Овен Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е

...
Овен Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е
Коментари Харесай

Хороскоп 24 април: Кошмарен ден за три зодии

Овен
Мислите си, какъв брой прелестно би било, в случай че ненадейно е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко разновидността. Може да организирате неголямо спиране в работата, и в случай че някой от обкръжаващите Ви е надъхан да се повесели с Вас, то това е отлична концепция! Нима не сте заслужили малко спомагателна отмора? Но пък душевното здраве е не по-малко значимо от физическото, и към него би трябвало да се отнасяте грижливо. Така че освен би трябвало да си организирате отмора, а и да намерите подобаващите хора, с които ще Ви бъде прелестно.

Телец
Количеството на Вашите ежедневни „ задачки” може да се усили. Изпълнението на професионалните отговорности през този ден може да докара до повишение на напрежението, изключително в случай че нямате подобаващ асистент, или не се разбирате със своите сътрудници или другари. Ако сте характерен представител на своя зодиакален знак, най-добре ще бъде, да възлагате най-отговорните и сложни задания на някой различен, защото сега не разполагате с нужната Ви сила. Бъдете доста деликатни при работа с техника, или в случай че боравите с медикаменти. Освен това, бъдете вежливи при общуването с другите.

Близнаци
Във всеки един от споровете си, обезателно бъдете по-високо. Дайте опция на нападателния лидер със свистене да се промъкне и да застане паралелно с Вас и единствено се усмихнете, в случай че някой се опита да Ви упрекна в личните си грехове. Вашата зряла възраст ще бъде задоволителен антидот за всяка отрова, витаеща из въздуха. Не позволявайте на страстите си да вземат връх. Опитайте се да поддържате по-безлична позиция към днешната обстановка.

Рак
Днес Ви чака особена доставка. Може и да не Ви изненада с оригиналността на своята празнична опаковка, само че става дума за това, което сте желали от доста от дълго време. Това се отнася за обич, самопризнание или единодушие, или както Ви се коства – за нещо, което от дълго време е било. Появата му няма да бъде трагична, само че към края на деня ще осъзнаете, че в никакъв случай не сте получавали нещо сходно. А това дефинира, дали деня ще бъде прекрасен. Не е ли по този начин?

Лъв
Колкото и да са увлекателни събитията, които стават в персоналния Ви живот, никога не би трябвало да изпускате от взор сферата на професионалната активност. Конкурентите и недоброжелателите работят доста интензивно и ще би трябвало да положите много старания, с цел да им дадете благонадежден отпор. За благополучие, може да разчитате на другари, съидейници и тествани настоятелен сътрудници. Това е удобен ден за промени от сантиментално естество. Може да става дума освен за нови запознанства, само че и за прекосяване на съществуващите връзки на друга фаза.

Дева
Чудесен ден за нови инициативи и връзки. Нищо да не се разрушава. Приемайте оферти и поръчки, ще намерите метод да се справите с всяко стеснение. Денят е удобен за поправки и реставрации, за направа на предмети, които дълго ще ви служат. И в новосъздадените връзки ще има продължителност, тъй че е добре да подпишете партньорски контракт. Увеличете физическите натоварвания, само че без да се пресилвате.

Везни
Желанието на Вашия обичан човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, деяние и дори придвижване на мисълта, а това ще Ви радва и нервира по едно и също време. Впрочем, ще Ви се наложи независимо да изчислявате пропорциите на тези усеща. А и да си вършиме заключения - също...

Скорпион
Дългият интервал на Вашата убеденост в себе си в този миг претърпява освен възходи, само че и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на правилен път? Ако понякога се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та по тази причина не почвайте да си вършиме самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят по отношение на това, което вършите, само че това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да извършите, с цел да запазите душевното си успокоение е, да деянията самообладание. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.

Стрелец
След като няколко дни сте се възхищавали на компанията на проницателен и удивителен придружител, към момента не сте подготвени да спрете. Възможно е, дори да сте в въодушевление да проведете един от Вашите прословути обществени дуели, към което Ви тласка Вашето себелюбие, с цел да покажете пред хората на какво сте способни. Ако първоначално Вашият сътрудник гледа на тази обстановка друго, не се вълнувайте. Ако не можете да го убедите с куп причини, оставете го на мира. Нали не желаете да загубите тази борба?

Козирог
Днес на Вашия обичан човек доста ще му се желае да Ви напомни за някои не напълно приятни моменти от взаимното ви минало. Макар че няма да имате никакво предпочитание за това, въпреки всичко се пробвайте да си ги спомните. Дори и от своите истории от време на време е потребно да си извличаме поука.

Водолей
Казвайте на хората единствено това, което желаят да чуят. Или по- добре не говорете нищо, тъй като днешния ден не е подобаващ за откровения във всякаква форма. Каквото и да се случи през днешния ден сред вас, то единствено ще Ви сближи още повече. Точно за такава двойка като вашата хората са споделили: „ И в наслада и в горест се пазете един-друг”.

Риби
Вашият обичан човек през днешния ден ще бъде много неразговорлив и дори в случай че поискате да го диалозите или да го предразположите към искреност, надали ще съумеете. В последна сметка с някои неща се постанова да се помирим, и да ги приемем такива, каквито са.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР