Овен Ще трябва да се борите с трудни проблеми и

...
Овен Ще трябва да се борите с трудни проблеми и
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днес, 9 април

Овен
Ще би трябвало да се борите с сложни проблеми и да разчитате единствено на личните сили. Вашите достижения могат да станат обект на злоба. Стойте надалеч от такива хора, те могат да навредят. Старайте се да избягвате спорове.

Телец
Не всичко ще се получи по този начин, както желаете, само че не се борете с неизбежното. Възможни са разочарования по разнообразни мотиви. Трябва да приемете обстановката и просто да наблюдавате развиването на събитията.

Близнаци
Денят може да не стартира доста добре, само че последователно ще можете да поемете контрола над обстановката. Не се предлага да създавате нови запознанства или да стартирате нова връзка, това може да се трансформира в неприятности.

Рак
При превъзмогването на компликациите е значимо да запазите хладнокръвие и да не се поддавате на страсти. След като разберете възприятията си, можете да планирате тактика и тактичност на вярно държание.

Лъв
Днес сте изпълнени с сила и възторг, което ще ви улесни да се справите с най-трудните неща даже по-бързо от предстоящото. Не са изключени различия с близки или свада с обичан човек на основата на ревнивост. Звездите ви поучават да се въздържат от извършване на покупки.

Дева
Непредвидени условия, биха могли да попречат на осъществяването на всичките ви цели. Тежестта на решаването на проблемите на други хора може да лежи върху раменете ви. Не поемайте начинания, дано събитията се развиват както би трябвало.

Везни
Трябва да се концентрирате върху осъществяването на настоящите каузи. Новите инициативи няма да бъдат сполучливи и ще лишават доста сили и сила. Необходимо е да се въздържате от ненужни покупки. Те могат да ви ударят по бюджета.

Скорпион
Използвайте времето до обяд, с цел да извършите това, което имате из дома или да се посветите на членовете на фамилията. Не пропускайте да посветите остатъка от деня на себе си. Някои стремежи ще се осъществен от единствено себе си, даже не е нужно да вършиме нищо.

Стрелец
Въпреки че може би сте имали огромни проекти за този ден, евентуално множеството от тях ще пропаднат. Може би някои обстановки ще бъдат срещу вашите инициативи. Днес можете да намерите общ език с безусловно всеки. Възползвайте се от това.

Козирог
Внезапният спад на силата ви вкарва в раздразнителност и напрежение. Откритите спорове към вас (или в работата) могат да ви извадят от равновесие. Средата, в която се намирате, е цялостна с негативен заряд, тъй че би било най-добре да се оттеглите и да си починете.

Водолей
Прекалено сте нетърпеливи, не контролирате страстите си. Нуждата ви от независимост и самостоятелност може да развие още повече напрежение и раздразнителност в фамилния кръг. Неприятните вести (или неприятности) могат изцяло да замъглят концентрацията ви.

Риби
Днес няма да ви е скучно - ще имате доста забавна работа (занимание) или забавни диалози. Някои обстановки ще ви отворят очите за хора и неща. Може да е неприятно и мъчително, само че единствено по този метод можете да измененията живота си. Запомнете: звездите го вършат преднамерено и единствено за вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР