Овен Днес ще може да си позволите повече свободно време.

...
Овен Днес ще може да си позволите повече свободно време.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 15 февруари

Овен
Днес ще може да си позволите повече свободно време. Не е наложително да се натоварвате
Телец
Този петък ще получите доста повече, в сравнение с сте очаквали. Проблемът е, че насреща ще чакат същото, че и повече. Ще би трябвало да се постараете.
Близнаци
Този петък ще получите просрочен подарък. Не бройте времето, а оценете жеста и същността на действието. Те може да ви създадат най-щастливия човек на света.
Рак
Този петък ще сте на крилете на щастието. Може да се похвалите на който желаете, само че не забравяйте, че щастието изисква своите непрекъснати грижи.
Лъв
Този петък се пробвайте да намалите темпото, с цел да не се наложи да го вършиме наложително. В никакъв случай не се залавяйте с изключителна работа.
Дева
Този петък не бъдете прекомерно сериозни към близките и най-много околните. Всеки може да подлага на критика, само че значимото е да се основава и най-много - да се резервира. Насочете напъните си натам.
Везни
Този петък заложете на простотата. Нищо не е толкоз комплицирано, колкото човек може да си го направи самичък. Много е значимо да търсите решения, а да не се самосъжалявате.
Скорпион
Този петък очакванията са ви допълнително и рискувате да преминете в света на илюзиите. Сега е значимо да сте крепко стъпили на земята и да не си вършиме сметките без кръчмаря.
Стрелец
Този петък е добър ден за обмисляне. Почивната вечер ще развихри фантазията ви. Запишете концепциите си, с цел да сравните след време какво сте изпълнили.
Козирог
Този петък се отдайте на удоволствия. Ще получите неочакван подарък, който ще ви въодушеви за изключителни завършения и авансово завършил работен ден.
Водолей
Този петък очаквайте някои промени в проектите за почивните дни. Потърсете смисъл във всичко, което се случва, а най-много потърсете положителното в обстановката.
Риби
Този петък нарушете някакво предписание. Нека не бъде съдбовно, само че е добре да си позволите повече независимост и лукса да сте безразсъдни най-малко за малко.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР