Овен Денят е напрегнат, но препоръката е да се въздържате

...
Овен Денят е напрегнат, но препоръката е да се въздържате
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 декември: 4 зодии ще си скубят косите днес

Овен
Денят е под напрежение, само че рекомендацията е да се въздържате от спорове, изключително с мъжете, от които сте подвластни по някакъв метод. Възможно е да сте натоварени с повече работа, само че може да разчитате на дамска поддръжка. Сряда е удобна за финанси, контакти и пътешестване.

Телец
Сряда ще ви сблъска с неприятности и пречки, само че във връзка с персоналните каузи имате поддръжка на близка жена. Внимавайте да не допускате неточности в работата си, денят е много под напрежение за професионалните каузи. Освободете се от мрачни мисли, задава се хубава смяна, мислете положително.

Близнаци
Предвижда се сполучлив ден, само че в професионално отношение не се подвеждайте по обещания, а вземете нещата в свои ръце. Действайте без съмнения – уверено и бързо. Не е изключено за някои да се наложи незабавно пътешестване. Наблегнете на контактите с другари.

Рак
Ползотворен и сполучлив ден, само че за мнозина се свързва с терзания от професионално естество. Нищо чудно да става дума за ново дружество, за което се изисква изчерпателна информираност от ваша страна. Пазете се от допускане на неточности. Сряда е доста хубава за срещи и контакти с другари.

Лъв
Проблемите ви през днешния ден са повече от персонално естество, само че ще намерите позволение на някои, посредством подпомагане от страна на околните и приятелите. Не е изключена финансова поддръжка от жена. Контактите ви се характеризират с преференциално за работата ви запознанство. Ще получите приятни новини.

Дева
Очертават се много задания през днешния ден, само че най-малко по отношение на споразумяване на имуществени каузи или завещание триумфът ви е обезпечен. Не сте защитени от финансови проблеми, внимавайте да не допускате неточности с пари. Звездите регистрират качествени трансформации в живота ви.

Везни
Сряда се свързва с настоятелен компликации и терзания. Изискват се повече старание и грижливост в работата. Важно е да сте бързи с решенията и изрично да отстоявате мнението си. За някои се постанова незабавно пътешестване, а други ще имат забавно запознанство. Изгодни благоприятни условия и в любовта.

Скорпион
Звездите фиксират проблеми за вас през днешния ден, само че в случай че внимавате в общуването и не пътувате, ще си спестите спомагателни неприятности. Не се подвеждайте по непознати обещания, може да разчитате на поддръжка от близка жена или другарка. Финансов триумф от ново дружество с нови благоприятни условия.

Стрелец
Ще ви върви в нови инициативи. Дори да се чувствате потиснати и необщителни, насочете вниманието си към контактите. Ще ви оказват помощ в работата, допустимо е някой да ви зарадва с подарък. Съдействие от близка жена, другарка или колежка може би ще ви помогне. Нуждаете се от помощ за довършването на ваш план, потърсете приятелите си и ще съумеете да финализирате нещата в точния момент.

Козирог
Очертават се много задължения, належащо е да действате отмерено и да разрешавате дилемите си една по една. Денят е удобен за контакти и споразумяване на финансови каузи. Ще получите вести, ще имате преференциално запознанство. Хубави трансформации във връзка с работата. Очаквате парични приходи в банковата си сметка, само че няма да бъде през днешния ден.

Водолей
Освободете се от неприятни мисли и неприятни интуиции, сряда се обрисува ползотворна. В персоналните каузи изпъква хубава смяна, допустимо е даже ненадейно да постигнете стремежи триумф през днешния ден. За някои другарска връзка се трансформира в любовна – внимавайте да не засегнете нечие самолюбие. Може да загубите индивида, на който доста държите.

Риби
Изясняват се значими за вас фактори, влияещи както върху персоналния живот, по този начин и по отношение на деловото ви развиване. В доста случаи ще се наложи да бъдете решителни и безапелационни, да действате бързо. Сряда е удобна за нови инициативи. Не са изключени някои пречки. Те са от административен темперамент, тъй че тяхното позволение оставете за по-благоприятен интервал.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР