Овен Днес ще ви ограничават само онези граници, които сами си

...
Овен
Днес ще ви ограничават само онези граници, които сами си
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за неделя, 29 януари

Овен
Днес ще ви лимитират единствено тези граници, които сами си поставите. Не злоупотребявайте с откриващите се пред вас благоприятни условия, чуйте и съвестта си.
  Телец
Отворете сърцето си за сантиментални настроения и няма да ви се наложи дълго да чакате. Днес не си заслужава да се занимавате с нищо, което изисква съществени пояснения, което несъмнено не ви е мощна страна.
  Близнаци
Днес ще се чувствате подмладени. Главната ви задача е да не губите мярката в този случай, тъй като може съществено да увредите на здравето си “младежките ” си осъществявания.
  Рак
Днес търпението ви може да е подложено на съществено тестване и повода за страданията ви може да се окажат познати и близки. Най-доброто, което може да извършите е да се смирите.
  Лъв
Днес имате относително порядъчен късмет да получите предопределение, несъмнено по тази причина ще ви се наложи да извършите някои неща. Каквото тъкмо не е изключително значимо, по-важното е да се вижда с невъоръжено око.
  Дева
Днес няма да можете изцяло да контролирате обстановката, въпреки че в профил ще наподобява тъкмо по този начин. Може би ще ви се наложи да потърсите странична помощ.
  Везни
Днес доста от нещата, които са били персонални, ще станат публични. Ако не желаете да обнародвате една или друга детайлност, по-добре я закътайте по-надалеч.
  Скорпион
Днес се вслушвайте по-внимателни в това, което ви приказват другите и се пробвайте да си признаете, че грешите (поне пред себе си). Няма никаква героизъм в ината.
  Стрелец
Днес ще пожънете плодовете на личното си нехайство. Да смекчите следствията за нещо, което към този момент е приключен факт, е невероятно, само че най-малко можете да си извлечете поука и да не повтаряте грешките още веднъж.
  Козирог
Днес ще се чувствате в страхотна форма, най-много за майтапи. Ден, в който ще ви се ще да покажете на другите, че ги обичате. А извършите ли го, резултатът ще ви изуми.
  Водолей
Днешният ден ще е отдаден на труд. Май ще би трябвало да пренаредите нещата, които до неотдавна старателно подреждахте. Бъдете деликатни какво ядете и не мърморете прекалено много, а се радвайте на постигнатото.
Риби
Днес не си позволявайте да кривнете от правия път, тъй като след това ще ви е мъчно да се върнете на него. Изобщо през днешния ден ще срещнете много изкушения, внимавайте, тъй като вие обичате да им се поддавате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР