Отцепилият се от ИТН бивш министър на спорта Радостин Василев

...
Отцепилият се от ИТН бивш министър на спорта Радостин Василев
Коментари Харесай

НОВО 20: Радостин Василев прави партия на отцепниците

Отцепилият се от Има Такъв Народ някогашен министър на спорта Радостин Василев се замисли дали да не образува с останалите си съидейници нов политически план.

„ Съвсем откровено ще съберем един народен конгрес и ще помислим дружно с тях, тъй като груповият метод е по-правилен за установяване не бъдещото “, заяви Василев, представен от bgonair.

" Кой кого поддържа, ще се види на избори ", сподели той като не удостовери твърдо по какъв начин хората, напуснали Има Такъв Народ, ще вземат участие в възможен предварителен парламентарен избор. Самият той твърди, че десетки се свързали с него, за поддържат дейностите му.

Василев към този момент не е сигурен, че ще се съберат задоволително депутати, които да гласоподават „ срещу “ вота на съмнение в сряда. " Правителството не би издържало вота на съмнение, като виждам обстановката в Народното събрание, и ще отидем на избори. Това е моето персонално мнение и в случай че нещо се промени, ще бъда доста сюрпризиран ", сподели ексминистърът през днешния ден на брифинг в Плевен.

Василев заяви, че закрива офисът на " ИТН " в Плевен, който, както той сподели, самичък е разкрил и финансирал. Радостин Василев разяснява създалата се през вчерашния ден обстановка с двете заявления от към този момент някогашни и сегашни представители на Има Такъв Народ в област Плевен, като благодари на структурите, които са застанали зад него.

" Истината е, че Има Такъв Народ имаше офиси в четири общини - Плевен, Левски, Червен бряг и Пордим. В три от тях - Плевен, Левски и Пордим, партията към този момент няма офиси ", изясни Василев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР