Овен Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото

...
Овен Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото
Коментари Харесай

Хороскоп за 23 август: Нож в гърба за една от зодиите от доскорошни съюзници


Овен
Днес във вашите връзки стартира нов стадий. За равнището на неговата глобалност, както и за продължителността му, е мъчно да се съди. Само че този ден еднопосочно ще стане още едно ходило към Вашето общо благополучие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да извършите всичко вярно и рационално.

Телец

За Вас този ден е в действителност прекрасен, само че за реализиране на фактически значими резултати ще се наложи да се потрудите много. Преди всичко би трябвало да намерите помощници, които да са същински надеждни! Без тях ще Ви бъде фактически мъчно да решите всички настоящи задания. Освен това ще би трябвало непрекъснато да контролирате съдружниците. Днес дори и тестваните хора ще позволяват досадни неточности. В персоналната сфера също доста зависи от Вас. Ако сте по-енергични, настойчиви и изобретателни, всичко в деня ще се подрежда прелестно. Ако чакате самодейност от другите, на вятъра ще си губите времето и ще бъдете разочаровани.

Близнаци

Романтичните и другарските връзки, а по този начин също и всевъзможни контакти от неофициален темперамент, ще станат доста приятни за Вас през този ден, а също така ще са продуктивни и надеждни. Нестандартните свободни занимания ще са за предпочитане пред формалните мероприятия. Опитите да си градите кариера или да привлечете вниманието на авторитетни хора върху себе си, може да се натъкнат като че ли на невидима стена и да не донесат мечтаните резултати, даже и външно нещата да наподобяват удобни. Може би през този ден за следващ път да се убедите, че любовта е постоянно права.

Рак

Днес ще почувствате остра нужда да споделите с някого всичко, което се е натрупало в мислите и душата Ви. В такава обстановка има единствено веднъж. Обърнете се към най-верния си другар и му кажете, че Ви е нужно повече време, с цел да се изговорите. И сами знаете, че когато приятелите чуят Вашия глас, няма да е нужно да ги молите, с цел да Ви отделят време. И внимание.

Лъв

Може да се окаже, че това, което сте възнамерявали за деня, не е по силите Ви и затова да се наложи да внестс бърза промяна в своя план-график. В това няма нищо ужасно: ще се оправите със обстановката и дори ще извлечете изгода от нея, в случай че не изгубите оптимизъм. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си на вятъра. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, безспорно ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е изключително подобаващ за начало на съществени връзки, само че за флирт и флиртуване – става - при Вас това се получава сносно...

Дева

Това е ден за дейно взаимоотношение и резултатно съдействие. Девите са блестящи медиатори, които съумяват да урегулират всевъзможни настоятелен и персонални спорове, както и да помирят враждуващите страни. Само сами със себе си не са в единодушие и по тази причина няма да Ви са непотребни препоръките на умен и компетентен човек, а е допустимо и тези, на експерт –психолог. Този ден разкрива необятни благоприятни условия за личностно израстване, а и за самоусъвършенстване. Не се отхвърляйте от духовни практики –те ще дадат добър резултат. Ако се явявате по-„ земен” и на практика насочен човек, бързайте към спортните площадки.

Везни

Опитайте се да прекарате деня умерено, като избягвате непотребните разтърсвания и в случай че не се пробвате да решавате свръхсложни задания. Умението да се задоволявате с малко и тъкмо да оценявате своите благоприятни условия ще са Ви нужни, в случай че планирате да посветите деня си на превъзмогване на професионални компликации. Финансовата картина е постоянна. Може да се вършат огромни покупки и крупни вложения - няма да похарчите парите си на вятъра. Старайте се да избягвате както физическите, по този начин и прочувствените натоварвания, тъй като може да станат причина за неуспехи.

Скорпион

Най-добре ще бъде, в случай че преминете в сянка. Оригиналността и характерността Ви притеглят хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително значима е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които през днешния ден се каните да похарчите за приятни, само че незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо доста по-важно. Бъдете деликатни към здравето си: вероятни са изтощение и обостряне на хронични болести.

Стрелец

Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпрои, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава голамо значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог

Сега не би трябвало прекомерно да се увличате в разбора на обстановката и да се пробвате да си обяснявате своите усеща от позиция на разсъдъка. Те изобщо няма да се поддават на рационално пояснение, даже и да положите всички старания с цел да станат нещата по някакъв различен метод...

Водолей

Днес ще забележите доста забавни благоприятни условия, реализацията на които ще Ви даде огромна преднина пред съперниците. Може да се захванете с най-смелите от тях, тъй като шанса ще бъде на Ваша страна. Денят е доста удобен за другарство. Нищо не пречи на връзките Ви с околните, а и забавни запознанства са прекомерно евентуални. Ще имате доста работа, която ще изисква освен внимание, само че и съществено отношение, сръчност, досетливост и подготвеност да се поеме риск. Много инициативи през този ден ще бъдат сполучливи. Някъде към обяд ще разберете по какъв начин би трябвало да действате, а с помощта на това ще можете да избегнете грешките.

Риби

Днес на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да се сдобри със своята роля във Вашия живот и по тази причина неизбежно ще се стреми да я промени по някакъв метод. Звездите предлагат да играете дружно с него или му помогнете да осъществя своето предпочитание, тъй като в противоположен случай следствията могат да станат в действителност заплашителни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР