Овен Тази неделя бъдете по-деликатни за себе си, не разкзвайте

...
Овен Тази неделя бъдете по-деликатни за себе си, не разкзвайте
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 3 септември

Овен
Тази неделя бъдете по-деликатни за себе си, не разкзвайте свои секрети и друга информация, защото тя може да стане храна за интриги и злословия. Дайте преимущество на интуицията си и бъдете по-предпазливи изключително с непознати.
Телец
През този ден обърнете повече внимание на колегата ви. Той има потребност от поддръжка, а не от рецензии. Това може да го получи на всички места, вашата роля е друга.
Близнаци
Тази неделя ще имате повече отговорности с децата, от колкото сте си представяли. За тях тъкмо в този момент е доста значимо да усетят, че общуването им е от огромно значение за вас.
Рак
Тази неделя се пробвайте да избягвате споровете с околните ви хора. Наблегнете на това, което ви сближава и сплотява, другото най-лесно се вижда.
Лъв
През този ден не се изкушавайте от оферти за елементарно печелене на пари. Колкото по-прекрасно ви показват нещата, толкоз по-голяма е вероятността за машинация.
Дева
През този ден това, за което няма да ви се наложи да се притеснявате са парите. Дори се чака да получите спомагателни средства от най-неочаквано място. Вероятно някой ще се сети да ви върне дълг.
Везни
През този ден може да се разочаровате от ваш непосредствен човек. Помислете, че от време на време непредвидени условия пречат да осъществим обещанията си. Бъдете по-толерантни.
Скорпион
Тази неделя очаквайте нови хора да се причислят към вашата компания. Веселбата е обезпечена, както и нови другарства и може би даже обич.
Стрелец
Тази неделя някои от вашите проекти може да претърпят промени. Не забравяйте, само че това ще е за положително. Вечерта ви чака среща, която ще за финансовата ви самостоятелност.
Козирог
През този ден не бъдете прекомерно внимателни в общуването с останалите. Не забравяйте, че никой не печели в случай че не рискува. Бъдете себе си.
Водолей
Тази неделя бъдете точни в случай че имате планувана среща с другар. Закъснението ви може да обърка проектите за деня. Вечерта си дайде повече време за отмора.
Риби
Неделята ще е непредвидима. Ще имате непредвидени запознанства и доста приятни мигове с новите ви другари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР