Оттеглянето на Коко Каменаров от шефския пост в БНТ през

...
Оттеглянето на Коко Каменаров от шефския пост в БНТ през
Коментари Харесай

Коко Каменаров и жена му бяха сред опечалените за Силва Зурлева

Оттеглянето на Коко Каменаров от шефския пост в Българска национална телевизия през 2019-а тотално преобрази фамилния му живот. Сега той прекарва доста повече време със брачната половинка си Радина Червенова. След неговата оставка тя също постави завършек на кариерата си в публичната телевизия.

Двамата въртят в тандем компанията „ Малката компания ”, чийто предмет на активност са медийните съвещания и рекламата. Неразделни са и в бизнеса, и в заниманията, а са дружно и в скръбта. В началото на седмицата те тъгуваха взаимно на поклонението пред тленните остатъци на неуместно умрялата точно на Нова година Силва Зурлева. Бившата шефка на Нова тв се нарани съдбовно на стълбището в провинциалната си резиденция след празненството в селска механа за посрещането на 2020-а. 

Коко и Радина дойдоха дружно за провелата се в църквата „ Св. София ” траурна гала. Семейство Каменарови се подреди на дългата опашка опечалени, пристигнали да си вземат последно довиждане с починалата. Бившият общоприет шеф на Българска национална телевизия стискаше букет с бели рози в ръцете си, само че го подаде на жена си, когато наближи редът им да влязат в храма. 61-годишната Радина бе неузнаваема с късата си подстрижка. От тогавашната й прическа, с която се подвизаваше в студиото на „ По света и у нас ”, именитата говорителка е запазила единствено медния колорит. Макар и с отрязана коса, тя е все по този начин ослепителна. Според тези, които я зърнаха на поклонението на Зурлева, даже наподобява още по-хубава и подмладена.
Червенова подкъсила косата си, когато водела борбата си с рака на гърдата. Днес тв водещата към този момент е преборила подлата болест, само че е решила да резервира прическата си от времето на химио и лъчетерапиите, написа Уикенд.

На излизане от църквата Радина се здрависа и разцелува по бузите с един от свещениците. Съпругът й пък докосна с устни ръката на отчето, след което двамата си побъбриха другарски в продължение на 2-3 минути.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР