви в нова светлина като грижовната и любяща част от двойката ви.

Ще се чувствате уверени в своите сили и качества, само че може да останете сюрпризирани, че всеки от екипа ви работи в своя лична посока. Концентрирайте се върху персоналния ви триумф, с цел да дадете персонален образец на сътрудници или подчинени.

Ако се притеснявате дали този месец ще излезете на облага, то няма причина да се тревожите, до момента в който месецът не е завършил. Дори да сте по-ниски доходи, общата облага за годината ще резервира своите стойности.

Рак

Най-вероятно през днешния ден няма да получите задоволително внимание от страна на колегата ви и това може да породи подозрения у вас, дали в действителност сте обичани и мечтани. Интуицията ви ще е мощно изразена и няма да ви подведе.

Помислете за кариера, за която до в този момент единствено сте си мечтали. Навлизате в нов интервал, който може да се окаже изключително плодороден да покажете интелектуалният си капацитет.

Ако облагата ви е реализирана по непочтен метод и има негативно влияние върху обществото, то удовлетворението ви от тези пари ще е мимолетно. Стойте надалеч от противозаконни дейности.

Лъв

Склонността ви да се преструвате и да играете избрана роля единствено и единствено да задържите половинката си, надали ще даде добър резултат в дълготраен проект. Помислете добре, дали ще сте удовлетворени от това да поддържате връзка, в която няма реципрочност.

На прага сте да лансирате прелестна концепция с капацитет за триумф и висока рентабилност. За страдание на този стадий може да ви липсва поддръжка от околните ви, шефът и сътрудниците ви, защото ресурсите ви ще са много лимитирани.

Ако неотдавна сте изгубили пари и тази наклонност продължава, то значи е време да пренасочите финансите си в друга посока и да не повтаряте една и съща неточност няколко пъти поред.

Дева

Бъдете отклонени към колегата ви, защото се намирате в интервал на равносметка във вашата връзка. Настоящата астрална сила ще ви помогне да разберете доколко сте привързани към обичания ви човек.

Днес, може да почувствате мощно нервно напрежение и стрес на работното ви място. Неспокойството ви може да ви накара да се почувствате нетрудоспособни.

Опитайте се да откриете секрети пътища за вложение на пари в планове, които дават висока възвращаемост на вложенията. Използвайте тази магическа мощ за умножаване на парите.

Везни

Денят няма да е доста удобен за първа среща, защото вероятността от неточности и гафове е огромна. Семейните може да имат дребни разногласия, заради противоречие и желанието на всеки един от сътрудниците да господства.

Днес, може да имате чувството, че сте потънали в черна дупка и всичко върви обратно. Липсата на хрумвания и разпоредителност ще ви направи много изнервени и яростно настроени към сътрудниците ви.

Всеки обича да харчи пари за себе си, само че малко на брой са тези, които протягат ръка на нуждаещи се и небогати. Бъдете измежду оня дребен % от хора, които отделят от облагата си за щедрост.

Скорпион

По природа може да не си падате по рискови и щури занимания с колегата ви, само че през днешния ден разпределението на планетите ще ви помогне да се отпуснете и да избягате от разпоредбите и бариерите, които сте си наложили.

Днес, може да сте измежду облагодетелстваните от огромна смяна, която е въведена в службата ви. Ще сте определени за по-висок пост и ще оперирате с ново съоръжение, машини и механически устройства.

Бъдете подготвени да подкрепите ваш непосредствен, който се нуждае от средства за лекуване в болница или скъпоструващи медикаменти. Няма по какъв начин да откажете сходна помощ, колкото и да ви коства.

Стрелец

Аргументите и високата ви осведоменост по някои въпроси през днешния ден ще ви създадат по-уверени от всеки път в диалозите ви с вашият сътрудник. Ще сте в положение да демонстрирате превъзходство и да оборите всяка една позиция на половинката ви.

Определено ще се чувствате по-комфортно при отсъствието на шефа ви или управителен кадър, който непрекъснато да ви спри на главата и да ви следи. Ще сте доста по-спокойни и продуктивни.

Дайте на децата си или на половинката си задоволително средства, с цел да се закупи нещо доста належащо като нов преносим компютър да вземем за пример, който ще ви служи за образование или работа.

Козирог

Настоящата астрална сила може да се окаже билетът, който да ви подтикне към съответни дейности, що се отнася до любовния ви живот. Проявете храброст и изненадайте колегата си с нещо извънредно за вас.

Навлизате в интервал, който ще ви помогне да покажете капацитета и професионалните ви умения. Това ще ви подсигурява триумф, който ще бъде видян от цялото ви съсловие в професионалната ви сфера.

Нещата във финансовата ви сфера ще като мъртвило пред стихия. Не се отпускайте с импулсивния шопинг, а се пробвайте да заделите пари за спешния ви фонд за непредвидени обстановки.

Водолей

Днес ще имате силите да преместите и планина, нагледно казано. Ако сте чакали най-подходящият миг да предприемете дадени дейности към колегата ви, то в този момент е точният моментът да извършите най-важният си ход.

Ще се справяте добре с уговорките си през днешния ден, само че не правете всичко непременно. Влагането на прекалено много старания в идея, която може да се окаже несполучлива, ще изцеди всичките ви сили.

Спрете да изчислявате всеки един изхарчен лев и да сте захласнати от спестяванията си. Позволете си да се радвате на живота, без да мислите какъв брой бихте икономисали или какво бихте купили за същата стойност.

Риби

Най-вероятно през днешния ден ще сте по-остри и директни в диалозите с колегата ви. Няма да има и помен от типичния за вас тънък и внимателен метод да казвате някои нежелани истини. Изнервеното ви положение и несъразмерен стрес могат да ви трансфорат в същински вихър.

Сега е моментът да се впуснете в ново премеждие и да вършиме това, което обичате. Спазите ли тази формула, бъдете сигурни, че триумфът ще ви последва рано или късно. Космическата сила ще ви помогне да следвате фантазиите си.

Днес, ще се изисква много еластичност от ваша страна, защото може да получите известие за неплатена фактура по сметка. Всичко ще завърши наред, само че несъмнено ще се стресирате, в случай че ви спрат интернета или телефона.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР