Отцепилите се от “Има такъв народ депутати няма да подкрепят

...
Отцепилите се от “Има такъв народ депутати няма да подкрепят
Коментари Харесай

Депутатите - отцепници няма да подкрепят кабинет с участие на ИТН

Отцепилите се от “Има подобен народ ” депутати няма да поддържат държавно управление, в случай че в него взе участие партията на Слави Трифонов. Те се оповестиха за предварителни избори.  
“Оценката на държанието на Има Такъв Народ демонстрира, че е променлив и непредвидим сътрудник, който намира механизми да разрушава. Няма смяна в тяхното държание, те не са сътрудник, на който да разчиташ. Ще гласоподавам срещу нов кабинет с Има Такъв Народ , както и другите мои сътрудници, които напуснаха партията ", уточни Георги Георгиев пред Nova NEWS.

 

Отцепилите се депутати към момента не са получили покана за диалози от Българска социалистическа партия, само че ще отидат на договаряния, в случай че ги поканят.

 

На доктрина обаче нова четворна коалиция в същия състав би сработила, даже без поддръжката на депутатите, отделили се от “Има подобен народ ”. Това може да се случи обаче, в случай че групировката на Слави Трифонов се съгласи да поддържа нов кабинет. Ако това не се случи, от Политическа партия, Българска социалистическа партия и “Демократична България ” ще имат потребност от солидна поддръжка, за която шестимата отцепници не са задоволителни. 

 

" Важно е да се зададе въпроса заслужава ли страната ново несигурно държавно управление, основано да вземем за пример на 1 август, а на 1 октомври още веднъж с несъществуващи причини България да бъде вкарана от Има Такъв Народ в политическа рецесия. Няма по какъв начин да поддържа това ", съобщи още Георгиев. 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР