Овен Весела Коледа! Днес, в празничния ден, сте притеснени от

...
Овен Весела Коледа! Днес, в празничния ден, сте притеснени от
Коментари Харесай

Хороскоп за 25 декември: Тази зодия ще вдигне скандал на Коледната трапеза

Овен
Весела Коледа! Днес, в празничния ден, сте обезпокоени от следващите непредвидени трудности на пътя си, само че повода не зависи от вас. Примирете се и се занимавайте с други задания, които зависят единствено от вас. Пазете се от фукане и не се поддавайте на ласкателства, целящи да измъкнат информация за концепциите, които имате. Склонни сте да вините половинката си за неналичието на естетика в връзките ви. Сексуалният ви живот изисква усърдие и от двете страни и взаимно схващане за желанията ви в интимните мигове.

Телец
Весела Коледа! Насочете напъните си, в случай че е допустимо не толкоз към работата, даже и да сте дежурни в този ден, а към обогатяване с информация в разнообразни области на живота, макар че деня е празничен. Осъществете всичките си професионални цели за деня. Възможни са доходи, както и нови преференциални оферти, само че не бързайте да им се радвате. Несемейните могат да реализират доста в персоналния си живот и да основат постоянна интимна връзка. Не бързайте да се отдавате на полови наслаждения преди да сте ревизирали възприятията си.

Близнаци
Весела Коледа! В този празничен ден облаците над главата ви ще се разсеят и ще погледнете към бъдещето с повече оптимизъм. Посъветвайте се дали би трябвало да измененията някои клаузи в квалифицираните контракти. Ще усетите прилив на сила, която ще ви помогне да се справите с всяка предоставена ви работа. Сделките, които сключвате в този ден са сполучливи. Разрешете проблемите, зародили сред вас и интимната ви половинка със спокоен звук. Превишили сте правата си и претенциите си и в този момент се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на полови удоволствия, откакто чудесно знаете къде сте сбъркали.

Рак
Весела Коледа! Анализирайте дейностите и грешките си макар че деня е празничен. На работното си място очаквайте реализиране на потребни настоятелен контакти и професионални триумфи. Юридически проблеми намират положително решение. Следобед посетете свои настоятелен сътрудници, с които имате опция да уговорите нова взаимна активност. В персоналния ви живот не са изключени проблеми поради дадени от вас обещания, които няма по какъв начин да извършите бързо. Ваши родственици по този начин ще ви ядосат, че сте подготвени да излезете и да нощувате при другари, отказвайки се от половите удоволствия.

Лъв
Весела Коледа! Рутинни отговорности заемат огромна част от мислите и времето ви в празничния ден. Днес оказвате мощно въздействие върху сътрудниците си, само че този факт не ви дава право да ги употребявате поради материалните си желания. Трудностите в последните дни са ви тормозили. Проявете самообладание и въздържаност и ще видите по какъв начин всичко набелязано последователно се реализира с триумф. В персоналните ви връзки към момента тлее неугаснала жарава, която може да подпали още веднъж огъня на яростта. Отдалечили сте от себе си обичаните си хора и в случай че не стане знамение ще си стоите осъдени без секс.

Дева
Весела Коледа! Предстои ви изясняване на връзките на работното място. Сутринта в празничния ден ще се ядосате, че ви пречат да осъществите проектите си поради опълчването на ваши сътрудници, които до този миг даваха поддръжката си. Следобед пристъпете към осъществяване на най-важните си задания. Не пропускайте да се приберете в точния момент вкъщи, тъй като сте поканени на вечеря във ваши родственици. Не се мръщете, а отидете в положително въодушевление. След като се приберете се отдайте на интимни диалози и полови наслаждения с обичаните си.

Везни
Весела Коледа! Денят е празничен, само че и удобен за обогатяване с нова информация. Възможни са конфликти с управлението, само че в случай че сте търпеливи и знаете какво желаете, ще изясните проблемите без доста старания. Въпреки, че не ви се работи се постарайте да бъдете дейни, в случай че вашата интервенция е от голяма важност за престижа ви. В персоналните ви връзки има над какво да поработите. Създали сте причина за скандал, който ще избухне ненадейно по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, ще спите на дивана в хола и ще би трябвало да забравите за интимните мигове и половите удоволствия.

Скорпион
Весела Коледа! Ще отхвърлите доста работа, само че резултатите няма да ви задоволят в празничния ден. Няма да сте удовлетворени и от подписаните контракти и съглашения, само че те ще ви донесат положителни доходи. Възможни са неточности, които с изпитание ще поправите. Бъдете изключително деликатни към новите оферти. Жените да внимават при работа с настоятелен документи. Ако сте се влюбили, не изисквайте от обичаните си да вършат това, което желаете, а им дайте време да ви опознаят. Позволете си интимни срещи и полови удоволствия, единствено в случай че сте изяснили възприятията си и връзката ви не е краткотрайна.

Стрелец
Весела Коледа! Стабилизирайте постигнатото в длъжностен проект и не поставяйте ново начало. Целеустремеността ви в празничния ден и креативният метод ще доведат до положителни резултати в работата, в случай че сдържате страстите си. Ако ви оферират нова работа, не бързайте да я приемете, без да сте сигурни, че дава отговор на упованията ви. Бъдете изключително деликатни в връзките с околните си и не съсипвайте хармонията в любовта! Ако сте изтощени кажете това на интимната си половинка. Няма да ви упрекне, в случай че отложите половите мигове.

Козирог
Весела Коледа! Обмислете макар че деня е празничен, начинанията с вашите сътрудниците си и проведете диалозите си на работното място. Не се изкушавайте да предприемате вложения, които не сте разискали с управлението. Трудностите на работното място и тези, които са свързани с бизнеса ви преодолявате с лекост, в случай че повярвате в силите си. Не са изключени проблеми в персоналния ви живот. Нежеланието на сътрудниците ви да одобряват вашите визии ви работи подтискащо. Чувствате се нежелани и лишени от полови удоволствия, само че виновността е във вашето държание.

Водолей
Весела Коледа! Поставете началото на вашите нови задания, които ще приключите при започване на новата година, само че ще ви донесат самопризнание и материални триумфи, както очаквате. Денят е празничен, и съвършен за разискване с другари и сътрудници, в случай че сте на обяд, само че и за обсъждане в елементи на покупко-продажби, изключително в случай че са свързани с финанси. Ще извършите огромна крачка по пътя към поставената цел. В персоналния живот не са изключени проблеми поради неналичието на естетика в връзките ви. Депресирани сте от неспособност да постигнете естетика в половия си живот.

Риби
Весела Коледа! Пригответе се за запознанства, които няма да ви бъдат приятни, само че са наложителни в празничния ден. Не допускайте неприятното въодушевление да попречи на професионалните ви триумфи. Не се вживявайте във всяка казана дума и не прекалявайте с рецензията на работното си място, единствено тъй като не сте удовлетворени от някого или нещо. Празник е! Веселете се и вие! Запознанствата преценявайте вярно, с цел да не се окажете хлътнали в усеща към несъответствуващ сътрудник. Семейните да не мъстят на половинката си с невярност и секс с непознати сътрудници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР