Отрицателни са полевите тестове за алкохол и наркотици на шофьора,

...
Отрицателни са полевите тестове за алкохол и наркотици на шофьора,
Коментари Харесай

Катастрофата в София: Все още не е направена кръвна проба за алкохол и наркотици на шофьора

Отрицателни са полевите проби за алкохол и опиати на водача, който прегази и умъртви на място момче и момиче тази нощ в столицата. Не му е направена кръвна проба, макар, че очевидци споделят, че е билвъв очевидно несъответстващо положение. Това съобщи на брифинг контрольор Борислав Михайлов от " Пътна полиция ". Той уточни, че по първична информация двамата починали - юноша на 23 години и момиче на забележима възраст 18-19 години, чиято идентичност към момента не е открита, са пресичали на пешеходна пътека, когато са били ударени от автомобила, ръководен от 18-годишното момче.

Няма данни за момента да е имало гонка с полицията, не е имало и опити да бъде спрян, посочи Борислав Михайлов.

По думите на Михайлов лидерът е имал брошура неотдавна. Той уточни, че водачът е арестуван, а по случая тече към този момент и досъдебно произвеждане.

От Столична дирекция на вътрешните работи не разкриха детайлности за спирачния път на водача.

Припомням, че от Европейския център за транспортни политики показаха подозрения какво се е случило. От там оповестиха, че на мястото на случая техен специалист е открил, че спирачният път на автомобила е близо 300 метра, което приказва за доста висока скорост. Те настояват, че следите от злополуката са бързо и усърдно заличени. Жертвите са блъснати на две разнообразни места, се споделя още в тяхната позиция.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР