ОвенБъдете предпазливи, за да не се свържете с човек, комуто

...
ОвенБъдете предпазливи, за да не се свържете с човек, комуто
Коментари Харесай

Печалби, премии и луда любов за 4 зодии

Овен

Бъдете внимателни, с цел да не се свържете с човек, комуто не сте нужни самите вие, а вашите пари или който желае да ви употребява за личните си цели.

Имайте поради предизвестията и препоръките на членовете на вашето семейство. Може да разчитате на тяхната поддръжка и помощ.

Това е доста плодотворен интервал за служащите в детските домове, домовете за остарели хора, лечебните заведения, системите за обществено обезпечаване и благотворителните организации.

Телец

Не сдържайте проявата на своите усеща, другояче може да се сторите на близките равнодушни и високомерни. Порядъчността и деловитостта на Телците провокират уважението на възрастните родственици към тях.

Смело се впускайте в нови рисковани мероприятия, без да се опасявате, че те може да се окажат безрезултатни.

Възможна е сполучлива финансова договорка. Дейността и по-нататък дава обещание да върви прогресиращо.

Близнаци

Необходимо ви е да се научите да обръщате внимание на тайните предизвестия, на знаците, които ви изпраща ориста и на ярките сънища, в които има послания.

В противоположен случай може да получавате удари без да знаете от кого и от кое място. Наличието на другари и съидейници е доста значимо за вас. Дори когато сте сами, вие чувствате тяхната обич и поддръжка.

Склонността ви към подценяване на личните недостатъци и съблазните на близките може да ви накара да влезете в комплицирани персонални връзки.

Рак

Денят не е удобен за срещи, покупко-продажби и търговски връзки. Брачните взаимоотношения са гладки. Чрез брак е допустимо да получите известност или да придобиете материално богатство.

Предпразнично е допустимо да получите спомагателна награда или ненадейно заплащане. Имате забавни срещи с забавни хора.

Лъв

Предпразничното въодушевление и жизнерадостта ви вършат неотразими в очите на поклонниците. Прибързаността и нуждата от интензивно присъединяване в доста инициативи може да ви изкарат от равновесие и по тази причина се пробвайте в активността си да се опирате на помощта на приятелите и околните си.

Не ви се предлага да стоварвате на плещите си прекалено много проблеми или да се захващате за няколко неща по едно и също време.

Дева

Не се старайте да се преструвате на непристъпни. Малка е изгодата от това. Трябва да се отпуснете. Интензивните контакти и срещи съпътстват доста Деви, изключително възрастните.

Вслушват се в тяхното мнение. При мнозина се появява възприятието, че сякаш ги чака велико бъдеще.

Материалното състояние на Девите като цяло би трябвало да бъде устойчиво.

Везни

Трябва да проявявате милосърдие в персоналния си живот – пробвайте се да простите обидите. Не се смущавайте, в случай че срещнете някакви различия в сказка с приятелите си.

Като резултат, това спомага за разширението на вашия светоглед. Бъдете подготвени да реагирате бързо на събитията от деня.

Всички покупки, които би трябвало да извършите, са сполучливи и приятни.

Скорпион

Доверителните беседи може да донесат на скаралите се влюбени, в случай че не цялостно единодушие, то най-малко облекчение. Разглеждайте невъзмутимо комплицираните фамилни проблеми.

Възможно е присъединяване и помощ от страна на околните в домашните работи. Работата може да спори и тя и почивката би трябвало да донесат задоволство на Скорпионите.

Не правете никакви едри покупки, а купете дарове на всички близки.

Стрелец

Отношенията с близкия човек са хармонични и доверителни. Дори и да пораждат затруднения, те би трябвало да бъдат елементарно преодолими. Съберете фамилния съвет и обсъдете опцията да си организирате новогодишен празник.

Без особени старания даже младите експерти могат да осъществят голям брой преференциални настоятелен интервенции или да завоюват благоразположението на интересуващия ги човек.

Козирог

Не се опасявайте да попаднете във властта на мощно възприятие, което може да ви съпровожда дълго. Вие даже може да забравите предходните си увлечения и пристрастености.

При доста Козирози се появяват проекти, свързани с придобиването на апартамент или дом, които се осъществят в недалечно бъдеще.

Възможно е деловите хора под този знак да осъществят прекомерно сполучливо своите проекти, по тази причина би трябвало да приемате неотложно всевъзможни оферти от търговски темперамент, това ви носи триумф освен през декември, само че и спомага за сполучливата ви активност през цялата последваща година.

Водолей

Незначителната натегнатост в любовните връзки е леко преодолима, в случай че не се подчертава вниманието върху проблемите от предишното и мислите повече за прелестното бъдеще.

Избягвайте провокациите и необяснимите действия. Постарайте се да сдържате устрема си да поучавате и да доминирате в фамилните каузи.

Риби

Рибите са подготвени да раздерат всички ненужни връзки, заобикаляйки се единствено с очаквания и любящи ги хора. Ако можете да разрешите значимите проблеми в работата си, то през втората половина на деня напрежението може да падне и цялото ваше внимание да принадлежи на личния дом и семейство.

Денят символизира равновесието на възприятията и креативния метод към работата. Въздържайте се от подписването на каквито и да са значими документи.

Изключение вършат договарянията за приемането на бързи заеми.

Източник dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР