Отслабване: Можете да го постигнете без излишни ограничения За 30

...
Отслабване: Можете да го постигнете без излишни ограничения За 30
Коментари Харесай

Отслабване: Можете да го постигнете без диети и ограничения

Отслабване: Можете да го постигнете без непотребни ограничавания

За 30 месеца Джон Габриел свалил 100 кг без никакви диети. Защото на първо място би трябвало да възстановите реда не в чинията, а в главата си и в живота като цяло, счита той.

Той не разчитал сляпо на препоръките на експертите по хранене, а употребявал личната си глава. Джон, брокер на Уолстрийт, привикнал да систематизира всякаква информация. Ето неговите 7 правила за сполучлива загуба на тегло.

Мечтаното намаляване: можете да го постигнете сами!

Правило първо: Отказах се от диетите и започнах да се занимавам с питателните субстанции

Оказа се, че през целия ми живот съм имал дефицит на омега-3 мастни киселини, висококачествени протеини, витамини. Имайте поради, че за такава диета не се приказва. И това е огромна неточност. Промених диетата си, с цел да получа задоволително количество от нужните за мен субстанции.

И знаете ли какво? След това жаждата за бонбони и чипсове изчезна от единствено себе си! Очевидно в тях имаше нещо от тези хранителни субстанции, които преди този момент не ми доближиха.

Правило второ: Излекувах червата си
Дори не можете да си визиите какъв брой е значимо – здравето на червата. Хората постоянно преяждат, тъй като техните вътрешности не могат дейно да извличат нужните субстанции от храната. И тялото в суматоха съхранява мазнини.

В допълнение, храносмилателните проблеми провокират инфектиране, което визира хормоните. Консумирайте по-често пробиотици (кефир, кисели млека) и артикули с “правилните ” храносмилателни ензими.

Правило трето: Преразгледайте режима на спане
Важно е да възстановявате съня си. Лягайте си рано и ставайте рано. Всякакви проблеми със съня въздействат върху тежестта ви. Причината е в същите хормони. Безсънието трансформира хормоналните равнища, заради което непрестанно ви се яде сладко и мазно. Това води до високи равнища на кортизол, което ви кара да ядете бърза храна, с цел да преодолеете депресията, само че нездравословната храна обезпечава единствено краткотрайно облекчение, което единствено предизвика производството на кортизол в бъдеще.

Да не приказваме за обстоятелството, че през нощта просто желаете да отворите хладилника и да изядете нещо.

Правило четвърто: “претърсете ” главата ми
И още нещо за кортизола – неговото второ име е хормонът на напрежението. Лошият сън провокира стресираща обстановка за тялото. Вероятно към този момент знаете, че стресът въздейства върху апетита. Започнах да медитирам и пресъздавам в съзнанието си всеки идващ ден (визуализацията е техника в източните науки, ориентирана към основаване на облици на мечтаната действителност във въображението, работи на умишлено и подсъзнателно ниво). Отървах се от напрежението и с него – от килограмите.

Правило пето: Научих за детоксикацията
След няколко месеца изследване стигнах до раздел отрови. Научих, че тялото употребява мастни кафези, с цел да съхранява непотребните отрови. В този миг към този момент бях свалил 70 кг, само че трябваше да се отърва от още трийсет и в тях се бяха складирали всичките ми отрови.

Започнах да “измивам ” вътрешността на тялото ми с огромно количество алкални течности – вода с лимонен сок, ябълков оцет, зелени сокове. Консумирах доста салати, кълнове, фибри.

Свалих последните 30 кг доста по-бързо от първите 30 кг. Въпреки че наподобява тъкмо противоположното. Всички хора, които се пробват да отслабнат знаят какъв брой елементарно е да започнете да намалявате тежестта си и какъв брой мъчно се дават последните килограми.

Правило шесто: Спрете да се притеснявате за парите
Сега ще кажа нещо необичайно. Но това е по този начин. Колкото по-малко сте подвластни от парите, толкоз по-щастливи сте. Преместих се в по-евтина къща, започнах да разходвам по-малко, даже започнах да отглеждам някои зеленчуци. Вече не се тормозя толкоз за парите.

И когато бях нервозен, знаех, че мога да отида от другата страна на дома си и да изям един домат, който аз самият съм отгледал. Това е по-добре, в сравнение с да потушавате напрежението с шоколад.

Правило седмо:
За да решите казуса си с тежестта, би трябвало да признаете един път вечно пред себе си: не сте дебели поради гените, не поради „ тежките кости ”, а тъй като сте мързеливи. За да се справите с проблемите с тежестта си, би трябвало да се научите да не се страхувате от този свят. Практиката по медитация и визуализация ми оказа помощ. Така че аз бях в положение да се отърва от психотравмата, която ме измъчваше.

Приблизително 65-70% от познатите ми с наднормено тегло страдат точно от „ прочувственото затлъстяване “. За доста хора е толкоз неприятно да живеят във външния свят, че подсъзнателно се усещат по-сигурни със своята „ защитна “ лой. Звучи, несъмнено, много необичайно, само че това е правилно.

Отслабване: можете да го постигнете с смяна на метода ви на живот!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР