Овен 03.21 - 04.19Обща прогнозаПрез 2024г. за представителите на зодия

...
Овен 03.21 - 04.19Обща прогнозаПрез 2024г. за представителите на зодия
Коментари Харесай

Големият годишен хороскоп за 2024 г.

Овен 03.21 - 04.19
 Овен
Обща прогноза

През 2024г. за представителите на зодия Овен настава удобно време за реализиране на най-съкровенните им хрумвания. Естествено, ще са нужни доста старания и време, с цел да стигнете до задачата. Но в случай че плана е печеливш и обещаващ, не пестете сили. С други думи, в случай че започнете да работите интензивно, тогава възможностите за триумф и високи достижения ще бъдат огромни. И това се отнася освен за кариерата, само че и за всяка друга област от живота. Основното е, че ще имате доста благоприятни условия и сила за развиване. И не е нужно да се тревожите за парите, ще имате задоволително за осъществяване на проектите си. Само не хабете капацитета си за дребни неща. Около вас ще има доста хора, подготвени да оказват помощ и поддържат със съвет. Ще бъдете изпълнени с възторг и оптимизъм.

Необходимо е да контролирате своите страсти. Търпението ще ви разреши умерено да приемате протичащото се и да разрешавате настоящите проблеми. Помнете този който е доброжелателен към злото, става злобен към положителните. До края на май интервала ще е удобен за финансовите каузи. Мнозина ще могат да изплатят задължения, заеми и да подобрят бюджета си. 2024г. с изключение на увеличение на приходите, дава обещание и непредвидени дарове. От януари до юни самоуверено може да се заемете със своя външен тип и да си купите това, за което сте мечтали. Втората половина на годината ще е удобна за огромни покупки, пътувания и обучение. Едва ли ще стоите на едно място, само че това е обикновено и значи, че сте цялостни с сила и подготвени за огромни достижения.

Между другото, кръгът на вашите познати ще се разшири доста. Не се изненадвайте, уменията ви за връзка ще се подобрят. Възможно е да срещнете остарели другари, сътрудници или съученици. През втората половина на годината до момента в който говорите по телефона или през интернет, ще получите доста нова информация, по тази причина деликатно следете и анализирайте всичко. По това време Юпитер ще е в Близнаци и ще е добър интервал за образование, курсове за преквалификация и семинари и други Може да се заемете с нещо радикално ново и извънредно. Това може да е проучване на непознат език, спорт или духовно развиване.

Работа и финанси

Вашият триумф ще зависи от това, с какво движение стартирате началото на годината. През първите месеци на годината има късмет да се издигнете, да получите поддръжка от шефовете и да разрешите проблеми с държавните институции, свързани с вашия бизнес. Също по този начин е уместно време да помислите за разширение на бизнеса, вдишване на спомагателни отговорности, за които ще ви бъде заплатено, за търсене на въздържан източник на приходи. Някои ще покачат квалификацията си, с цел да заемат по високо платена позиция, други ще намерят съидейници и ще основат нови потребни връзки.

През пролетта Меркурий ще бъде назадничав.Това е интервал в които може да продължите да работите по настоящите планове, само че не и да стартирате нови. Не всичките ви планове ще се осъществят или ще отнеме повече време за реализирането им. Това ще е добър интервал да съберете мислите си и да насочите силата си към финансите. Май ще е най-успешният месец за покупко-продажби, търсене на по-високо платена работна, нови сътрудници, с помощта на които приходите ви ще се усилят. Някой ще получат нарастване на заплатата или покачване. Времето също е уместно за решение на финансови въпроси, може да се фокусирате върху извличането на оптималната изгода от дейностите си.

Началото на лятото може би ще бъде най-напрегнатия интервал на 2024 година Обаждания, договаряния, документи, пътувания. Основното нещо е да не поемате всичко едновременно, да изберете главното и да продължите напред. Юли и август ще бъдат сполучливи във финансово отношение за тези, с креативен специалности. Може би по това време ще предадете приключен план, ще сключите контракт или вашите творения ще се продават повече. През есента ви чака доста рутинна работа, която ще би трябвало да вършите, макар че няма да ви харесва. Ежедневната монотонна работа не е за вас. Някой евентуално ще бъдат удовлетворени от финансите на брачна половинка си или ще получат някакви помощи от страната. Други ще завоюват от взаимен план с колегата. Оставащото време до края на година не е уместно за инициативи в бизнес сферата.

Любов и семейство

Началото на годината е удобен интервал за персоналния живот. Но няма да сте в въодушевление да се любувате дружно на залезите или да гледате филми прегърнати, а за по-разнообразно превозване на свободното време. Ще бъде добре, в случай че вашият сътрудник ви поддържа в това. Разнообразни културни събития, празненства, срещи с другари, пътешествия – това ви чака през първите три месеца от годината. През пролетта ще има интервал, в който евентуално известността ви в обществото ще нарасне. Това е уместно време за срещи, само че отчитайте освен личното си мнение, само че и това на колегата.

В множеството случай ще бъдете посрещани по облеклата, по тази причина няма да навреди да прегледате дрешника си през този интервал. Началото на лятото е добър интервал за занимания. Очакват ви доста запознанства и другарство. Юли е прелестен месец за отмора, забавление и обич. Ако имате обичан човек, би било добре да отидете на странствуване. Ще се забавлявате и релаксирате отлично. Някой ще се замислят за деца, а други ще бъдат пометени от буен разказ.

Началото на есента може да зарадва тези, които са настроени единствено на съществени връзки. Възможно е да не разберете незабавно, че сте срещнали индивидът, който търсите толкоз дълго. Затова не отхвърляйте оферти, даже в случай че сред вас незабавно не прехвърчи искра. Средата на есента е подобаващ интервал за започване на връзки. Също по този начин това е добър миг както за за фамилните, по този начин и за необвързаните. Ще ви бъде забавно да разширите мирогледа си дружно с разнообразни пътувания за опознаване на света. А необвързаните при едно такова пътешестване може да срещнат доста забавен човек.

Здраве

Любопитно е, че здравето ви тази година, ще зависи напълно от прочувственото ви положение. Усещайки, че не сте обичани, може да се разболеете съществено. За благополучие в фамилията ще царува мир и взаимно съгласие, тъй че сходни обстановки са малко евентуални. През 2024 година би трябвало изключително деликатно да следите психическото си здраве. Буйният характер може да докара до неприятни последствия. За да укрепите имунната си система и подобрите здравето, вземете превантивни ограничения. Закалете тялото си, възползвайте се от контрастния душ и упражненията.

Плуването и тренировките във фитнеса също ще ви заредят с сила. Просто контролирайте физическата си интензивност. Интересното е че тази година, тези които преди този момент са били измъчвани от натравяния и алергични реакции, освен ще спрат да страдат от досадните признаци, само че и изцяло ще не помнят, че това в миналото им се е случвало.

Но местоположението на Сатурн и Юпитер във вашият хороскоп демонстрира възможност от проблеми с опорно-двигателния уред. Съществува и заплаха от зъбобол. През 2024 година вашата диета би трябвало да е богата на калций и витамини. В началото на годината би трябвало да се подложите на профилактичен обзор при ортодонт. През втората половина на годината бъдете деликатни при шофиране. Спазвайки ограниченията за сигурност, ще може да избегнете пострадвания, счупвания и други съществени здравословни проблеми.

Късмет

Късметът ще ви съпътства във финансовите каузи, чака се нарастване на приходите. Също по този начин ще може да реализирате доста планове и да постигнете обилни резултати с помощта на своята сила и деятелност. Късмет ви чака в пътуването, преместването, писането и ученето. Юпитер, планетата на шанса, триумфа и огромните финанси, ще оказва своето удобно въздействие в тези области.

През този интервал, ще може да закупите кола или друго транспортно средство. Някой ще желаят да завършат курс и да придобият ново умеене. Други ще стартират блог в интернет или ще решат да напишат книга. Връзките с вашите братя и сестри, ще станат по-приятелски и мощни. Може да има приятни промени свързани с околните родственици, вести, които ще ви оказват помощ, или финансова поддръжка от фамилията и приятелите. Възможна е и дейна връзка и разширение на обществения кръг.

Телец 04.21 - 05.21
 Телец
Обща прогноза

На представителите на зодия Телец им следва една късметлийска година. Усещането ще е като че ли някой от горната страна, се грижи за вас. Основното е да не пропускате опцията да извършите живота си още по-слънчев и положителен. Но не очаквайте постоянно самодоволство и естетика. Ако обаче се настроите на положителна вълна през 2024 година, тогава по този начин ще бъде. За това ще имате всички предпоставки - просветеност, реалистична вероятност, самочувствие и финанси. Спомнете си интервала от май до декември предходната година. Тогава към този момент беше ясно, че ориста ви глези. Вероятно доста от вашите стремежи са се сбъднали.

През 2024 година ви чака също толкоз щастливо време – от януари до юни. Много от вашите проекти ще се осъществят сполучливо. Само не забавяйте темпото, бъдете по-усърдни и не се отхвърляйте, когато зародят проблеми. Разширете своите граници и хоризонти – имате задоволително мощ и познания. Помнете този който е доброжелателен към злото, става злобен към положителните. Много ще зависи от верния избор. Ако не се колебаете и мислите дълго време, ще бъдете измежду любимците. Не се двоумете при никакви условия, вземайте решения бързо и работете за бъдещето. Ще имате доста шансове за триумф, изключително в случай че сте дейни от януари до юни.

Плодовете ще узреят и ще се насладите на техния усет, в случай че постоянно се грижите за дървото. От 25 май Юпитер, ще стартира пътуването си през Близнаци, което ще задейства финансовите тематики. Това ще е добър интервал за решение на материални въпроси. Може твърдо да се каже, че сте работохолици. Вие знаете, че парите идват единствено посредством твърдоглав труд. Затова и през 2024 година старателно ще работите. Но също по този начин, ще получите добър резултат - почтени облаги, бонуси и нови източници на приходи. Очаква ви непоклатимост в материалната сфера. Ще се почувствате самодостатъчни и уверени.

Работа и финанси

След новогодишните празници може да запретнете ръкави и с убеденост в триумфа, да се захванете за работа. Първите три месеца ще бъдат доста ползотворни. Благоприятни ще са както взаимните действия, по този начин и независимата работа. След това ситуацията на планетите, а също и ретроградния Меркурий през април, няма да способстват за бързото развиване на нещата. Но през този интервал ще може да завършите неща, които от дълго време сте изоставили, за които в никакъв случай не ви е стигало времето. Май е най-хубавият месец за вдишване на самодейността, основаване на нови контакти, договаряния и подписване на покупко-продажби.

Колкото по-видими сте за вашите сътрудници и управление, показвайки своите гении и качества, толкоз по-вероятно е да бъдете видяни и нараснали. Главното е, да не се жертвате за другите. Нека всеки извършва своите отговорности. В началото на лятото ще сте ориентирани повече към практическите резултати. Няма да се задоволите с малко, ще работите за обилни изгоди. През лятото се пригответе за командировки, местения, договаряния, позвънявания. Буквално ще бъдете като " катерица в колело ". Есента ще донесе шанс на изобретателните. Възможностите за продажба и разпространяване на работата ви ще се разширят. Пригответе се да работите крепко. Съвместните действия, разрешаването на правни проблеми и намирането на сътрудници, ще са сполучливи.

По отношение на финансите има огромен късмет да спечелите положителни пари. Началото на пролетта е удобно време за печелене на пари в партньорство. Може да разчитате на
бонуси, нарастване на заплатата и покачване. През лятото контактите ще са доста значими за увеличение на бюджета. Същевременно доста пари ще бъдат изхарчени за ежедневни потребности, поправки и вашите близки. През есента другите хора ще играят основна роля в печеленето на пари. Тук може да има разнообразни варианти. Някой ще зависят финансово от своя сътрудник, родители. Други ще имат опция да печелят повече, като обединят финансите с другари, родственици, сътрудници или отворят взаимен бизнес.

Любов и семейство

През първата половина на годината Юпитер минава през вашия знак. Това ще ви придаде сексапил и прелест. Началото на годината доникъде на февруари е удобен интервал за създаване на нови връзки. Те могат да бъдат буйни и необикновени. По това време ще сте способни на рисковани дейности в името на любовта. Спокойната, премерена връзка няма да ви е забавна. Март е уместно време за взаимни занимания и разнообразни купони. Необвързаните е добре прекарват повече време отвън дома, по този начин ще могат да се срещнат с забавни хора.

Пролетта е превъзходен миг да обърнете внимание на първо място на себе си, на своя имидж. И в случай че е належащо, да коригирате нещо. Късметът ще ви помогне в сантименталните завършения. Прекрасно ще е в случай че поемете самодейност в връзките. Това е добър миг да заявите какво желаете. Ще сте толкоз чаровни, привлекателни, харизматични, уверени в себе си, че никой няма да може да ви откаже. Началото на лятото е добър интервал за запознанства. И те ще бъдат толкоз доста, че даже няма да може да разберете кой харесвате и кой не. Връзките най-вероятно ще бъдат повърхностни. Но ще откриете, че кръгът ви от другари се е разширил.

За обвързаните средата и края на лятото, ще е добър интервал. Ще прекарвате повече време с обичаните си хора. Ако желаете да запознаете родителите си с вашия фаворит, в този момент ще е чудесно време за това. Някой ще решат да заживеят дружно в този миг. Въпреки това не бързайте, не правете проекти, а авансово обмислете всичко. Това също ще е уместно време за помиряване, разрешаване на недоразумения и взаимна отмора. Необвързаните в средата на есента може да срещнат сериозен, благонадежден и прелестен човек. Шансовете за дълготрайна връзка са огромни.

Здраве

Като цяло здравето ви ще бъде положително. Единственото нещо, което може да ви разстрои, са непотребните килограми. Но тук има единствено един излаз - придържайте се към диета, движете се повече и не преяждайте вечерта. Ако сте склонни към затлъстяване, тогава ще би трябвало да кажете " стоп " на тестените храни, хамбургерите и пасивния метод на живот. Най-добре ще е да се запишете за фитнес или плувен басейн и да прегледате диетата си. Тогава ще се радвате да видите отражението си в огледалото, ще станете по-стройни и още по-очарователни.

Не игнорирайте признаци, които алармират за заболяване. Само превантивните ограничения и постоянният обзор от експерт, ще оказват помощ да се избегне обостряне. Между другото, изключително рисков интервал за тези, които имат хронични болести, е от 18 януари до 12 февруари.

Трябва да се откажете от рисковите спортове и рисковете от всевъзможен тип. В противоположен случай ще бъдете измъчвани, да ходите по ортопеди и хирурзи. Има даже опция да се озовете в болница. За отдих, пълноценна отмора или лекуване в санаториум, изберете интервала от 24 април до 19 май. Това е прелестно време за възобновяване на запасите от сила. Отнесете се към тялото си с изключително внимание от 18 септември до 13 октомври. Без стрес, изтощеност и натоварване.

Късмет

Ще сте едни от най-щастливите знаци на зодиака през 2024 година, може да очаквате интервал изпълнен с удобни резултати. Ще имате доста благоприятни условия и шанс през годината. Благодарение на вашата увереност и деловитост, ще се възползвате оптимално от щастливия късмет. В региона на кариерата и финансите се чака постоянен напредък. Освен това ще сте ангажирани с преуспяващ бизнес, виждайки напредък и финансова непоклатимост. Ще се отворят нови порти, които ще ви дадат опция да покажете своите умения и гении. Уверено ще се възползвате от всеки късмет и ще реализира извънреден триумф.

Освен това, по въпросите на любовта и връзките, ще бъдете благословенни с хармонични връзки. Съществуващите партньорства ще се задълбочат, а новите романси ще процъфтяват. Ще излъчвате сексапил и магнетизъм, привличайки съвместими и любящи сътрудници. Освен това връзките ще са построени на взаимно доверие, отговорност и съгласие. От здравословна позиция също може да разчитате на шанса - следва мощна и светла година. С нарасналите равнища на сила, елементарно ще може да се справите с компликациите.

Проактивният метод към здравето, ще даде позитивни резултати осигурявайки физически и душевен баланс. През цялата година би трябвало да останете отворени за непредвидени благоприятни условия и адаптивни към измененията. Благодарение на вашата резистентност и шанс, ще може да извършите забележителни подвизи. Очаква ви година на напредък, обич и разцвет. Трябва да прегърнете този удобен интервал и да се възползвате оптимално от шанса, даден през 2024 година

Близнаци 05.22 - 06.21
 Близнаци
Обща прогноза

За представителите на зодия Близнаци 2024 ще бъде година изпълнена с удобни благоприятни условия и резултати. Първата половина на годината, ще премине по безшумно и самотно. Време е да си дадете отмора и да анализирате изминатия път. Сега не е време да бързате и да стартирате по 100 неща едновременно. Трябва да станете по-премерени и да обърнете вниманието си към нещо друго. Бъдете повече сами – без другари, досадни мисли и телефон. Обобщете всичко направено и осъществено. Има ли с какво да се гордеете? Може би сте тъжни за пропуснатите шансове? Ще има доста въпроси, по тази причина се предлага да обмислите всичко умерено.

Много ще зависи от това какви поучения сте си взели от предишното. Ако поправите грешките, ще ги предотвратите и в бъдеще. Помнете този който е доброжелателен към злото, става злобен към положителните. Намерете време да обобщите и обмислите всичко преди края на май. Не би трябвало да стартирате нещо ново, изключително реализация на планове. Отличен интервал за вас ще бъде втората половина на годината, а до тогава е по-добре да започнете да планирате, детайлизирате и разработвате платформа за бъдещите достижения. Препоръчително е също, да не споделяте с никого проектите си. Няма проблем, в случай че станете малко по-мистериозни и потайни за другите.

На 26 май Юпитер ще премине във вашия знак, животът ще заблести с ярки цветове. Това, което беше сиво и скучно, ще придобие богати тонове, приятност и ентусиазъм. Така че, активирайте се незабавно! Без подозрение започнете това, което желаете. Всеки би трябвало да разбере за вашите гении и благоприятни условия. Успехът е обезпечен за тези, които поставят старания за постигането му. За необвързаните 2024 година дава обещание съдбовно запознанство. Тези, които търсят работа, несъмнено ще имат шанс.

Работа и финанси

В самото начало на годината е по-добре да не предприемате фрапантни стъпки във връзка с работата. Но краят на зимата и началото на пролетта е сполучлив и потребен интервал за работа. По това време, с помощта на личните си старания и добити познания, може да постигнете задачата си. През март е добре да работите в екип. Дори в случай че работите независимо, пробвайте се да разберете мнението на сътрудниците по избрани въпроси, в случай че не сте сигурни в решенията си. Полезно е да посещавате разнообразни обществени събития, където може да срещнете хора, които ще ви оказват помощ в професионалното ви развиване. След 26 май когато Юпитер премине във вашия знак, е уместно време да започнете да реализирате своите гении и качества.

По това време може да установите връзки с надеждни, виновни бизнес сътрудници. Лятото е отличен интервал да се визиите като експерт, да привлечете поддръжката на управлението, да визиите своите хрумвания, да потърсите нова работа, да отидете на изявление или да започнете личен бизнес. Август е подобаващ за решение на настоящи проблеми, само че не и за нови инициативи. Средата на есента ще донесе шанс на креативните персони и бизнесмени. По това време ще имате повече ентусиазъм, може да визиите своите хрумвания и творения на другите.

Май, юни, юли са вашите месеци, когато финансовото ви положение може да се усъвършенства с помощта на персоналната интензивност. И в случай че в действителност желаете да печелите повече пари, не стойте със скръстени ръце. Покажете на вашите шефове че сте почтени за по-голяма заплата или друга позиция. По това време може да продавате повече артикули и услуги с помощта на персоналната си харизма, тъй че не се опасявайте да покажете себе си. Септември е подобаващ за печелене на пари с някого в партньорство, а през ноември очаквайте забележителна сума от половинката или някакво заплащане от страната.

Любов и семейство

През първата половина на годината ситуацията на планетите не подготвя към промени в персоналния живот. Но въпреки всичко ще има някои интервали, когато ще се чувствате по-оптимистични и радостни със фамилията и обичания човек. Първите три месеца са удобни за флиртове, необвързващи връзки. Например, в случай че тръгнете на странствуване при започване на пролетта, може да започнете любовна случка. Тези, които ще вървят в санаториум или в някоя далечна страна, могат да срещнат човек, с който ще се почувстват духовно близки.

Най-добре е да посветите април и май на бизнеса, подготвяйки се за удобния интервал, който ще стартира на 26 май 2024 година, когато Юпитер навлезе във вашия знак. Необвързаните до 17 юни, ще имат късмет да срещнат забавен човек. Може сами да поемете самодейността и да покажете най-хубавата си страна. Бъдете по-уверени в себе си! През този интервал ще сте извънредно привлекателни, харизматични и жизнерадостни. Вероятно ще бъдете заобиколени от доста евентуални ухажори и ще би трябвало да извършите избор дали желаете сериозна връзка.

Юни и юли са положителни за разнообразни запознанства. Но от време на време може да има толкоз доста от тях, че даже да не може да разберете кой в действителност харесвате. Септември ще бъде уместно време да прекарвате повече време с обичания човек, фамилията и да си почивате дружно. През есента необвързаните могат да създадат много запознанства, само че не би трябвало незабавно да мечтаете за бъдещето. Може би това ще бъде къс, само че буен романс. През оставащото време до края на годината е по-добре да работите върху съществуващите връзки и себе си. По това време има огромна възможност остаряла сантиментална история да се възобнови.

Здравe

След новогодишните празници, ще бъде мъчно да " смелите " протичащото се. И въобще няма да се чувствате " бодри ". Затова контролирайте апетитите, изкушенията и елиминирайте всевъзможни опасности за организма през първата половина на януари. Предпазливостта няма да навреди и през февруари, тъй като този месец е рисков за вас. Лекувайте се незабавно, в случай че хванете вирус или зараза. В противоположен случай ще получите затруднение и може да влезете в болница.

Възможно е психическото ви здраве да се подкопае през март, когато ще се сблъскате с доста кавги, претоварване и отрицателни персони в общуването. От своя страна това може да докара до незаинтересованост и меланхолия, пробвайте се да вкарате в живота си позитивни цветове. Практикувайте медитация, спокойни разходки измежду природата. Също по този начин не би трябвало да се преуморявате.

Препоръчително е също да внесете многообразие в всекидневието си, с цел да се предпазите прочувствен спад. Хроничните болести могат да припомнят за себе си и да се обострят след 26 ноември. Така че бъдете извънредно деликатни и не подценявайте превантивните ограничения. Най-благоприятните месеци за физическо здраве през 2024 година ще бъдат юни, септември и октомври. Ще почувствате прилив на мощ и ще се освободите от предходната отмалялост.

Късмет

В началото на годината ще бъдете благословени с прилив на позитивна сила, което ще ви тласне към триумфа. След първото тримесечие, шансът ще стартира да нараства, давайки ви разнообразни шансове блестящо да блеснете. С настъпването на пролетта ще се окажете в центъра на удобните условия. Освен това, подредбата на звездите ще сътвори хармонична атмосфера, която ще подтиква вашите персонални и професионални инициативи. С напредването на летните месеци шансът ще се усилва, отваряйки порти за нови инициативи и вълнуващи завършения.

С наближаването на есента шансът ще бъде непреклонен, предоставяйки ви съвършената платформа за демонстриране на вашите гении. Независимо дали става въпрос за кариера или връзки, триумфът ще бъде наоколо. Освен това, последните месеци от годината ще бъдат изпълнени с щастливи моменти и непредвидени изненади, оставяйки ви признателни за шанса. През цялата година би трябвало да останете отворени за нови благоприятни условия и да приемете смяната.

Освен това вашата адаптивна природа ще ви разреши да се възползвате оптимално от щастливите условия, които идват на пътя. С всеки минал ден ще привличатe позитивни трептения, създавайки цикъл на разцвет и задоволство. Следователно и безспорно, ще бъдете една от най-щастливите зодии през 2024 година Когато Вселената работи във ваша изгода, пътят ви ще бъде посипан с триумф и благополучие. Възползвайки се от опциите, които идват, ще се наситите на сполучлива и плодородна година.

Рак 06.22 - 07.23
 Рак
Обща прогноза

За представителите на зодия Рак първата половина на 2024 година, ще бъде много дейна. Предстои ви доста другарство с другари и бизнес сътрудници. Работата в екип ще даде положителни резултати, а също по този начин, радикално ще промени визията ви за взаимната работа. Не единствено ще постигнете задачите си, само че и ще намерите доста общи тематики за диалог с сътрудниците. Дори може съществено да се сприятелите с някой от тях, такива които чувствате близки по дух. През 2024 година още един път ще се убедите, че моралната поддръжка е доста по-ценна от финансовата помощ. Свикнали сте да се криете в своята " черупка ", само че в този момент ще разберете, че може да се откриете пред някого и откровено да поговорите. Все отново помнете този който е доброжелателен към злото, става злобен към положителните.

Особено интензивно през първата половина на годината, ще би трябвало да се занимавате с децата. Може би тези, които имат едно дете в фамилията, ще се решат на второ. Тези, който има огромно семейство, се предлага да се концентрирайте върху по-малките деца. Полагайте повече грижи за тях и им помагайте да се приспособяват към новите условия. Например, в случай че за първи път отиват на детска градина, учебно заведение, занималня или се занимава със спорт. Е, в случай че към момента нямате семейство и деца, тогава първата половина на годината ще премине с радостно и прелестно движение. Може да се отпуснете и забавлявате с другари. Очакват се доста празненства, тържества и всевъзможни събития, които няма да ви разрешат да скучаете. Гостуванията и пътуванията отвън града, също ще бъдат чести.

Но културната стратегия през зимата и пролетта, ще стане неразделна част от живота ви. Тя ще включва спектакъл, кино министър председатели, изложения и концерти. Втората половина на годината, ще е по-подходящо време за разбор на случилите се събития и резултати от работата. През 2024 година ви чака огромно креативно ентусиазъм и планове, които ще желаете да осъществите персонално за себе си. Някои ще стартират, да вземем за пример, да пишат лирика, да рисуват картини или да се занимават с ръкоделие. Ще се чувствате добре в усамотение, до момента в който се занимавате с работа или творчество. Някои от вас ще стартират да се интересуват от окултизъм, парапсихология или духовни практики.

Работа и финанси

В началото на годината се обрисува потребен интервал за работа. Особен шанс ще имат тези, които работят в екип. Това време е положително за договаряния и подписване на контракти. Най-успешни ще са тези, които реализиран единодушие с сътрудниците си по всички противоречиви въпроси. Mарт е подобаващ за облага от взаимни действия с хора отдалеко, да вземем за пример продажба на артикули през интернет. Колкото повече рекламирате себе си или своя артикул, толкоз повече може да спечелите. Докато април е по-добре да го прекарате умерено, без да планирате никакви инициативи, като завършите настоящите каузи.

Краят на пролетта е добър интервал да насочите фокуса си към обществените действия и работата с технологии. Ако срещнете компликации, потърсете поддръжка от съидейници, другари, сътрудници и сътрудници. Не се опитвайте да разрешите всичко сами. Началото на лятото е уместно за търсене на нова работа, показване на хрумвания, оферти пред шефове, сътрудници и чиновници. В този миг с дейностите си може да дадете образец, по какъв начин би трябвало да се работи и реализират задачите.

Благодарение на това заплатата ви може да се усили или да бъдете нараснали. Лятото е превъзходен интервал за правене на пари. Ще имате предпочитание и сила да постигнете финансов триумф. Началото на есента е чудесно време за командировки и договаряния. Ще има доста другарство и придвижване. Продажбите може да се усилят. Възможно е да станете търсени експерти в областта на услугите. Тези с креативен специалности, ще имат късмет да ги виждат и да им създадат забавно предложение.

Любов и семейство

Първата половина на годината е чудесно време за създаване на партньорствата. Ако сте необвързани, огледайте се към вас. По това време може да срещнете човек, с който да създадете сериозна връзка. И макар че най-вероятно няма да почувствате мощна пристрастеност, а по-скоро връзката ще се гради на взаимно почитание, ще се чувствате по-сигурни и удобно в такива връзки. Началото на пролетта е отличен интервал за тези, които търсят сантиментални завършения. А за тези, които са намерили своята половинка, това е удобен интервал да създадат връзката си по-дълбока и доверителна.

През пролетта някой от вас могат да заминат на странствуване, едни ще изживеят забавни истории, други – любовни романи, а трети пътуването ще ги сближи още повече с половинката. По принцип пролетта е удобна за намиране на сътрудник. Може да го срещнете посредством другари или на някакво обществено събитие. Възможно е това да е ваш остарял другар, с който имате общи ползи. Семейните, също е по-добре да не седят у дома по това време, а да бъдат повече измежду хората и да поддържат връзка. Втората половина на годината ще сте по-склонни към вътрешни трансформации и развиване на креативните качества.

Юпитер, като планета на шанса и щастието, не задейства зоната на любовта и партньорството, само че може да наблегнете някои интервали, когато ще обърнете повече внимание на връзките от сантиментално естество. Венера ще бъде във вашия знак от 17 юни до 11 юли. Ще станете по-привлекателни за противоположния пол. Бъдете дейни в запознанствата, това не е време да стоите в къщи и да чакате. В началото на есента ви чака още един прелестен интервал, изпълнен с обич, пристрастеност и флирт.

Здраве

Въпреки обстоятелството, че първата седмица след новогодишните празници, ще се чувствате доста изморени, ще съумеете да постигнете доста неща. Откъде силата и силата? В спокойното положение. И може да го запазите за дълго време, в случай че спрете да нервничите и да се бунтувате за всякакви нелепости. Опитайте се да почивате повече, вместо да се суетите и работите. Не забравяйте да следвате диета, да правете извършения заран и да се разхождате преди лягане.

Бъдете в придвижване и гледайте с оптимизъм в бъдещето. Най-честият кусур на вашата зодия е мнителността. Ако в действителност сте загрижени за вашето здраве: най-хубавото лекарство е здравословният метод на живот. Правилното хранене, джогинга, пикниците измежду природата, освен ще укрепят имунната ви система, само че най-важното ще издигнат вашият дух. Негативно е допустимо обостряне на хронични болести или непредвидена поява на нови. Също по този начин бъдете деликатни, когато пътувате и шофирате. Особено през август и декември!

Психичното здраве също може да бъде наранено заради стрес. Достатъчната релаксация, съчетана с йога и медитация, ще бъде доста потребна. Дори по време на фамилни спорове е по-добре да запазите успокоение, с цел да съхраните психическата непоклатимост. Има възможност за здравословни проблеми по време на пътешестване, както в страната, по този начин и в чужбина. Правилната диета и стратегиите за извършения, ще са от значително значение за рационалното поддържане на вашето здраве.

Късмет

2024 година ще бъде изпълнена с достижения, с помощта на удобното въздействие на планетите. Ще може да постигнете доста от набелязаните цели. Ще имате доста благоприятни условия за прогрес в живота. Финансите ще бъдат отлични, а експертите ще оставят диря в кариерата си. Бизнесмените ще получат отлична възвръщаемост от своите инициативи или вложения. Може да се сдобиете със популярност или да извършите име във вашите кръгове.

Също по този начин годината ще е удобна за пътешестване. Вероятни са доста пътувания на дълги дистанции, както и някои бизнес пътувания свързани с работата. Ще имате опция за покупка на първокласни артикули и недвижими парцели. Студентите могат да бъдат признати да учат в чужбина. Семейният живот ще бъде прелестен и съразмерен. Безработните ще получат положителни благоприятни условия за работа.

Може да се каже че времето ще е удобно за вашият знак. От една страна, това е непоклатимост и прецизност на живота, въпреки това, не бързо, само че устойчиво придвижване напред, към развиване и напредък в разнообразни области. Като цяло ви чака една фантастична година-

Лъв 07.24 - 08.23
 Лъв
Обща прогноза

Тази година ще бъде неподражаемо ярка, изненадваща и богата на събития за представителите на зодия Лъв. Разбира се, няма да е безоблачна, тъй че не се отпускайте. Напротив, някои моменти могат да бъдат много напрегнати. Помнете този който е доброжелателен към злото, става злобен към положителните. Но тъкмо по това време, ще се почувствате мощни и непоклатими. Преди да продължите напред, помислете дали сте избрали верния път? Ако да, тогава не се колебайте и продължете. Не се опасявайте от нищо, тъй като вие сте Лъв. Освен това пътят към върха на славата и триумфа, няма да е толкоз бодлив и сложен за вас през 2024 година

През първата половина на годината ще се фокусирате върху статуса си в обществото, професионалните каузи и персоналните цели. Това ще ви помогне да се извършите със мощ и решително да поемете осъществяването на вашите проекти. Има огромен късмет да съумеете в нещата, които сте възнамерявали. Но най-много във всичко обвързвано с кариерата и престижа измежду сътрудниците.

Емоционалното въодушевление през втората половина на годината, ще бъде напълно друго, по-позитивно и радостно. Ще имате опция да се отпуснете, починете и да се занимавате с вашите неща. Най-накрая работата е свършена и може да се насладите на нейните плодове. Околните непрекъснато ще ви хвалят и канят на разнообразни събития и презентации. Не отхвърляйте, а вървете. Таланти като вашия би трябвало да бъдат приети, по този начин както заслужавате.

През втората половина на годината, има късмет в допълнение да укрепите престижа си, в случай че не пропуснете тази опция. Вашата явна известност ще докара до това, за което сте мечтали - доверие от страна на другите. Отличен интервал за изобретателните, хората на изкуството, политици и артисти. Очакват се доста другарства, контакти, придвижване и общи планове. Възможно е някой от вас да срещнат първата си ученическа или студентска обич. Може отдавнашни другари ненадейно да открият, че са били влюбени един в различен отдавна. Ако това е пристрастеност, тогава не би трябвало да разчитате на дълъг съюз. Е, в случай че възприятието се основава на общи ползи и полезности, тогава връзката ще бъде дълга.

Работа и финанси

Първата половина на годината е удобна за решение на професионални въпроси. Късметът ще бъде на ваша страна. През този интервал може да се отворят благоприятни условия за нови бизнес съдействия или партньорства. Възможно е да откриете, че информационните ви умения се усъвършенстват, което ви разрешава да изразявате концепциите си по-ефективно и да договаряте по-добри условия. Ако сте на управителна позиция, този преход може да докара до позитивни промени в динамичността на вашия екип. През пролетта би трябвало да бъдете по-гъвкави и подготвени за разнообразни промени в работата. Това ще ви разреши бързо да се адаптирате към нова среда и да заемете по-изгодна позиция спрямо вашите сътрудници и съперници.

Началото на лятото, ще бъде много натоварено. Може да заминете в командировка или с помощта на интернет да започнете да разширявате кръга от сътрудници, чиновници, клиенти. Някой ги чака покачване или нова по-високоплатена работа. Ще има и искащи да работят сами и да отворят личен бизнес. Това също е добър интервал за правене на пари, вероятни са освен облаги, само че и дарове от ориста. Може би някой ще намерят сп

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР