Овен Началото на Новата година ще ви подскаже, че е

...
Овен Началото на Новата година ще ви подскаже, че е
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за януари 2020 г.

Овен

Началото на Новата година ще ви подскаже, че е настанало време за самореализация. Помислете дали да не продължите образованието си или да не повишите квалификацията си. Януари ще ви даде извънредно доста благоприятни условия в това отношение и би било неразумно да не ги употребяват.  Дава ви се златен късмет да бъдете нещо доста повече от това, което сте сега.  В края на месеца ще би трябвало да се мобилизирате, с цел да съхраните значими за вас лични  Притесненията ви може да ви накарат да прибегнете към алкохола. Това единствено ще усложни обстановката. Придържайте се към здравия разсъдък.

Началото на новата година ще ви подари с доста мъдрост. Вашите прозрения ще ви водят по правилния път. Януари ще бъде мощно начало за представителите на знака. Инвестирайте интензивно своята сила и хрумвания, с цел да заложите процеса на триумфа през цялата година. Сега е значимо да опазите персоналния си живот от външни намеси. Внимавайте да не се свържете с човек, който може да се възползва от вас. Задайте си въпроса какво давате и какво получавате, с цел да не се въвлечете в неравностойна връзка. Освен това не се подавайте на настойчивите молби на някогашен сътрудник да се съберете още веднъж. В последните дни на месеца шансът ще е на ваша страна, поради ваши предходни заслуги към дадени хора. 
Близнаци
Новата година ще ви завари в позиция, в която може да си позволите доста повече, в сравнение с допускате. Ще имате благоприятни условия за развиване и мероприятия, в които да изпъкнете. Сега е моментът да се борите за по-високо място в работата. Случайно събитие ще отвори пътя пред вас за кариерно издигане. След първичния подтик ще би трябвало да запретнете ръкави и да докажете, че сте почтени за шанса, който ви е даден. Съдбата няма да ви сблъска с нищо, с което не може да се справите. Вярвайте в себе си безусловно.
Рак
Началото на Новата година ще изисква от вас да сте по-внимателни във всичко, което вършиме, само че най-много в работата ви. Януари ще ви посрещне с нелеки задания. Именно тогава от вас ще се изисква да сте по-старателни в служебните си връзки. Крайният резултат ще зависи от вашето успокоение, разсъдителност и дисциплинираност. Добре претеглените решения и душевното равновесие ще ви оказват помощ да изкачите нелекия път към върха. Това е положително време да започнете по-здравословен метод на живот или най-малко подготовка за него. Не се обвинявайте при първичен крах. Правете дребни крачки. 
Лъв
Началото на годината ще стартира с положителни вести. В фамилията ви ще царува естетика. Сега ще може да осъществите доста от вашите остарели замисли. През януари ще ви се даде опция да поправите това, което не е работило преди, да поправите и някои остарели неточности. Ще се позволи и проблем, който досега сте смятали за обезсърчителен. Втората половина на месеца посветете на здравето си. Важно е да бъдете по-внимателни и виновни към него. Разгледайте графика си и помислете къде бихте могли да отделите време за повече придвижване или спортуване, което ще е съобразено с опциите ви. 
Дева
Предстои ви година, изпълнена с провокации. Първите на януари може да се отдадете на заслужена отмора, само че тя не би трябвало да продължава прекомерно дълго. Може да извършите равномерен преход, като увеличавате натовареността си с всеки минал ден. В края на месеца към този момент би трябвало да сте в съвършена форма. Предстои ви дребен изпит, който ще преминете сполучливо, само че въпреки всичко не разчитайте само на шанса си. Помислете дали не е време да повишите квалификацията си. Колкото и да сте положителни сигурно можете да надградите още - включете това в проектите си. 
Везни
Очаква ви една същински добра година. Ще постигнете повече, в сравнение с можете да си визиите, само че нищо от това, което получите няма да ви се даде елементарно. Затова пък резултатите ще са трайни. Януари е значимият старт за всички представители на знака. Успехът ви ще зависи от това до каква степен сте способни да деянията адаптивност. Бъдете подготвени във всеки един миг да се настроите за разнообразни по типа си действия.
Скорпион
Новата година стартира с същински провокации за вас. Обстоятелствата ще са изненадващи и мъчно предвидими. През януари е добре да сте нащрек, с цел да не пропуснете значими моменти, от които ще зависи служебното ви развиване. Водете си точни мемоари и не изпускайте периоди за дотъкмяване на дилемите. В средата на месеца животът ще ви срещне с значим човек. Не се старайте да изглеждате съвършени непременно. Най-важното е да бъдете видени в същинската ви светлина. 
Стрелец
Годината стартира щастливо. През януари ще има какво да научите. Готовността ви да учите и да се развивате в този момент ще е от решаващо значение. Връщането към ученето, като се изключи че ще е потребно за работата ви ще се отрази и удобно върху персоналния ви живот. В средата на месеца ще имате опция да се запознаете с доста нови хора. Изберете тези от тях, които ви подтикват да се развивате, а не ви дърпат обратно!
Козирог
Очаква ви година, която ще запомните. Със сигурност няма да ви е скучно и дълго време ще си спомняте приключенията, които ще ви остави незабравими мемоари. Хубаво е да си повтаряте, че хубавото не се дава елементарно. Януари ще стовари на главата ви съществени трудности и провокации. Вашата работа е да пандизите очи и да се втурнете напред. Просто няма да имате различен излаз. 
Водолей
Това е година, в която да затвърдите постигнатото и надграждате, само че с мудна стъпка. В този смисъл не очаквайте особени събития. Януари ще протече леко и безболезнено. Няма да усетите по какъв начин ще се изнижат дните.  Ако ви предстоят значими фамилни събития или събирания отбележете това в календара си. Рискувате да пропуснете нечий празник. Поне единият уикенд посветете единствено на себе си. Подарете си 1-2 дни усамотение, в които да подредите мислите си. 
Риби
През този месец е добре да обърнете повече внимание на подготовката. Очакват ви смели инициативи и е добре да знаете какво тъкмо ще се желае от вас. Отделете повече време на самоусъвършенстването. Много е значимо да сте спокойни и уверени в себе си. Не се опасявайте да поправяте неточности, даже това да значи лека крачка обратно. С малко старания доста бързо ще наваксате изгубеното време. Заетостта ви не значи, че не би трябвало да си давате време за отмора. Редовно си осигурявайте отделяне от работния развой на безшумно и красиво място. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР