Овен Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени

...
Овен Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 3 декември 2023 г.

Овен
Днес ще очаквате от своя обичан човек някакви избрани дейности, решителни действия или в противен случай, колебливо безмълвие. И в случай че той не оправдае Вашите упования, ще бъдете толкоз афектирани и разочаровани, въпреки че той няма да има никаква виновност за това.
Телец
С убеденост може да кажете, че в живота Ви се случва нещо, за което не знаете, даже и да не можете да го посочите. Но това няма доста да Ви тормози, в случай че индивидът, който сте смятали за собствен съдружник не премине на противоположната страна. Имайте поради и това, че някой може да се пробва да Ви направи прелестна изненада. Работата е в това, че най-хубавото, което може да извършите в тази ситуация е, да запазите успокоение.
Близнаци
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.
Рак
Още от рано сутринта ще се окажете в идеално състояние да постигнете нещо доста значимо, изключително в връзките с другите хора. Ще Ви бъде доста по-лесно да установите партньорски или сантиментални връзки, тъй като в този момент доста елементарно ще поддържате връзка и ще бъдете изпълнени с възторг. При Вас стартира доста градивен интервал. Уверени сте в своите сили, а желанието Ви да измененията живота си към по-добро, е мощно като в никакъв случай.
Лъв
Днес на всички места Ви чакат изненади. За по-голямата част от тях напълно не може да се каже, че са зашеметяващи, само че благодарение на една незабавно ще Ви се обясни това, което от много време не Ви е давало покой. Нека не Ви разочарова неналичието на драматичност - по този начин е по-добре. В последно време напредъкът като че ли е спрял до една точка, а през днешния ден ще стане явно какво (или кой) му пречи. Реагирайте бързо и скоро ще започнете още веднъж да се движите напред, подсвирквайки си в придвижване, като че ли Ви е известно нещо, което никой различен не знае.
Дева
Днес на Вашия обичан човек ще се наложи, да взема решение някакъв доста значим и доста комплициран проблем. В решаването му ще е належащо и Вашето учатстие - както морално, по този начин и физически. А какъв брой ще бъде мъчно, изобщо не може да си визиите.
Везни
Днес Ви чака прилив на позитивизъм, под формата на смях и овации. Сега Вие сте звездата в нечий живот. В необикновената обстановка, обвързвана с общуването, би трябвало да преминете по цялата дължина на сцената, и да издемонстрирате най-хубавото им осъществяване. Някой търси завладяващо въздействие или ентусиазъм, а Вие може да се окажете идеалния претендент. Усещате талази на уверена сила, и всички късчета в пъзела се подреждат в картинка.
Скорпион
В персоналните Ви връзки набират мощ позитивните трендове и може да вървите към своите стремежи, без да се страхувате, че за това ще Ви санкционират или осъдят. Обаянието Ви е неоспоримо и по тази причина ще се радвате на огромно внимание от страна на представителите на противоположния пол. Всеизвестна истина е, че не всички са удовлетворени от Вас и рецензии по Ваш адрес звучат непрестанно. Много от забележките са основателни, и по тази причина би трябвало да им обърнете внимание. Никой не споделя, че това би трябвало да стане тъкмо през днешния ден! Радвайте се на положително въодушевление!
Стрелец
Свийте кръга на другарство до стеснен фамилен и никого не пускайте в него. Днес няма да се чувствате доста добре в оживен кръг на другарство, а да понесете и самата мисъл за това, че не сте водач, за Вас е невероятно. По-добре прекарайте деня като пандизчия – в изолираност. Едновременно с това ще съумеете и на семйството си да отделите малко време, а не е ненужно.
Козирог
Готови сте на действия, на които дълго време не сте могли да се решите. Сами ще се удивите на своята храброст, а също и от нейните последици, които ще надминат всички упования. Този ден е обвързван със скандални покупки и вложения или решение на някакви битови проблеми.. Подходящ е и за обмисляне на пренасяне и подготовка за това. Проблеми може да зародят в връзките с обкръжаващите, на които Вашите действия може да се сторят непоследователни и недомислени. Обясненията, за жалост, са безполезни. Просто запазете успокоение и убеденост в своята справедливост.
Водолей
Денят е подобаващ за покупки и решение на всевъзможни финансови въпроси. Освен това, ще имате опция и да увеличите своите приходи. Това ще изисква старания, само че резултатите няма да Ви разочароват. Възможни са забавни настоятелен оферти, както и покана за работа.Отнощенията с околните Ви ще са доста положителни, и няма да имате проблеми. Денят е подобаващ и за нови запознанства, които може да се окажат забавни и потребни. Днес може да планирате дълго пътешестване или смяна на местоживеенето. Промените в живота ще Ви бъдат от изгода.
Риби
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска някаква яснота в връзките ви, и той ще се пробва всчески да реализира това свое предпочитание. Така че в случай че нищо съответно не можете да му кажете, ще се наложи в придвижване да измисляте нешо безапелационно, с цел да съумеете да получите пролонгация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР