Овен Колкото и да се стараете днес да угодите на

...
Овен Колкото и да се стараете днес да угодите на
Коментари Харесай

Хороскоп за 27 март: Проблеми за две зодии

Овен
Колкото и да се стараете през днешния ден да угодите на своя обичан човек, надали ще можете да го извършите. И не тъй като той няма да оцени Вашите старания, а тъй като няма да е във Вашата власт да го извършите удовлетворен и благополучен, нито пък е във Вашата компетентност.

Телец
Сега имате много работа, само че си има и аргументи за това. Някой ще Ви затрупва с все по-нови и по-нови задания, а Вие ще им се отдавате без излишък освен тъй като с нещо Ви притеглят, а и тъй като имат доста огромно значение за Вас. Затова няма да можете да се концентрирате върху нищо друго.

Близнаци
Състоянието Ви през този ден ще бъде извънредно и може да ви се направи определение като вяли и безинициативни. Остава единствено да се надявате, че Вашия обичан човек ще се заеме с всички Ваши общи неща с удвоена сила, а и че ще се реши да се заеме с разрешаването и на някои Ваши проблеми. В противоположен случай те по този начин и ще си останат дълго време нерешени.

Рак
Днес ще разберете, че това, което в този момент се случва в връзките с Вашия обичан човек, е много друго от това, което се е случвало с Вас преди няколко дни, месеци и години. Не си заслужава очевидно да изказвате отчаяние по този мотив: допустимо е тогава да е било и по- зле.

Лъв
Няма никаква изгода от това, в случай че единствено говорите, а нищо не вършиме. Така че престанете единствено да разказвате, че бихте желали да видите себе си в ролята на артист, актьор или човек, заемащ висока служба във Вашата компания, а се заемайте за работа! Намерете място, на което бихте желали да се деянията. Не сте уверени, че в този момент е най-подходящото време? Какво пък - тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение миг, и се зарадвайте, като видите по какъв начин добре се подрежда всичко.

Дева
Денят ще Ви зарадва с промени в персоналните връзки. Чувствате се по-уверено и ще забравите за доста подозрения и паники. В предишното ще „ отидат” и обидите, каращи Ви напълно до скоро да страдате. Ще укрепнат роднинските и другарските връзки, и изобщо позициите Ви ще станат по-надеждни. Възможни са приятни дарове и преференциални покупки. Дори и да похарчите огромна сума за покупки, приятните страсти ще оправдаят всички разноски. В основаната атмосфера се постарайте да си осигурите една незабравима вечер.

Везни
Не се опасявайте през днешния ден да се решите на рискована, недомислена и малко откачена крачка. Знайте че тъкмо това е, което Ви е нужно в този момент! Може да Ви помогне да забравите тъгата, да измененията нещо в връзките ви, които в този момент са в застой, както и да почувствате себе си Личност.

Скорпион
Определено не Ви доближават нови усещания. В резултат на това се появява предпочитание, въпреки и малко да измененията живота си, а това „ нещо” може да е всичко, което Ви попадне пред погледа, да вземем за пример връзките с човек, който откровено Ви обича, и към който на процедура сте доста привързани. Промените могат да носят както положителен, по този начин и отрицателен темперамент, защото ще се ръководите извънредно от страсти., мимолетни стремежи и прищявки. Редом с Вас има човек, който е подготвен да Ви удържи от недомислени действия, да Ви даде добър съвет и да помогне за реализацията на сполучлив проект. Но Вие настойчиво ще преследвате своята линия, и както ще покаже времето - на вятъра....

Стрелец
Освен че денят е сполучлив за приключване на работата, той може да Ви донесе триумф и в интимния живот. Ако рано сутринта се случи нещо необичайно, постарайте се да си дадете сметка, че това към този момент не е сън, а някаква действителност. За през днешния ден звездите предлагат да бъдете сдържани, а остатъкът от страсти да изразходвате в рутинната си работа. През днешния ден волю – не волю, ще се наложи да се не помни за икономии. Постарайте се да избягвате покупките на ненужни неща, тъй като по-късно ще Ви бъде мъчно да възстановите финансовата си непоклатимост. През целия ден през днешния ден ще бъдат евентуални провали в деловата сфера.

Козирог
За Вас денят няма да бъде доста сполучлив, само че пък, за сметка на това, спокоен. Звездите Ви поучават да го прекарате в обкръжението на своите близки, подготвени да споделят Вашите грижи и паники, да Ви изричат своята поддръжка, или просто да споделят Вашите забавни занимания. Нужна Ви е приятна компания, защото когато сте уединено със себе си, бивате обхванати от мрачни мисли. Разходките е по-добре да отложите за втората половина на деня. Утрото е уместно за неприбързани диалози, кулинарни опити, дребни домашни работи, или просто за мързелуване.

Водолей
Ще се наложи да се проявят чудеса от хладнокръвие: през днешния ден обкръжаващите Ви като че ли преднамерено ще Ви нервират и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте страстите да Ви завладеят. За постъпките, осъществени под тяхно влияние, просто няма метод да не съжалявате в следствие. Ако би трябвало да вземете значимо решение, водете се от логиката и здравия разсъдък. Интуицията през днешния ден има почивен ден, а непознатите препоръки ще са изумително безполезни. Ще подсети за себе си остарял другар, който има за Вас приятна изненада. Вечерта дава обещание забавна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби
Предстои Ви един сполучлив ден, само че единствено в случай че сте подготвени освен да изслушате, само че и да анализирате рецензията по собствен адрес. На процедура в този момент можете да извършите огромни промени в живота си, а по какъв начин точно да ги извършите, ще Ви подскажат хората, които са осведомени за слабостите и виждат освен тях, само че и Вашите неточности. Не е време да проявявате самодейност в персоналните връзки! Ако действате прекомерно пламенно, това освен че ще уплаши околните Ви, само че и няма да забележите откриващите се забавни благоприятни условия. Потърсете в себе си склонността към съзерцаване, и и дайте воля.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР