Овен - Мини еклер Той не обича да си губи

...
Овен - Мини еклер Той не обича да си губи
Коментари Харесай

Това е вашият сладкиш според ЗОДИЯТА

Овен - Мини еклер

Той не обича да си губи времето в празни приказки. Ето за какво идеалният десерт за представителите на тази зодия би трябвало да бъде типичен и прям, само че в това време кадърен да достави същинско задоволство еклер. 

Телец - Торта Сахер

Телците са чревоугодниците в зодиака и най-добре може да ги въплъти само кралицата на тортите - Сахерът! Шоколадовата торта с кайсиево сладко е съвършен за тях.

Близнаци - Чийзкейк

Чийзкейкът е цветна торта, постоянно друга, в никакъв случай скучна и - несъмнено - постоянно вкусна! Всички характерности, които са типични за Близнаците - в тяхната компания е невероятно да се отегчите.

Рак - торта Мимоза

Идеалният десерт за показване на дамите от зодия Рак, може да бъде единствено този: митичната торта Мимоза! Не единствено поради нейната несравнима наслада, само че на първо място за женствеността и елегантността, която показва.

Лъв - Понички

Това е безоблачен знак, изпълнен с наслада, от който струи сила и може да развълнува единствено с взор! Перфектният десерт, който да я съставлява, безспорно са донътите, покрити с цветна глазура. Дояждат ни се постоянно, единствено като ги погледнем.

Дева - Пай

Перфектният десерт, който въплъщава Девата безспорно е хрупкавия домашно подготвен къс. Това е простоват, само че същински десерт, който пази в себе си кулинарните традициите на поколенията. 

Везни - Макарон

Със сигурност вкусният макарон, ще съставлява най-добре Везните. Със своите изискани пастелни цветове, тези деликатеси, най-добре въплъщават елегантността и очарованието на Везните.

Скорпион - Шоколадов мус

Идеалният десерт за буйният характер на Скорпионите би трябвало да има натоварен, афродизиачен усет. Шоколадовият мус, със своята мекост и несравним усет, е точният десерт, който ще разсъни фантазията ви.

Стрелец - Палачинка с течен шоколад

Зодия Стрелец постоянно съхраняват своя по детски чиста добрина и сексапил. Ето за какво съвършеният десерт за нея има неповторимия усет на течен шоколад върху тънка гореща палачинка. 

Козирог - Лимонов кейк

Идеалният десерт, която я репрезентира е лимоновият кейк. Сладък, само че до известна степен. В контрастта сред усета на лимона и този на крема, се крие хубост на десерта, сходно на темперамента им.

Водолей - Мъфин

Те са като прелестните кексчета - всеки е друг самичък по себе си, само че всички са колоритни, истински и вдъхновяващи. Такива са и Водолеите - ненавиждат ораниченото мислене, а имат вяра в уникалността и разнообразието.

Риби - Панна кота

Панна кота е класиката измежду десертните кремове: със своя гальовен усет и сладко покритие, тя несъмнено е най-хубавия метод за показване на девойките от зодия Риби - най-сладките и най-чувствителни дами от целия зодиак! 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР