Овен – Добре е да запазите спокойствие днес във всяка

...
Овен – Добре е да запазите спокойствие днес във всяка
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – петък – 25 август 2022

Овен – Добре е да запазите успокоение през днешния ден във всяка обстановка, въпреки да ви е малко мъчно. Трудно ще е и да се избегнат неточности в работата (ако работите днес), бързо ще се уморявате и елементарно ще се разсейвате. Отделете време да се вслушате в себе си.

Телец – Разделителната линия сред положителното и злото може да бъде смекчена. Всяко нещо има своите две страни, само че вие можете да примирите противоположностите. По принцип в този момент е вярно да се вслушвате във вътрешното си ентусиазъм.

Близнаци – Има огромна заплаха прекалено много да се увлечете в света на фантазиите, илюзиите и възприятията. Не бягайте от действителността. Някои от вас ще се отдадат на креативен възторг. С неспокойствие очаквате нещо да се случи.

Рак – Твърде е допустимо да се почувствате разочаровани и тъжни. Може би ще имате някои терзания за фамилията, приятелите или познати. Моментът може да е сложен, само че ще го преживеете и ще се справите и с това. Вие сте много мощни.

Лъв – Не е изключено да извършите внезапен завой. Това може да е съзнателно направено от вас, от обещано събитие или различен човек може да докара до нещо такова. Дори в случай че всичко това ви звучи доста отрицателно, в него се крие опцията да се сътвори пространство за нещо позитивно.

Дева – Старайте се да избегнете конфликт с всичко, което ви нервира и утежнява настроението ви, потърсете източници на позитивни страсти. Почистете дома си от ненужните неща. Това ще ви подейства много лечебно.

Везни – Плановете ви могат да се трансформират в придвижване, тъй че не е належащо да планирате нищо значимо в този ден. По-добре е да вършиме това, което животът ви предлага като следвате умерено хода на събитията.

Скорпион –Денят ще е много динамичен. Обстоятелствата могат да преобърнат проектите ви, принуждавайки ви да плувате против течението. Взаимоотношенията с близките не постоянно ще се развиват безпрепятствено, постоянно няма да сте разбрани вярно.

Стрелец – Бъдете доста деликатни. Днес е време на изкушения, както и на илюзии, в които е елементарно да се объркате. Опрете се на здравия си разсъдък, избягвайте оптимизмът без покритие. Бъдете деликатни, спазвайте разпоредбите за сигурност.

Козирог – Неспокоен ден. Малко евентуално е той да донесе някакви значими победи или лесни триумфи, само че като цяло ще бъде добре. Ще се изправите пред някакво затруднение или обстановка, където ще деянията своя бърз разум и  досетливост.

Водолей – Вие сте гъвкави и ще се справите с всяка обстановка. Бъдете по-дискретни в проектите си. Не ги споделяйте с никого за по-голяма сигурност. Избягвайте хората, които основават напрежение.  Имате потребност от успокоение.

Риби – В дома ви са в
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР