Овен Овните трябва да са готови за финансови загуби. Денят

...
Овен Овните трябва да са готови за финансови загуби. Денят
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 февруари: Голямо изпитание днес чака 2 зодии

Овен
Овните би трябвало да са подготвени за финансови загуби. Денят може да бъде обвързван с нещо, което да провокира намаляване на заплатата, санкции, загуби и други прочие неприятни сърпрайзи. Някои представители на знака може да пострадат от недобросъвестни настоятелен сътрудници. Освен това, професионалните Ви позиции напълно не може да бъдат наречени надеждни. Недоброжелателите ще създадат всичко допустимо, с цел да скапват деловата Ви известност. Общуването с околните ще даде опция добре да отпочинете и прелестно да прекарате времето си. Само че би трябвало да сте на ясно, че надали приятелите и роднините ще схванат, какъв брой съществени са Вашите проблеми и какви са техните аргументи. Затова и не се надявайте на потребни препоръки.

Телец
Оказвате се в нежелано състояние: напъните Ви отиват напразно, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което би трябвало. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкоз по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с който по-рано сте имали работа. Имайте поради, че връзките ще се развиват както преди, без значение от станалите в това време с вас промени. Много е значимо, да запазите доверието в обичания човек, по тази причина би трябвало да се откажете от двусмислени изявления и недомлъвки, а още повече от неистина във всичките и проявления. И в работата, и в персоналните връзки, е нужна бистрота.

Близнаци
Вече сте на 100 % подготвени да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се съобщи и на Вашите другари. Възможно е, те да почнат да вършат нещо сходно на това, което сте възнамерявали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия образец. Ако може да преразгледате проектите си и да се пренастроите на екипна работа, би било доста добре. Какво може да е по-добро от нов метод на деяние в компанията на остарели другари?...

Рак
Днес към момента сте в пасивно въодушевление, въпреки обстановката в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, защото колкото повече се намесвате, толкоз повече ще се притеснявате. Да се безпокоите за това, което е отвън Вашия надзор, е изцяло безсмислено. За Вас се грижат околните Ви, а те ще се оправят с всичко, до момента в който се върнете на игралното поле. Най-добре е в този момент да употребите силата си за прехвърляне на отговорностите и на подготвеност да сложите едно рамо, в случай че потрябвате, на своите близки.

Лъв
Не би трябвало да раздробявате един огромен и ярък спомен за отминала обич или за вчерашния ден, на доста, доста дребни. Така може единствено да се стигне до амортизация. И защото спомените са нещо в действителност доста скъпо, което имате, и доколкото за този ден не Ви се плануват никакви сантиментални прекарвания, отнесете се към него оптимално деликатно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите...

Дева
Успешен ден за Вас ще бъде днешния, в случай че сте решени да се занимавате с на практика задания. Ще откриете у себе си нови гении, а в обкръжението им - хора, подготвени гръмко да им се възхищават. Те ще виждат и оценят Вашите достолепия, а това ще се отрази позитивно на развиването на всевъзможни връзки. Не е желателно да планувате за този ден някакви съществени промени в заобикалящата Ви конюнктура, в това число ремонт или пренасяне. Днес ще Ви бъде доста мъчно да се разделите с всичко, с което сте привикнали, даже и тези движимости повече да не са Ви нужни.

Везни
Никой няма да Ви забрани да смятате себе си по-умни от обкръжаващите Ви като цяло, и от Вашия обичан в частност. Само че би било прекомерно безразсъдно, в случай че решите да демонстрирате своето предимство.

Скорпион
Този ден е удобен за взаимни разходки в гората или парка. За на никое място не би трябвало да бързате: на-добре забравете за проблемите и въпреки един час посветете на своята половинка, на вашата обич, на чистия въздух и на природата. Всеки човек има право на отдих и на благополучие.

Стрелец
Времето, което Вашият обичан човек ще желае да прекара през този ден с Вас, напълно няма да е в количество, което Ви се желае. По тази прична може да стигнете до разногласия, дори и до кавги. Има опция да намерите компромис, в случай че и двамата се стремите към това.

Козирог
Този ден е обагрен в приятни тонове и е умерено предсказуем. Имате проекти, които може да реализирате без всевъзможни терзания и опасения. Вероятно е превъзмогване на отдавнашни различия в фамилията. Както и полиряване след препирня с обичания човек.Точно оценявайте своите благоприятни условия, Вие се отказвате от присъединяване в случки и съмнителни инициативи, пазейки (едновременно с това) себе си от безредици и паники. Можете доста прелестно да прекарате времето си в компанията на обичания човек. Денят е подобаващ и за срещи с някаква интересуваща Ви персона, в благосклонностите на която не сте уверени.

Водолей
Нищо не значещ диалог за времето с чужд човек, може да докара до напълно значими последици. Затова преди да се оплачете от мраз, вятър или ненавиждан дъжд, избере си по-симпатичен и прелестен събеседник. Че знае ли се?...

Риби
Ще Ви зарадват финансовите приходи - непредвидени и напълно навременни. Не доста от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подобаващ метод да ги проработят. Възможно е начало на дейно съдействие в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални благоприятни условия. В персоналния живот на Рибите не предстоят никакви промени и дори някои представители на този знак ще стартират да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват отчаяние - вероятно ще си намерите метод за забавление.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР