Отшелничеството на Виктор Николаев като самотен водещ на Здравей България

...
Отшелничеството на Виктор Николаев като самотен водещ на Здравей България
Коментари Харесай

Изтече От Средите Преди Минути, Този Път Наистина Ни Взеха Акъла! Самата Г-Жа Радева Става Новата Топ-Водеща На Най-Известната Телевизия!

Отшелничеството на Виктор Николаев като уединен водещ на „ Здравей България ” свършва. Говори се, че негова нова екранна половинка ще е Аделина Радева от Българска национална телевизия.

Журналистката напуща държавната телевизия и се мести в Нова. Което е доказано от шефовете на медията. А с какво ще се занимава с новия си екип ще бъде обявено в понеделник, предават от 24chasa.bg.

Според слуховете русокоската ще се причисли към Виктор Николаев и ще заеме овакантения стол на Ани Цолова. Водещият и фрагмента на Българска национална телевизия към този момент са били сътрудници през интервала 2008-2010 година в утринното предаване „ Денят ”.

Аделина Радева е водеща с огромен професионален опит. Тя от дълги години е в новинарския екипа на „ По света и у нас ”. А през 2016 дружно с журналистката Поли Златарева се сменят в предаването с публицистична тема „ Още от деня ”.



Новото попълнение на Нова тв не за първи път работи за частната медия. В края на 90-те години на предишния век та чак до 2005 е сътрудник на малкия екран в Гърция.

После се занимава с частен бизнес, само че четири години по-късно отново е подготвена да се върне към публицистиката. Която й е детска фантазия.

Вяра Анкова, която по това време е общоприет шеф на Българска национална телевизия я кани да е водеща на вести в утринния блок.

Интересен е обстоятелството, че и Вяра Анкова мина в Нова тв. Бившата шефка на държавната телевизия от края на предходната година е на служба общоприет шеф в дирекцията „ Информация ”.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР