ОВЕН Днес настойчивостта ще ви помогне да постигнете това, с което

...
ОВЕН
Днес настойчивостта ще ви помогне да постигнете това, с което
Коментари Харесай

Една зодия решава голям паричен проблем, други две на крилет...

ОВЕН

Днес настойчивостта ще ви помогне да постигнете това, с което другите не се оправят. Ще имате опция да осъществите огромна част от проекти си. Не се отказвате, в случай че не всичко се случва по този начин, както желаете. Мнозина ще желаят да ви поддържат. Интуицията ще ви подскаже, на които може да се доверите.

ТЕЛЕЦ

Днес ще се появят доста отлични хрумвания. Ще има такива, които ще можете незабавно да реализирате. Напрегнати моменти и неприятни диалози няма да лиспват, само че не се поддвавайте на провокации. Ще вземете значими решения по отношение на финансите си, а вероятността да сгрешите ще е минимална.

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня ще е комплицирано и с напрежение. Дреболии ще ви тормозят повече, в сравнение с е належащо. С времето обстановката ще се стабилизира и ще стане по-лесно да се концентрирайте върху работата си. Ще съумеете доведете всичко до дъно. След обед очаквайте парични приходи.

РАК

Днес е значимо да запазите хладнокръвие. Каквото и да се случва не би трябвало да се поддавате на провокации. Задължително се пробвайте да намерите метод да измененията обстановката към по-добро. Познати ще ви дават потребни препоръки. Денят е сполучлив от финансова позиция. Ще имате доходи, както и преференциални покупко-продажби.

ЛЪВ

Отново под напрежение ден. Ще се справите с доста задания и ще имате обилни триумфи. Не са изключени дребни недоразумения, само че те няма да ви откажат от замисленото. Подходящ ден е и за ново начинание. Вечерта е време за непредвидени оферти и сантиментални срещи.

ДЕВА

Днес ще сте нервни и ще тревожите се за неща, на които не може да повлияете. Все отново ще имате късмет да измененията обстановката. На мнозина от вас ще оказват помощ другари. Старайте се да избегнете натоварванията и стресовите обстановки. Полезно ще е за вас да починете и да се разсеете.

ВЕЗНИ

Не постоянно ще се разбирате с близките. Може да постигнете доста от задачите си, в случай че разчитате на личните си сили и не чакате някой да ви помогне, даже и със съвет. Когато става въпрос за пари, по-добре не рискувайте. Идеите ви ще се осъществят по-късно.

СКОРПИОН

Днес сте избухливи и раздразнителни. Вероятността да обидите хора, които обичате и почитате е огромна. Втората половина на деня е извънредно удобна за всевъзможни занимания, свързани с творчество. Към решението на доста проблеми ще методите ексцентрично.

СТРЕЛЕЦ

Днес имате опция да укрепите съществуващите връзки и да се договорите за съдействие с нови познати. Някои от вас ще вземат решения, които ще са удачни и пред вас ще се откриват нови вероятности. Вероятни са парични приходи, и то от непредвидени места.

КОЗИРОГ

Лек и прелестен ден. Без старания ще постигате всичко набелязано. Ако имате положителни хрумвания, постарайте се незабавно да ги реализирате. Вкарайте в живота си нещо извънредно. Новите усещания могат да свършат работа. Дори и разходка по нов маршрут, може да ви въодушеви и даде забавни хрумвания.

ВОДОЛЕЙ

Ден, изпълнен с отлични хрумвания. Пред вас се откриват доста забавни благоприятни условия, постарайте се да не ги изпуснете. Лесно намирате верния метод към близките и постоянно ще получавате поддръжката, която ви е нужна. Единствената сфера, в която би трябвало да сте деликатни, са финансите.

РИБИ

Сутринта мъчно ще се справяте. Ще се лутате и няма да знаете, с какво би трябвало да се захванете първо. Някои от вас ще получат помощ, само че добре е да разчитате и на интуицията си. Опитът ви ще е ненужен през днешния ден. Ще попаднете в напълно нови обстановки, които изискват необикновени способи, с цел да бъдете ефикасни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР