Овен Изпълнението на професионалните задължения ще изисква от Вас значителни

...
Овен Изпълнението на професионалните задължения ще изисква от Вас значителни
Коментари Харесай

Лъв: Каквото и да става, запазете спокойствие

Овен
Изпълнението на професионалните отговорности ще изисква от Вас обилни старания. Бъдете подготвени за превъзмогване на трудности, зараждащи по най-непредсказуем метод на пътя Ви. Възможни са компликации в общуването, спорове с сътрудници, сътрудници или ръководители. Не взимайте ставащото близо до сърцето си и се старайте да запазите успокоение даже в моменти, когато по Ваш адрес ще звучат лишени от всякакво съображение упреци. Свободното си време е най-добре да прекарате с хора, които познавате от от дълго време. Работата е в това, че новите познати могат да Ви „ подреден ” неприятни сърпрайзи. Романтичните връзки са постоянни. Ако напоследък сте имали интервал на разправии и различия, ще може да разрешите проблемите си.

Телец
Днес е ииизключителен ден за взаимно правене на оценка. Намерете през днешния ден час или два, с цел да седнете един до различен и да обсъдите какво е направено, какво не е направено и какво още следва да се прави или да не се прави. Постарайте се да сте оптимално почтени и откровени, а това ще Ви помогне да извършите по- верни заключения.

Близнаци
Днешният Ви ден ще се окаже много екстремален и сложен, в проект на преживяване на Вашите усеща, по оношение на обичания Ви човек. Сякаш ще вървите по острието на бръснач и всяка неправилна крачка ще заплашва и Вас и вашите връзки с крах, проваляне и провал.

Рак
Денят е удобен и ще се характеризира с повишаване на виталния тонус и постоянен прочувствен декор. Днес ще постигате отлични резултати във всичко, с което се захванете и ще може да реализирате смели замисли и отлични хрумвания. В интерес на истината, ще се наложи да действате независимо, само че това едвам дали ще Ви смути, защото напълно елементарно ще се справите и без странична помощ. Силно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните и фамилни връзки. Нарастналата вътрешен глас ще Ви помогне да постигнете съгласие с околните си хора, а умеенето умерено да обсъждате общите проблеми ще разреши да бъдат избегнати споровете.

Лъв
Каквото и да става, запазете успокоение. То ще Ви бъде извънредно належащо. Далеч не всичко през днешния ден ще върви по направеният от Вас прелиминарен проект, само че в случай че започнете да се дразните по този мотив, от това няма да се получи нищо положително. Но както е казвал Карлсон: „ Спокойствие, единствено успокоение... ”

Дева
Именно Вие сте този човек, с който може самоуверено да се споделят секрети. Никога не бихте ги споделили с други хора, които не са отдадени в тази загадка. И в случай че смятате, че не би трябвало да се приказва за нея на който и да било, нищо няма да споменете, колкото и да Ви се желае. Днес, когато ще бъдете изправени пред избор, дали да разкажете на някого детайлности, които сте научили като загадка, или да запазите тази загадка, с цел да не се разкрие, ще вземете безусловно вярно решение.

Везни
Денят ще премине доста добре, в случай че може да го прекарате с обичания човек. Настроението ще бъде хармонично и ще се появи предпочитание да поддържате връзка и да обсъдите последните новости с сътрудници и другари. В сантименталните връзки е удобен взаимен отдих. Днес може и да опитате нещо ново, дружно със своя обичан човек. Интелектуалната работа ще премине добре, само че от начало на нови планове е по- добре да се откажете.

Скорпион
Разногласия, отнасящи се до имущество и финанси, може да доведат до спорове с човек, който до скоро сте приемали като съидейник. Бъдете подготвени да измененията своите проекти поради нововъзникнали условия, както и да се откажете от някакви приятни, само че незадължителни разноски. Отношенията с околните през този ден ще са много комплицирани, само че изключително ще Ви огорчи невъзможността да намерите общ език с обичания човек. Вярна линия на държание ще съумеят да изберат не доста Скорпиони. На множеството от тях ще пречат страстите.

Стрелец
През целия ден ще бъдете привлечени от някаква загадъчност. От сутринта ще се стремите да не стават дейностите Ви обществено притежание. Не че няма да имате предпочитание да споделите с другари, само че няма да започнете да разгласявате концепциите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите усеща, усещания, благосклонности и прекарвания. Не е изключена загадка любовна среща, или присъединяване във финансова спекулация.

Козирог
Днес ще срещнете някого, с който ще говорите на еднакъв език и ще се разбирате дори и без думи, като че ли си обменяте мисли. Дори и да не може да възникне никаква романтика посред ви, не губете връзка с този човек.

Водолей
Днес може да възнинат проблеми с общуването - някои хора от Вашето обграждане ще бъдат настроени нападателно към Вас, а дейностите Ви ще бъдат обсъждани и подложени на критика. Старайте се, да се отнасяте по- меко към недоброжелателите, още повече, че вечерта обстановката с общуването ще се успокои. В работата са евентуални задръжки в договарянията и проблеми с задграничните сътрудници.

Риби
Небесата Ви въодушевяват да вървите на пръсти, а не да тропате; да шептите, а не да крещите; да гледате с схващане, а не да се кокорите. Обхванати сте от предпочитание да установите нова връзка, и то с индивида, който само Ви схваща и който е задоволително остроумен, с цел да улови Вашите сигнали. Просто преди да планирате новия полет, обезателно се убедете, че трасето за политане е изцяло разчистено.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР