Отрицателна енергия в дома ви не е нещо, което бихте

...
Отрицателна енергия в дома ви не е нещо, което бихте
Коментари Харесай

Отървете се от негативната енергия в дома си с този прост трик

Отрицателна сила в дома ви не е нещо, което бихте желали да изпитате. Домът е свещено място, където може да намерите спокойна атмосфера, само че отрицателната сила, от време на време може да влезе в дома ви и да аргументи голям брой проблеми, които да повлияят на живота ви във всеки сегмент. За благополучие, има доста лесни способи, които ще ви оказват помощ да се отървете от неприятните трептения.
Ритуалът, който ще ви представим през днешния ден, може да открие негативната сила в дома ви и да я изгони. Методът е доста елементарен за използване и ще ви помогне да възстановите мира и хармонията в дома си. Ето какво би трябвало да извършите:
Съставки:
7 скилидки чесън
7 дафинови листа
1 литър минерална вода
1 фуния
1 бутилка с капачка
Получаване:
Добавете минералната вода благодарение на фуния в бутилката, а по-късно прибавете чесъна, дафиновите листа и добре затворете бутилката. Скрийте бутилката в някой ъгъл на вашия дом, където никой няма да може да я види и сами ще се уверите, че бързо ще изчезнат неприятните трептения.
Този способ е бил употребен за справяне с отрицателните сили. Той е напълно натурален и пази вашето психическо и физическо здраве. Просто го пробвайте, в случай че подозирате, че имате отрицателни сили в дома си, и ще бъдете изумени от резултатите!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР